نویسنده |
پیغام |
rostam
کاربر حرفه ای
|
ناصر عزیز شما اختیار دارید این مدار طبق گفته شما به همچین عمقی میرسه ولی با اما اگر فراوان شما میتونید با همین ترکیبی که از مدار هست در هوا در 6 متری هم سنس را انجام دهید ولی در شرایط زیر خاک و با اپراتوری بسیار دقیق و زمانبر میتوانید به 60 درصد قدرت فوق برسید البته در مجموع با چند کار معمولی و بدون آسیب زدن به ساختار اصلی مدار (20 روش)میتونید به همچین قدرتی برسید ولی به نظر من ابتدا دوستان باید مدار را بسازند عیوب عمومی مدار مشخص و حذف شود و بعد اون مراحل رو همزمان با هم شروع کنیم و با توجه به اینکه دوستان هر کدام در منطقه ای از ایران با شرایط خاک مختلف زندگی میکنند به یک ساختار خوب و پایدار برسیم موفق باشید
|
پنج شنبه 17 مهر1393 - 11:42pm |
|
|
abas_ghasemi
|
من رفتم سر زدم دیدم به بچه ها میگه 12 رگلاتور بسازید صفحه های بعدش میگه tl12000 بهتره بسازید به نظرم خودشم نمی دونه داره چیکار میکنه.
|
پنج شنبه 17 مهر1393 - 11:55pm |
|
|
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
رستم جان فرکانس امد الان فقط در 4013 ولتاژ ندارم؟وصدا خیلی خیلی ضعیف هست؟
|
جمعه 17 مهر1393 - 1:30am |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
mohandes1 نوشته است: با اجازه آقا رستم به اطلاع دوستان ميرسانم كه بعد از تاپيك محرمانه آقاي شير محمدي من اين مدار رو در نت عمومي كردم و از اين به بعد تصميم دارم ريزه كاريهاي اين مدار رو عمومي كنم اين مدار قدرت سنس تا شش متر رو دارد ببخشید ناصر جان در این انجمن ساید شما اولین بار مطرح کرده باشی ولی در نت خیر!!!
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
جمعه 17 مهر1393 - 1:58am |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
alidadashi نوشته است: رستم جان فرکانس امد الان فقط در 4013 ولتاژ ندارم؟وصدا خیلی خیلی ضعیف هست؟ خوب خوشحال شدیم حالا اطراف 4013 رو نگاه کن و با دو سه نمونه دیگه تست بگیر خازنهای کنارشو طبق لیست بزن راستی علی آقا کارهایی که برای ایراد یابی انجام دادی و باعث حل شدن مشکلت شد رو اینجا بنویس تا دیگر دوستان هم استفاده کنند موفق باشی
|
جمعه 18 مهر1393 - 8:23am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
دوستان ولوم تری شلد رو 20 کیلوی 10 دور بزارید خیلی راحت مدارتون تنطیم میشه من ترانزیستور قدرت رو 508 گذاشتم و لوپ رو هم از کابل مخابراتی 5 رشته ای افشان 40 سانت درست کردم که 4 دور پیچیدم اهمش شد 4.3 الان یک قوطی روغن لحیم رو از 40 سانت میزنه و یک سینی 20 در20 رو از 1 مترو60 ولی یک خوبی که این 12 ریگلاتوره داره با خاموش و روشن کردن مدار تری شلد از تنطیمش خارج نمیشه این خیلی خوبه ولی من فکر کنم باز میشه قدرتش رو بیشتر کرد
|
جمعه 18 مهر1393 - 11:25am |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
mohandes1 نوشته است: با اجازه آقا رستم به اطلاع دوستان ميرسانم كه بعد از تاپيك محرمانه آقاي شير محمدي من اين مدار رو در نت عمومي كردم و از اين به بعد تصميم دارم ريزه كاريهاي اين مدار رو عمومي كنم اين مدار قدرت سنس تا شش متر رو دارد دوست عزیز اینجا و اونجا نداریم ما هممون ایرانی هستیم .یک سایت بهتره ونتیجه گیری بیشتری داره.حالا شما به وسوسه این که می خوایین عمومی کنید بچه های این انجمن بکشید اونجا کار درستی نیست.ضمنن ناصر جان مردم برنج می خورند یونجه نمی خورند که هر کسی که چند تا پالسی ساخته باشه خوب میدونه که همچین قدرتی برای پالسی ها ممکنه تو هوا جواب بده ولی تو زمین نمیشه برادر من.تو ایران هم که املاح و مواد معدنی زیاده این کار غیر ممکنه.بطور مثال من از داخل یه سنگ یه ذراتی رو با چنس سنس کردم که بعد شکستن ادم اصلا فکر می کرد یه تیکه الومینیوم هست.حالا شما یه فلزیاب در نظر بگیر که 6 متر تو هوا می زنه.حالا شما یه ذره 2 سانتی رو چطور می تونی تو عمق 20 سانت صرف نظر کنی و فلزیابت اون سنس نکنه .اگه از تفکیک استفاده کنی این مطمعنن از قدرت دستگاه میکاهد.وگرنه شما با افزایش ولتاژ پالس ورودی و جریان عبوری از لوپ.با استفاده از چند تا قطعات الکترونیک صنعتی می تونی تو ساده ترین مدار نیز قدرتش روچندبرابر کنی .این ساده ترین راه هست که فکر کنم اکثر بچه ها بلدند حالا اون یکی راه ها بماند.برادر من این کار درستی نیست. موفق و سر بلند باشید . یا حق
|
جمعه 18 مهر1393 - 11:26am |
|
|
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: alidadashi نوشته است: رستم جان فرکانس امد الان فقط در 4013 ولتاژ ندارم؟وصدا خیلی خیلی ضعیف هست؟ خوب خوشحال شدیم حالا اطراف 4013 رو نگاه کن و با دو سه نمونه دیگه تست بگیر خازنهای کنارشو طبق لیست بزن راستی علی آقا کارهایی که برای ایراد یابی انجام دادی و باعث حل شدن مشکلت شد رو اینجا بنویس تا دیگر دوستان هم استفاده کنند موفق باشی رستم جان 555 رو عوض کردم درست شد ولی فرکانس متغییر هست مثلا روی 220 هست یکدفعه میره روی 900 و بعدس میره روی 150؟ و 4013 رو هم نگاه کردم مشگل نداره ولی همچنان صدا ندارم؟
|
جمعه 18 مهر1393 - 12:47pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
علی آقا پتانسیومتر تنظیم فرکانستو عوض کن
|
جمعه 18 مهر1393 - 6:21pm |
|
|
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
عوض کردم بهتر شد ولی باز هم.... صدا رو چکار کنم؟در ضمن این پی سی بی اون جایی که با خط قرمز کشیدم به کجا وصل میشه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 18 مهر1393 - 11:11pm |
|
|
|