نویسنده |
پیغام |
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: سلام دوستان فیبر دو رو هستش ولی راحته مشکلی نداره من تمام قطعات رو بیرون کشیدم فردا باید لاینهایی که بالا و پایین با هم ارتباط دارند رو مشخص کنم بعد بذارم دوستان خواستند یک رو کنند من هم فردا میرم از دو طرف اسکن بگیرم و دوستانی که رو فیبر می خوان کار کنن هر اطلاعاتی خوستند مشکلی نداره در اختیارشون میذارم موفق باشید اسد جان اگه تو بیمارستان آشنا داری بده برات یه عکس بگیره خیلی بهتره راحت تر میشه به فیبر تک رو تبدیلش کرد
درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم
|
پنج شنبه 17 مهر1393 - 6:48pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام اهورا جان من اینو تو شب عکس انداختم داداش مشکلی نداره دو رو باشه میشه زد چیزی نداره که من مشکلی ندارم همین فردا هم میزنم میسازم ولی می خواهم همه بسازند ولی با این حال اگه میتونی پی سی بی پشت و رو رو بزن تا اگه مشکلی داشت بگم درستش کن و دوستان دیگه هم اگه میتونند پی سی بی رو بزنند http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=32aa5c161f64bb6b97c57d6ddcb4a5b0
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 17 مهر1393 - 7:19pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
سلام ممنون بچه ها از حس وظیفه شناسی تون اسد جان میتونی برد رو زیر کاغذ بزاری و با گرافیت یا نوک مداد روش بکشی اونطور فکر کنم لاینها خوب مشخص بشن
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
پنج شنبه 17 مهر1393 - 7:35pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
دوستان اگه زحمت فيبر تک رو رو بکشن ممنون ميشم
|
پنج شنبه 17 مهر1393 - 7:38pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: دوستان اگه زحمت فيبر تک رو رو بکشن ممنون ميشم ارش جان لاین زیادی نداره راحته باز اگه تک رو می خوایی دیگه باید دوستان زحمت بکشند عکسش رو گذاشتم این قسمت دیجیتال خیلی خوبه هم تفکیکش خوبه و هم اتومات بالانس میکنه یعنی لوپ رو اگه از 20 سانتی تنظیم کنید بعد به زمین بچسبونید خودش اتومات تنظیم میکنه دیگه نیازی نداره خودتون ولوم رو تنظیم کنید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 17 مهر1393 - 7:43pm |
|
|
abas_ghasemi
|
سلام آقا اسد
فایل هگز برای دانلود میزارید ما هم شروع کنیم؟
|
پنج شنبه 17 مهر1393 - 8:26pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
abas_ghasemi نوشته است: سلام آقا اسد
فایل هگز برای دانلود میزارید ما هم شروع کنیم؟ سلام دوست عزیز صبر کن پی سی بی اماده بشه تست بگیرم میذارم همه با هم بسازیم شما هنوز پی سی بی نزدید و لاین ورودی تی ال مشخص نیست بذارم که فایده نداره پله به پله کار کنیم بهتره
|
پنج شنبه 17 مهر1393 - 9:44pm |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
asadof نوشته است: abas_ghasemi نوشته است: سلام آقا اسد
فایل هگز برای دانلود میزارید ما هم شروع کنیم؟ سلام دوست عزیز صبر کن پی سی بی اماده بشه تست بگیرم میذارم همه با هم بسازیم شما هنوز پی سی بی نزدید و لاین ورودی تی ال مشخص نیست بذارم که فایده نداره پله به پله کار کنیم بهتره
gladyator_089
|
جمعه 17 مهر1393 - 12:11am |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: abas_ghasemi نوشته است: سلام آقا اسد
فایل هگز برای دانلود میزارید ما هم شروع کنیم؟ سلام دوست عزیز صبر کن پی سی بی اماده بشه تست بگیرم میذارم همه با هم بسازیم شما هنوز پی سی بی نزدید و لاین ورودی تی ال مشخص نیست بذارم که فایده نداره پله به پله کار کنیم بهتره سپاسگزاریم اسد جان. اسد جان این دستگاهی که الان در اختیار شماست به هر حال تست شده و اماده بکار بوده هر چند که فرمودید قدرتش از TL کمتره ولی چون ثبات داره و جواب پس داده بهتره که PCB قسمت انالوگ هم زحمتش بکشید و قطعات رو خارج کنید و PCB خودش ضمیمه کنید هر چند که کاری طاقت فرسا میباشد! در ثانی چه معلوم قسمت دیجیتال این دستگاه با قسمت انالوگ TL هماهنگ باشه و کار کنه؟ قطعا قسمت دیجیتال با انالوگ خودش بهتر مچ شده و هماهنگی کامل داره. سپاسگزار
|
جمعه 17 مهر1393 - 12:33am |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: arash99 نوشته است: دوستان اگه زحمت فيبر تک رو رو بکشن ممنون ميشم ارش جان لاین زیادی نداره راحته باز اگه تک رو می خوایی دیگه باید دوستان زحمت بکشند عکسش رو گذاشتم این قسمت دیجیتال خیلی خوبه هم تفکیکش خوبه و هم اتومات بالانس میکنه یعنی لوپ رو اگه از 20 سانتی تنظیم کنید بعد به زمین بچسبونید خودش اتومات تنظیم میکنه دیگه نیازی نداره خودتون ولوم رو تنظیم کنید سلام دست مریزاد بر اسد عزیز و آقا جعفر با مرام. درود بر شما
|
جمعه 17 مهر1393 - 12:40am |
|
|
|