نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
بله فکر کنم به خاطر همینه که مدارشون راه نمیوفته من خودم تو مدارک اون جامپر رو ندیدم ولی با برسی عکسهای جناب رستم دیدم که یه جامپر اونجا هستش با جا زدن اون ولومها درست کار کردند
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 13 مهر1393 - 2:04am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
راستی کاوشگر جان اگه لیست قطعات و اینکه از روی کدوم فیبر بسازم دارید اینجا بذار تا دیگه نرم از صفحه اول بخونم امروز مته 08 نداشتم نتونستم کاری بکنم فردا باید بخرم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 13 مهر1393 - 2:06am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: kavoshgar نوشته است: اسد جان وقتی مدار رو داشتم مونتاژ میکردم متوجه شدم که قسمت 709 این مدار با 12000 متفاوته به نظرم اگه این قسمت مدار رو به 12000 انتقال بدیم مشکل گاز خوردن اون هم بر طرف میشه درسته داداش تو tl12000 قسمت ورودی و خروجی 709 بدون سنس تغییر ولتاژداریم همین باعث گاز خوردن میشد کاوشگر جان اینکه گاز نمی خوره ثباتش خوبه اسد جان ثباتش فعلا که عالیه 15 دقیقه یک ریز کار کرد میتر همونجا وسط که تنظیم کرده بودم دقیقا همونجا بود البته 6 رگلاتور فعلا کم دارم اونها رو هم بزنم فکر کنم باز تاثیر داشته باشه
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 13 مهر1393 - 2:07am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: بله فکر کنم به خاطر همینه که مدارشون راه نمیوفته من خودم تو مدارک اون جامپر رو ندیدم ولی با برسی عکسهای جناب رستم دیدم که یه جامپر اونجا هستش با جا زدن اون ولومها درست کار کردند من میدونستم شما تو اولین استارت مدار رو راه اندازی منیکنید. شک نداشتم راستی عکس جناب رستم تو کدوم صفحه هستش. فکر کنم از فردا دیگه دوستان به اینجا حمله کنند چند روز دیگه میشه صفحه 500
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 13 مهر1393 - 2:09am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز همون یه دونه رگولاتور هم کارش رو درست انجام میده مشکلی نداره که اضافه کنید ولی برای رگوله شدن به نظر من باطری باید 15 ولت باشه تا رگوله بشه البته شما بهتر از میدونید میدونی چه دوست عزیز من همون فیلم جناب رستم رو دیدم فهمیدم مدار خوبی هستش
|
دوشنبه 13 مهر1393 - 2:11am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: راستی کاوشگر جان اگه لیست قطعات و اینکه از روی کدوم فیبر بسازم دارید اینجا بذار تا دیگه نرم از صفحه اول بخونم امروز مته 08 نداشتم نتونستم کاری بکنم فردا باید بخرم اسد جان تمام اطلاعات رو آقا رستم تو صفحه 26 گذاشتن فقط اینو یه بار دیگه یاد آوری کنم که پی سی بی رو تو word باز کنید و اندازشو 16.5*8 تنظیم کنید اسد جان باطری رو 18 گذاشتم چون کل مدار 12 تا رگلاتور 15 ولت داره اینو عنوان کردم که دوستان سر در گم نشن که چرا مدار کاوشگر 6 تا رگلاتور داره
|
دوشنبه 13 مهر1393 - 2:15am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
اسد جان باید خودمون رعایت کنیم که تو تایپیکی که برا یه مدار ایجاد شده فقط در مورد اون مدار بحث و تبادل نظر بشه تایپیک چنس یا توباکس رو نگاه بکن تو کل تایپیکهایی که توسط حمید آقا ایجاد شده فقط در مورد همون دستگاه تبادل نظر شده
|
دوشنبه 13 مهر1393 - 2:20am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: asadof نوشته است: راستی کاوشگر جان اگه لیست قطعات و اینکه از روی کدوم فیبر بسازم دارید اینجا بذار تا دیگه نرم از صفحه اول بخونم امروز مته 08 نداشتم نتونستم کاری بکنم فردا باید بخرم اسد جان تمام اطلاعات رو آقا رستم تو صفحه 26 گذاشتن فقط اینو یه بار دیگه یاد آوری کنم که پی سی بی رو تو word باز کنید و اندازشو 16.5*8 تنظیم کنید اسد جان باطری رو 18 گذاشتم چون کل مدار 12 تا رگلاتور 15 ولت داره اینو عنوان کردم که دوستان سر در گم نشن که چرا مدار کاوشگر 6 تا رگلاتور داره دوست عزیز رگولاتور 15 ولت رو خودت گذاشتی؟ چون فکر کنم رو مدار 12 ولت باشه اگه میتونی یه سینی رو با همون لوپ تست کن ببین چقدر میزنه البته مانیتور و تلوزیون خاموش باشه چون هایولتاژ تلوزیون خیلی رو مدار تاثیر داره البته اگه ال سی دی باشه موردی نداره
|
دوشنبه 13 مهر1393 - 2:26am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
کاوشگر جان اگه حوصله داری یه عکس از پشت فیبر هم بذار مرسی
|
دوشنبه 13 مهر1393 - 2:31am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
نه داداش از خودم نزاشتم رو فیبر سبز رو نگاه کنی اونجا نوشته که 15 ولته البته اینو بگم که قسمت 709 این مدار از نظر مدار چاپی دقیقا برابر با 12000 هستش فقط مقادیر قطعات با هم فرق دارن که ایشالا اونم رو مدار خودم تست میکنم نتیجه رو فردا شب اعلام میکنم
|
دوشنبه 13 مهر1393 - 2:32am |
|
|
|