mehdi 2014 نوشته است:
سلام خدمت دوستان اقای اسدف چرا یهو میری جاده خاکی داداش من چند روزه نمیام سایت اگه دقت کنی میبینی که ایدی من خاموش بوده تو اون چند روزی که شما پیام میدادی بهم این رو دیگه باید متوجه شده باشی من یه جا دارم کار میکنم و تو جنگل بودم حتی موبایل انتن نمیده چه برسه که بیام تو نت من این مدار رو ساختم و اقا ناصر هم به من خیلی کمک کرد تا راه انداختمش ولی خودم هم خیلی سر و کله زدم تا بتونم راه بندازمش خدا رو شکر که مدار شما راه افتاد
سلام من جاده خاکی نرفتم دوست عزیز منظور من شما نبود من اینقدر سواد دارم که پیام ارسالی رو نگاه کنم ببینم کی پیام رو خونده که البته دوتا پیام فرستادم شما تا دیشب نخونده بودید . منظور من کسی دیگه بود همون موقع انلاین شد پیام رو خوند ولی جوابی نداد البته از کسی هم طلبکار نیستیم ولی تویی که میایی یاد میگیری میری و از مدار سایت استفاده میکنی وظیفه تو هستش در همون اندازه هم اطلاعات بدی تویی که صد تا سوال میپرسی همه با جون دل راهنماییت میکنند . ولی یه سوال رو حال نداری جواب بدی
ولی بلاخره با کمک ناصر جان عزیز مدار رو راه انداختم باز قربون معرفت اقا ناصر که قلق رو گفتند من ازش تشکر میکنم مهدی جان ناراحت نشو منظور من شما نبود