انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:36pm

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 , 71 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
آقا ابی و کاوشگر عزیز تبریک میگم
این دستگاه با این که به نظر من دستگاه بسیار خوبی است در مقایسه با دستگاه هایی که اطلاعات ساختشون است ولی نمی دونم چرا یه جورایی بایکوت شده بود
از شما ممنونم که احیاش کردید من رو این مدار خیلی کارا روش انجام دادم و طبق قولی که دادم همشو به دوستان میگم
چشم امشب فایلها رو جمع میکنم و یک جا میزارم آقا حمید لطف کنن بزارن صفحه اول
دوستان به هیچ عنوان ولوم فرکانس رو از مدار جدا نکنید نویز زیاد میشه و به ذرات سیلیس خیلی حساس میشه دلیلشو سر وقت میگم
ولتاژ مدارم 24 ولت است که از دو عدد باطری 12 ولت استفاده کنید که در هنگام نصب گو دو به دردتون میخوره
موفق باشید

دوشنبه 14 مهر1393 - 6:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینم تصویر خوانا برا دوستان

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

دوشنبه 14 مهر1393 - 6:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
با سلام
آقا ابی و کاوشگر عزیز تبریک میگم
این دستگاه با این که به نظر من دستگاه بسیار خوبی است در مقایسه با دستگاه هایی که اطلاعات ساختشون است ولی نمی دونم چرا یه جورایی بایکوت شده بود
از شما ممنونم که احیاش کردید من رو این مدار خیلی کارا روش انجام دادم و طبق قولی که دادم همشو به دوستان میگم
چشم امشب فایلها رو جمع میکنم و یک جا میزارم آقا حمید لطف کنن بزارن صفحه اول
دوستان به هیچ عنوان ولوم فرکانس رو از مدار جدا نکنید نویز زیاد میشه و به ذرات سیلیس خیلی حساس میشه دلیلشو سر وقت میگم
ولتاژ مدارم 24 ولت است که از دو عدد باطری 12 ولت استفاده کنید که در هنگام نصب گو دو به دردتون میخوره
موفق باشید

من هم از شما تشکر میکنم به خاطر اطلاعاتی که گذاشتین خیلی ممنونم آقا رستم @};- @};- @};-
فقط فایلها رو جمع بندی بکنید و به صورت پیام خصوصی به حمید آقا بدین تا بزارن :ymhug: :x

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

دوشنبه 14 مهر1393 - 6:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:ymhug: دوست من آقای کاوشگر اون دیود رو مهندس رستم 8.2ولت گفتن بزنیم :ymhug: کاوشگر عزیز من توی مدارم 5401 زدم که پایه هایی که با رنگ صورتی مشخص کردم فرکانس دارن ولی سره لوپ ندارم

دوشنبه 14 مهر1393 - 6:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقا فرج عزیز دور و بر 555 ها و 4013 رو قشنگ با زره بین نگاه کن و با تینر 10000 بشور و آیسیهای 555 رو عوض کن
ببین خروجی رگلاتور 9 ولتت ولتاژ داری یا نه

دوشنبه 14 مهر1393 - 7:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

خیلی ممنون داداش رستم منتظرتان هستیم

دوشنبه 14 مهر1393 - 7:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت دوستان
آقای اسدف و کاوشگر عزیز شما هم یه چکی بکنید اگر موردی نبود آقا حمید لطف کنن صفحه اول بزارن
ایراد اول زینر 8.2 ولت صحیح است که من 24 ولت نوشتم

دوشنبه 14 مهر1393 - 7:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا رستم از اطلاعات شما ممنونم من و اقای کاوشگر دیدیم که بچه های انجمن این مدار رو میسازند و میگن کار نمیکنه در صورتی که دیدین تو اولین استارت هم مدار آقای کاوشگر و هم مدار من بالا اومد بازم ممنونم از شما یک شب نخوابیدیم ولی ارزش داشت

دوشنبه 14 مهر1393 - 7:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من از جو صمیمی و خوب این انجمن 12 ریگلاتوره خیلی خوشم اومد انشا الاه که این جو به همین شکل بمونه من مدار دوم رو هم تموم کردم دیگه خیلی خسته هستم فقط به باطری وصلش کردم دیدم درسته مونده که یک تست از سنسش هم بزنم چون مدار دیروزم رو نتونستم خوب تست کنم مونده تا دوستانم ببینم تست سر زمینشون سر بلند از آب در میاد یا نه

دوشنبه 14 مهر1393 - 7:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ebi-gold نوشته است:
اقا رستم از اطلاعات شما ممنونم من و اقای کاوشگر دیدیم که بچه های انجمن این مدار رو میسازند و میگن کار نمیکنه در صورتی که دیدین تو اولین استارت هم مدار آقای کاوشگر و هم مدار من بالا اومد بازم ممنونم از شما یک شب نخوابیدیم ولی ارزش داشت

خیلی خوشحالم که نتیجه گرفتید و دیگر دوستان هم بدانند که اصل موفقیت در ساخت دستگاه که باحوصله و دقت و با علم دستگاهو بسازید مثل این 4 و 5 نفر از دوستان که ساختند
و دوستانی که در اولین استارت نتیجه نگرفتن نا امید نباشند چون ما هر کمکی از دستمان بر بیایید دریغ نمیکنیم و مطمعن باشید تا راه اندازی دستگاهتون انقدر اطلاعات کسب میکنید که فکرش را هم نمی کردید
موفق باشید

دوشنبه 14 مهر1393 - 7:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 , 71 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: blueblueblue , Google , Majestic12 , mohsen@sat , Soheib و 360 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure