نویسنده |
پیغام |
arash.irani
کاربر فعال
|
ممنون از راهنمایتون جناب ebi-gold اساتید دیگر هم اگر نظرشون رو اعلام کنند ممنون میشم چون تو این محل با سنگ طرفیم و باید دستگاه برش ببریم و یک شب کار تموم بشه موقیعت نداره
|
جمعه 4 مهر1393 - 10:00pm |
|
|
bmbm
کاربر فعال
|
سلام دوستان من تازه با انجمن اشنا شدم یه ردیاب 35 هر خریداری کردم که بزودی به دستم میرسه انجمنو یه ساعتی گشتم این جواب سوالمو پیدا نکردم.مطمئنن همه میدونن جز من اقا این ردیاب وقتی روشن و درحال کاوش با انتنها میشه اون جنس رو مثلا گلد1و گلد 2 و نقروه و مس و.... موقع کاوش بدون خاموش کردن دستگاه بدون فاصله تغیر داد به اون یکیا .((( تو یه منطقه همه جنسارو بدون فاصله زمانی تست کنیم ؟)))
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
|
شنبه 5 مهر1393 - 4:42pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
bmbm نوشته است: سلام دوستان من تازه با انجمن اشنا شدم یه ردیاب 35 هر خریداری کردم که بزودی به دستم میرسه انجمنو یه ساعتی گشتم این جواب سوالمو پیدا نکردم.مطمئنن همه میدونن جز من اقا این ردیاب وقتی روشن و درحال کاوش با انتنها میشه اون جنس رو مثلا گلد1و گلد 2 و نقروه و مس و.... موقع کاوش بدون خاموش کردن دستگاه بدون فاصله تغیر داد به اون یکیا .((( تو یه منطقه همه جنسارو بدون فاصله زمانی تست کنیم ؟))) مبارک باشه دوست عزیز بهترین کار اینه که از اول با اصول جلو بری , خاموشی بین هر تعویض فرکانس را رعایت کن . این مساله خیلی مهم هست...سعی کن کل تایپیک را بخونی , و اگه مشکلی داشتی بعدا بپرسی , البته اگر دوست عزیزمان آقا کانی بزرگوار لطف کنن و تو تایپیک قفل شده ای که برا فرکانسا گذاشتهاند از شروع تا پایان ردیابی را شرح بدن که دوستان تازه وارد مثل شما و من مستقیم با انتن زنی آشنا بشیم خیلی بهتر از همه هست البته لطف آقا کانی همیشه شامل حال ما بچههای انجمن بوده.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
شنبه 5 مهر1393 - 5:48pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
arash.irani نوشته است: ممنون از راهنمایتون جناب ebi-gold اساتید دیگر هم اگر نظرشون رو اعلام کنند ممنون میشم چون تو این محل با سنگ طرفیم و باید دستگاه برش ببریم و یک شب کار تموم بشه موقیعت نداره سلام. سعی کنید با تعداد زیادی فرکانس طلا تست کنید. اگه یکی از فرکانسها با حذف کننده سینوسی اونجا رو نگرفت خطاست.
|
شنبه 5 مهر1393 - 8:40pm |
|
|
bmbm
کاربر فعال
|
jafar نوشته است: bmbm نوشته است: سلام دوستان من تازه با انجمن اشنا شدم یه ردیاب 35 هر خریداری کردم که بزودی به دستم میرسه انجمنو یه ساعتی گشتم این جواب سوالمو پیدا نکردم.مطمئنن همه میدونن جز من اقا این ردیاب وقتی روشن و درحال کاوش با انتنها میشه اون جنس رو مثلا گلد1و گلد 2 و نقروه و مس و.... موقع کاوش بدون خاموش کردن دستگاه بدون فاصله تغیر داد به اون یکیا .((( تو یه منطقه همه جنسارو بدون فاصله زمانی تست کنیم ؟))) مبارک باشه دوست عزیز بهترین کار اینه که از اول با اصول جلو بری , خاموشی بین هر تعویض فرکانس را رعایت کن . این مساله خیلی مهم هست...سعی کن کل تایپیک را بخونی , و اگه مشکلی داشتی بعدا بپرسی , البته اگر دوست عزیزمان آقا کانی بزرگوار لطف کنن و تو تایپیک قفل شده ای که برا فرکانسا گذاشتهاند از شروع تا پایان ردیابی را شرح بدن که دوستان تازه وارد مثل شما و من مستقیم با انتن زنی آشنا بشیم خیلی بهتر از همه هست البته لطف آقا کانی همیشه شامل حال ما بچههای انجمن بوده. ممنونم داداش . ایشالله همیشه به طلا بزنی
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
|
شنبه 5 مهر1393 - 10:00pm |
|
|
arash.irani
کاربر فعال
|
saeeed60h نوشته است: arash.irani نوشته است: ممنون از راهنمایتون جناب ebi-gold اساتید دیگر هم اگر نظرشون رو اعلام کنند ممنون میشم چون تو این محل با سنگ طرفیم و باید دستگاه برش ببریم و یک شب کار تموم بشه موقیعت نداره سلام. سعی کنید با تعداد زیادی فرکانس طلا تست کنید. اگه یکی از فرکانسها با حذف کننده سینوسی اونجا رو نگرفت خطاست. سلام سعید جان,چشم,اومدم شهر یه کیت آمپلی استریو با 2005 پیدا کردم 50 واتی دادم مونتاژ کننده ,چیزه دیگه ای هم نیاز به مونتاژ کننده بگم ؟باطریش 12 ولتی باشه؟
|
شنبه 5 مهر1393 - 10:18pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
سلام. بله 12ولت باشه. نه فقط خروجی پرابها رو از مثبت بگیر. درست کردی حتما تست کن که درست کار کنه. اگه درست کار نکنه دیگه رو هدف قیچی ندارید واگه اون زیر چند کیلو طلا داشته باشی هم قیچی نمیکنه.
|
شنبه 5 مهر1393 - 10:28pm |
|
|
salamat tala
کاربر فعال
|
با سلام خدمت استاتید و دوستان محترم:دوستان یه فرانس جدید گرفتم برایه مفرغ گفتم شما رو بدون اطلاع نذارم تصاویر مفرغ هم انشالا بعد تستهایه مختلف میزارم سایت..مفرغ ۴۰۰گرم بیشترین حساسیت فرکانسی 1500.5تستا کامل شد بیشتر توضیح میدم موفق باشید
|
یکشنبه 6 مهر1393 - 2:44pm |
|
|
omidfullsystem
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 23 تیر1393 - 9:24am پست: 127 محل اقامت: تهران
|
سلام به همه دوستان ببخشید من ی مدت نبودم این جریان حذف کننده چیه اگه لینکشو برام بزارید منم مطالعه کنم ممنون میشم یا حق
|
دوشنبه 7 مهر1393 - 10:25am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
omidfullsystem نوشته است: سلام به همه دوستان ببخشید من ی مدت نبودم این جریان حذف کننده چیه اگه لینکشو برام بزارید منم مطالعه کنم ممنون میشم یا حق سلام. www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=13&t=1860
|
دوشنبه 7 مهر1393 - 11:31am |
|
|
|