انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 5:26am

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ناصر عزیز شما اختیار دارید
این مدار طبق گفته شما به همچین عمقی میرسه ولی با اما اگر فراوان شما میتونید با همین ترکیبی که از مدار هست در هوا در 6 متری هم سنس را انجام دهید ولی در شرایط زیر خاک و با اپراتوری بسیار دقیق و زمانبر میتوانید به 60 درصد قدرت فوق برسید
البته در مجموع با چند کار معمولی و بدون آسیب زدن به ساختار اصلی مدار (20 روش)میتونید به همچین قدرتی برسید ولی به نظر من ابتدا دوستان باید مدار را بسازند عیوب عمومی مدار مشخص و حذف شود و بعد اون مراحل رو همزمان با هم شروع کنیم و با توجه به اینکه دوستان هر کدام در منطقه ای از ایران با شرایط خاک مختلف زندگی میکنند به یک ساختار خوب و پایدار برسیم
موفق باشید

پنج شنبه 17 مهر1393 - 11:42pm

من رفتم سر زدم دیدم به بچه ها میگه 12 رگلاتور بسازید صفحه های بعدش میگه tl12000 بهتره بسازید به نظرم خودشم نمی دونه داره چیکار میکنه. :D

پنج شنبه 17 مهر1393 - 11:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

رستم جان فرکانس امد الان فقط در 4013 ولتاژ ندارم؟وصدا خیلی خیلی ضعیف هست؟

جمعه 17 مهر1393 - 1:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
mohandes1 نوشته است:
با اجازه آقا رستم به اطلاع دوستان ميرسانم كه بعد از تاپيك محرمانه آقاي شير محمدي من اين مدار رو در نت عمومي كردم
و از اين به بعد تصميم دارم ريزه كاريهاي اين مدار رو عمومي كنم اين مدار قدرت سنس تا شش متر رو دارد :D ;)

ببخشید ناصر جان در این انجمن ساید شما اولین بار مطرح کرده باشی ولی در نت خیر!!!

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

جمعه 17 مهر1393 - 1:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

alidadashi نوشته است:

خوب خوشحال شدیم
حالا اطراف 4013 رو نگاه کن و با دو سه نمونه دیگه تست بگیر خازنهای کنارشو طبق لیست بزن
راستی علی آقا کارهایی که برای ایراد یابی انجام دادی و باعث حل شدن مشکلت شد رو اینجا بنویس تا دیگر دوستان هم استفاده کنند
موفق باشی

جمعه 18 مهر1393 - 8:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان ولوم تری شلد رو 20 کیلوی 10 دور بزارید خیلی راحت مدارتون تنطیم میشه من ترانزیستور قدرت رو 508 گذاشتم و لوپ رو هم از کابل مخابراتی 5 رشته ای افشان 40 سانت درست کردم که 4 دور پیچیدم اهمش شد 4.3 الان یک قوطی روغن لحیم رو از 40 سانت میزنه و یک سینی 20 در20 رو از 1 مترو60
ولی یک خوبی که این 12 ریگلاتوره داره با خاموش و روشن کردن مدار تری شلد از تنطیمش خارج نمیشه این خیلی خوبه ولی من فکر کنم باز میشه قدرتش رو بیشتر کرد

جمعه 18 مهر1393 - 11:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohandes1 نوشته است:
با اجازه آقا رستم به اطلاع دوستان ميرسانم كه بعد از تاپيك محرمانه آقاي شير محمدي من اين مدار رو در نت عمومي كردم
و از اين به بعد تصميم دارم ريزه كاريهاي اين مدار رو عمومي كنم اين مدار قدرت سنس تا شش متر رو دارد :D ;)

دوست عزیز اینجا و اونجا نداریم ما هممون ایرانی هستیم .یک سایت بهتره ونتیجه گیری بیشتری داره.حالا شما به وسوسه این که می خوایین عمومی کنید بچه های این انجمن بکشید اونجا کار درستی نیست.ضمنن ناصر جان مردم برنج می خورند یونجه نمی خورند که هر کسی که چند تا پالسی ساخته باشه خوب میدونه که همچین قدرتی برای پالسی ها ممکنه تو هوا جواب بده ولی تو زمین نمیشه برادر من.تو ایران هم که املاح و مواد معدنی زیاده این کار غیر ممکنه.بطور مثال من از داخل یه سنگ یه ذراتی رو با چنس سنس کردم که بعد شکستن ادم اصلا فکر می کرد یه تیکه الومینیوم هست.حالا شما یه فلزیاب در نظر بگیر که 6 متر تو هوا می زنه.حالا شما یه ذره 2 سانتی رو چطور می تونی تو عمق 20 سانت صرف نظر کنی و فلزیابت اون سنس نکنه .اگه از تفکیک استفاده کنی این مطمعنن از قدرت دستگاه میکاهد.وگرنه شما با افزایش ولتاژ پالس ورودی و جریان عبوری از لوپ.با استفاده از چند تا قطعات الکترونیک صنعتی می تونی تو ساده ترین مدار نیز قدرتش روچندبرابر کنی .این ساده ترین راه هست که فکر کنم اکثر بچه ها بلدند حالا اون یکی راه ها بماند.برادر من این کار درستی نیست.
موفق و سر بلند باشید . یا حق

جمعه 18 مهر1393 - 11:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rostam نوشته است:
alidadashi نوشته است:

خوب خوشحال شدیم
حالا اطراف 4013 رو نگاه کن و با دو سه نمونه دیگه تست بگیر خازنهای کنارشو طبق لیست بزن
راستی علی آقا کارهایی که برای ایراد یابی انجام دادی و باعث حل شدن مشکلت شد رو اینجا بنویس تا دیگر دوستان هم استفاده کنند
موفق باشی

رستم جان 555 رو عوض کردم درست شد ولی فرکانس متغییر هست مثلا روی 220 هست یکدفعه میره روی 900 و بعدس میره روی 150؟ ~X( و 4013 رو هم نگاه کردم مشگل نداره ولی همچنان صدا ندارم؟

جمعه 18 مهر1393 - 12:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

علی آقا پتانسیومتر تنظیم فرکانستو عوض کن

جمعه 18 مهر1393 - 6:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

عوض کردم بهتر شد ولی باز هم.... صدا رو چکار کنم؟در ضمن این پی سی بی اون جایی که با خط قرمز کشیدم به کجا وصل میشه؟
پیوست:
finalll11.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 18 مهر1393 - 11:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 314 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure