نویسنده |
پیغام |
hoca2del
کاربر فعال
|
ebi-gold نوشته است: تو این تایپیک 12 ریگلاتوره که من و اقای کاوشگر و البته آقا رستم که مدار رو گذاشتن و ما مونتازش کردیم مگه کسی به ما پول داد ما فقط هر کدوممون یک هزینه ای کردیم و مدار رو ساختیم خوب اون نتیجه ای که دلمون میخواست رو به ما نداد که داریم اصلاحش میکنیم شما که اقا اسد دم از معرفت و مردانگی میزنی یک بار شده تو یک تایپیکی که باز میشه جزو اولین نفراتی باشی که مدار رو میسازه و هزینه میکنه شما میمونی کار از کار که میگزره و مدار نتیجه میگیره میایی شروع میکنی به کار بعدش هم همه رو یا مسخره میکنی یا میگی دروغ گو یا هزار حرف دیگه دوستان همه اینجا شاهد هستن و میدونن که چقدر داریم تلاش میکنیم تا یک مدار خوب و با ثبات داشته باشیم من یک بار باید با شما قرار ملاقات بزارم ببینم منظور شما از این حرف ها چی هست چرا این جور فکر با خودت میکنی من به خدا شاهده سر ساخت این مدار 12 ریگلاتوره پول قطعه نداشتم که امانی جنس خریدم بعد پشت سر ما این جور حرف میزنن ممنون از شما ابی جان شما از کسانی هستی که تو تایپیکهای مختلف زحمت می کشی ممنون
|
چهارشنبه 16 مهر1393 - 4:34pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
در ضمن اقا اسد شما که میگی ما یک هدف دیگه ای داریم تو قسمت فلزیاب های پالسی برو مدار لامینوس 12000 رو که آقا ناصر زحمتش رو کشیدن و قرار دادن رو با اینکه من 2 شب نخوابیدم باز اومدم اون مدار رو مونتاز کردم و هزینه کردم تا بتونیم یک مدار با ثبات بیشتر و قدرت بیشتر داشته باشیم تا این جور مشکلات تو انجمن پیش نیاد من فکر کردم این جو ارومه ولی دیدم از نو شما اومدی و شلوغش کردی من که مشکل شما رو میدونم چی هست میخوایی بگی که مداراتی رو که شما میسازی از همه بهتر و با ثبات تره باشه این جای خوشحالی هم برای من و هم برای دوستانه از شما خواهش میکنم که این جور طرز فکر کردن رو بزار کنار
|
چهارشنبه 16 مهر1393 - 4:44pm |
|
|
abas_ghasemi
|
ebi-gold نوشته است: در ضمن اقا اسد شما که میگی ما یک هدف دیگه ای داریم تو قسمت فلزیاب های پالسی برو مدار لامینوس 12000 رو که آقا ناصر زحمتش رو کشیدن و قرار دادن رو با اینکه من 2 شب نخوابیدم باز اومدم اون مدار رو مونتاز کردم و هزینه کردم تا بتونیم یک مدار با ثبات بیشتر و قدرت بیشتر داشته باشیم تا این جور مشکلات تو انجمن پیش نیاد من فکر کردم این جو ارومه ولی دیدم از نو شما اومدی و شلوغش کردی من که مشکل شما رو میدونم چی هست میخوایی بگی که مداراتی رو که شما میسازی از همه بهتر و با ثبات تره باشه این جای خوشحالی هم برای من و هم برای دوستانه از شما خواهش میکنم که این جور طرز فکر کردن رو بزار کنار بیخیال بچه ها خودشون درک و فهم دارن میفهمن کی داره براشون کار میکنه کی لاف میزنه
|
چهارشنبه 16 مهر1393 - 6:10pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
دوستان من با آقا اسد تلفنی صحبت کردم مشکل یک مقداری حل شد ممنون از همیه دوستان خوب سایت
|
چهارشنبه 16 مهر1393 - 7:03pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام بايد عرض كنم كه به كسي ميشه گفت براي اين انجمن و دوستان بي منت داره كار ميكنه كه بدون هيچ چشم داشت و غرور بياد تغيراتي رو كه روي مدارش پياده كرده و مدارش با ثبات و برد بيشتري كار ميكنه رو همگاني كنه ، نه اينكه فقط تعريف از مدار شخصي باشه !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 16 مهر1393 - 7:34pm |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: دوستان هرکس با لوپ 50 سانتی با tl12000 که سهله با tl1200000000000000000000000000000000 تونست یه فلز 20*20 رو تو 2مترو 10 سانت بزنه 1 میلیون تومان جایزه داره حالا هر کی باشه فرقی نداره حتی اقا ابی . سلام ودرود . دوست عزیز جناب اسدف بنده با دلتا پالس با لوپ 60 سانت یه سینی استیل 25 سانت تو خونه بیشتر از 2.5 متر می زنم.با لوپ چنس.. حالا این 12 رگولاتور که جای خود دارد. حاضرم شرط ببندم با همین دلتا دیزلی میتونم تو 2 متر زیر خاک راحت سنسش کنم بدون دردسر.بابا چقدر بگم این مدارات همشون واقعا بدرد بخورند باید خوب و تمیز مونتاژ کرد همین.بنده فعلا نیازی به 12 رگولاتور ندارم .وقت ساختنشم ندارم.ولی در اسرع وقت برا تفریح حتما منتازش می کنم.من تا یه مداری رو تو نرم افزار شبیه سازیش نکنم به هیچ وجه منتاژ نمی کنم .چون بعد منتاز اگه مشکلی به وجود اومد ادم کلافه میشه تا ایرادش پیدا کنه. برای همگی ارزوی موفقیت می کنم .یا حق
|
چهارشنبه 16 مهر1393 - 9:08pm |
|
|
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
رستم جان چیشد؟
|
چهارشنبه 16 مهر1393 - 9:21pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام اقا ابی من متن شما رو خوب نخوندم ولی در هر حال گفتید من اخرین نفر هستم که مدار میسازم اگه همون اول پست تی ال رو نگاه کنید میبینید که اول اقای کاوشگر و بعدش من و هدایتی که اقای هدایتی ساخت ولی سنس نداشت کمکش کردم مدارش راه افتاد و اینکه من کاری به کار شما ندارم فقط خواستم بدونید که تی ال فلز 20*20 رو با لوپ 50 سانتی تو 2.10 سانت نمیزنه حالا اگه خودت یه کاریش کردید که اینطور شده بی زحمت یه فلیم با متر بذار که اگه گذاشتید من عذر خواهی خواهم کرد دوست من تو هم مثل برادرم هستی ولی میخوام با هم صادق باشیم تا اگه جایی از مدار مشکل داره حل کنیم اخه فقط از مدار تعریف کردند نه من و نه شما و نه تمام دوست به نتیجه نخواهند رسید اگه دیگه زیاد در مورد تی ال چیزی نمی گم پرونده اش بسته شده چون تمام پالسی ها نهایت تا 5 متر بیشتر سنس نمی کنند که بیشتز از این دیگه شکست سیگنال رو داریم و نفوذ نداره اگه هم خواستید من در مورد شکست سیگنال مفصل بحث کنیم .موفق باشید داداش گلم من بت شما هیچ خصومتی ندارم عزیز الان هم داشم رو این مدار کار میکردم که مال اقا جعفر هستش فایل هگز رو بیرون کشیدم میکرو قفل نبود شماره ایسی ها هم موجوده ولی چون دیدم سنسش کمه منتاژ نکردم چون بردش فلز 60*60 رو تو 2 متر بیشتر نمیزنه ولی تفکیکش خوبه البته تا 1 متری حالا اگه دوستان این دستگاه رو دارند و بردش خوبه من شروع کنم به منتاژ چون خود اقا جعفر گفتند یه پژو 405 رو از 6 متری می زد ولی من چیزی ندیدم که اقا جعفر گفتند بعدا بردش کم شده حالا نمی دو.نم منتاژ کنم یا نه؟ نمی دونم ارزش وقت گذاشت رو داره یا نه موفق باشید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 16 مهر1393 - 9:33pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
به نظر بنده روی لامینوس تحقیق کنیدبهتره
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 16 مهر1393 - 10:20pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان اقای اسدف این مدار ارزش انچنانی نداره من یک ماه با این مدار کار کردم عمق کم میزنه و تفکیکش هم تو زمین جواب نمیده من صفحات اول تایپیک ۱۲۰۰۰ رو مطالعه کردم خیلی از صفحات رو خوندم و تو اون صفحات مشخصه که چه کسانی مدار ۱۲۰۰۰ رو راه انداختن اولش اقای کاوشگر بود و بعد اقای هدایتی من با اقای هدایتی در ارتباط هستم عزیز دل فقط پشت سر کسی حرف نزن و دروغ هم نگو خیلی زشته این رفتارت تو تماس تلفنی که نیم ساعت پیش با ایشون داشتم و در این مورد باهاشون حرف زدم گفتن چه فرقی داره که کی اول راه انداخته باشه مدار رو ایشون گفتن اولین نفر اقای کاوشگر مدار رو راه انداخت و خودشون هم بخاطر فوت مادر بزرگشون نبودن و نتونستن کار کنن رو مدار و وقتی برگشتن مدار رو خودشون راه انداختن و اقای کاوشگر با ایشون کمک کردن تا راه افتاد و گفتن بعد راه افتادن مدار بعد یک هفته با شما اشنا شدن که دو تا مدار مونتاژ کرده بودن که وقت نداشتن و سنس نداشت و دادن به شما تا راهش بندازین نمیدونم چرا شما اینقدر اصرار دارین که بگین مدار ۱۲۰۰۰. رو شما راه انداختین؟؟؟؟؟ شما هم یکم دروغ نگین خوبه ها پشت سر مردم حرف زدن برای شما چه سودی داره این کار خیلی خیلی زشته اقای هدایتی گفتن به اقای اسدف سلام برسونید و بگین اگه مشکلی دارن با خودش حل کنن پشت سر من حرف نزنن چون ایشون برای همه حرف هاشون مدرک دارن و اگه رو بشه ابروی خودتون میره به نظر من دیگه این بچه بازی ها رو جمش کنید حال ادم بد میشه بخدا وقتی میاد اینجا این چه جوی درست کردین اخه اقای اسدف اصلا مدار ۱۲۰۰۰ به نام شما ثبت بشه دس از سر بچه های سایت بر میدارین؟؟؟ بزارین این تایپیک روند کار خودشو انجام بده دیگه اقا جون از امروز به بعد به همه میگیم که مدار ۱۲۰۰۰. و دلتا پالس ساخت خود اقای اسدفه دیگه نگران نباش داداش مدار اقای اسدف از همه ماها بهتر کار میکنه و عالی ثباتش
|
چهارشنبه 16 مهر1393 - 11:37pm |
|
|
|