نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
ebi-gold نوشته است: دوستان 1 شب من نخوابیدم ولی ارزش داشت رو مونتاز و جا گذاری قطعات دقت کنید مهمه من از 2 تا ریگلاتور 7915 استفاده کردم و مشکلی هم نداشت مدار گاز هم نمیخوره ابی جان خسته نباشی میشه یه عکس از مدارت بزاری ؟ شما هم اون جانپر رو زدی یا نه؟ ممنون میشم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 10:49am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
چنگیز نوشته است: باسلام ، یکی میتونه بزرگی کنه وقطعات کامل و پی سی بی نهایی رو توی یه فایل زیپ درست کنه، تا ما هم بسازیم، ولا از تی ال که خیری نرسید بهمون ازدست گازدادناش ،، اقلا این رو درست کنیم تا یه فرجی حاصل بشه.. آقا چنگیز اگه عجله نداری یه امشب رو صبر کن چون میخام از رو همین 12 رگلاتوره یه تغیراتی رو تو 12000 اعمال بکنم ببینم مشکل گاز خوردنش درست میشه یا نه اگه بر طرف شد دوستان دیگه هزینه نکنن فقط تو مدارشون اون تغیرات رو اعمال کنن تا مدارشون ایشالا اون جور که باب میله براشون کار کنه
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 10:52am |
|
|
فرج
کاربر حرفه ای
|
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 10:55am |
|
|
johnlewis
کاربر فعال
|
فایلی رو که آقا رستم در صفه 26 گذاشتن دانلود میشه ولی هنگام باز کردنش ارور میده لطفا اگه زحمتی نیس یه بار دیگه اینجا آپلود کنید
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 10:57am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
kavoshgar نوشته است: چنگیز نوشته است: باسلام ، یکی میتونه بزرگی کنه وقطعات کامل و پی سی بی نهایی رو توی یه فایل زیپ درست کنه، تا ما هم بسازیم، ولا از تی ال که خیری نرسید بهمون ازدست گازدادناش ،، اقلا این رو درست کنیم تا یه فرجی حاصل بشه.. آقا چنگیز اگه عجله نداری یه امشب رو صبر کن چون میخام از رو همین 12 رگلاتوره یه تغیراتی رو تو 12000 اعمال بکنم ببینم مشکل گاز خوردنش درست میشه یا نه اگه بر طرف شد دوستان دیگه هزینه نکنن فقط تو مدارشون اون تغیرات رو اعمال کنن تا مدارشون ایشالا اون جور که باب میله براشون کار کنه ماشاا... به آقای کاوشگر عزیز انشاا.. که همه دوستان وجود عزیز شما رو بخوبی قدر بدونن و یکدلی و یکرنگی رو مثل شما رعایت کنن تا موفقیت همگانی بشه آفرین بر شما برادر عزیزم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 10:58am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
خیلی ممنونم آقا مهدی ما همون یکدلی و یک رنگی رو از سکاندار همین سایت آقا حمید یاد گرفیم وگر نه از خودمون چیزی نداریم
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 11:06am |
|
|
johnlewis
کاربر فعال
|
در اون فایل ناقصی هم که دانلود کردم نگفتن که ال سی دی بکجای مدار وصل میشه و نه تصویری از فیوز بیتها گذاشتن کسی از دوستان نیس بزرگی کنه اینارو جمع کنه یه جا خدایش ثواب داره
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 11:14am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
johnlewis نوشته است: در اون فایل ناقصی هم که دانلود کردم نگفتن که ال سی دی بکجای مدار وصل میشه و نه تصویری از فیوز بیتها گذاشتن کسی از دوستان نیس بزرگی کنه اینارو جمع کنه یه جا خدایش ثواب داره فکر میکنم جمع بندی اطلاعات رو بهتره آقا رستم خودشون انجام بدن و همه فایلها رو داخل یه فایل زیپ قرار بدن و حمید آقا هم زحمتش رو بکشه بزاره تو صفحه اول اینجوری به نظرم خوب باشه هر کس بخواد بسازه همون صفحه اول اطلاعاتش رو داره
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 11:17am |
|
|
johnlewis
کاربر فعال
|
kavoshgar نوشته است: johnlewis نوشته است: در اون فایل ناقصی هم که دانلود کردم نگفتن که ال سی دی بکجای مدار وصل میشه و نه تصویری از فیوز بیتها گذاشتن کسی از دوستان نیس بزرگی کنه اینارو جمع کنه یه جا خدایش ثواب داره فکر میکنم جمع بندی اطلاعات رو بهتره آقا رستم خودشون انجام بدن و همه فایلها رو داخل یه فایل زیپ قرار بدن و حمید آقا هم زحمتش رو بکشه بزاره تو صفحه اول اینجوری به نظرم خوب باشه هر کس بخواد بسازه همون صفحه اول اطلاعاتش رو داره بله اگه اینکارو میکردن مدار دوستان بدون هیچ سر در گمی را میفتاد و اگرم مشکلی بود براحتی حل میشد
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 11:21am |
|
|
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
سلام من یک پی سی بی زدم که اصلا کار نکرد میشه یک پی سی بی که خودتون جواب گرفتید بزارید تا ما هم استفاده کنیم؟
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 11:22am |
|
|
|