taghy نوشته است:
اقایون فایده نداره چنس رونسازین برادرانه میگم،پولتون رودور نریزین، من 470تومان خرج کردم توی هوا خوب میزنه،ولی روی زمین نویز داره،.
دوست عزیز شما ازش نتیجه نگرفتین دلیل بر بد بودنش نیست.این واقعیته که چنس نویز داره ولی برای مبتدی ها و اونایی که از اپراتوری چیزی نمیدونن.به نظر بنده قبل از اینکه برا کاوش با هر فلزیابی بری بیرون تو یه محیط باز و تو خاک یکم با فلزیابت ور بری تا قلقش دستت بیاد.
من نمیدونم چرا دوستان از این فلزیاب به اون فلزیاب می پرن و اخرشم پول و وقت با ارزش خودشون از دست میدن .اگه فقط رو یه فلزیاب تمرکز کنید و روش کار کنید به نتیجه بهتری می رسید .
من با همین چنس به نتایج خوبی رسیدم.در ضمن دوستان از فلزیاب دلتا پالس خیلی ناراضی بودن ولی الان با همین فلزیاب یه کاسه استیل با لوپ 60 سانتی تو 180 راحت سنس می کنه.یه سینی استیل به قطر 25 تو 2.5 متر سنس می کنه و بالانس دستگاه هم اصلا به هم نمی خوره.البته تو خونه بیرون از خونه مطمعنن بیشتر از اینا هست.من فقط با دلتا و چنس کار می کنم .بعضی از دوستان به ساخت فلزیاب معتاد شدن و حاضرن در ماه دو سه تا انواع مختلف بسازن و هر کدوم هم یه گوشه میندازن اصلا استفاده نمی کنند.و اخرشم وقت با ارزش خودشون از دست میدن.من قبلا نیز گفتم انشالا یه فیلم از تست تو خاک از این دو تا فلزیاب میگیرم تا ببینید. تفاوت انچنانی تو سنس هوا و زیر زمین نیست.
به امید روزی که هیچ فاصله طبقاتی نداشته باشیم.یا حق