خواهش میکنم.
نه ایشالا که مشکلی نیست. بهرحال بنده هم از چند جهت طی چند ماه اخیر تحت فشار هستم و واقعا انگیزه کار کردن برام کم شده! امیدوارم روال امور حداقل مثل پارسال پیش بره و یک مقدار توی کار جدی تر باشیم وگرنه با این سطح توقعات دوستان که مشخصا نسبت به روزهای اول انجمن بالاتر رفته ادامه کار سخت تر از این میشه!
در خصوص چنس هم ظاهرا اقا مجتبی کارهای جدیدی کردن که ایشالا همینطور باشه که گفتن و در این صورت میشه به ارائه این فلزیاب بعنوان یک محصول خوب خیلی بیشتر امیدوار بود. بنده چون ریزه کاری های زیادی رو روی مدار چنس انجام دادم که معتقدم بطور صد در صدی تا بحال در هیچ مدار دستساز ایرانی انجام نشده ؛ سرنوشت نهایی کار برام خیلی اهمیت داره. در این خصوص هم یک فیلم واضح و بدون حرف و حدیث از کارایی دستگاه در خاک لازم داریم که اقا مجتبی قولشو دادن و ایشالا بعد از انجام این قضیه میتونیم بصورت رسمی چنس رو مطرح کنیم و ایرادی هم نیست که دیگه در موردش تبلیغ هم بشه! چون من خودم باید اطمینان حاصل کنم که دستگاه در همون حدی هست که میخواستیم و بعد در موردش تبلیغ کنیم که خدای نکرده بعدا شرمنده دوستان نشیم.
اقا مجتبی هم همونطور که فرمودن زحمات خاصی برای ساخت چنس کشیدن که قسمتیش رو فکر نمیکنم هیچ یک از سازندگان دیگر فلزیاب تا الان متحمل شده باشن! بنابراین واقعا حیف هست که قدم آخر کار که شامل تستهای حرفه ای میشه بخوبی انجام نشه و زحمات قبلی هم پایمال بشه.