نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
explorer عزیز شما برای تستهای اولیه از ولوم بالاتر استفاده کنین! اگر هم داخل منزل هستین حالت بیسیم ولوم 10 بهتره باشه. ضمنا برای طلا بهتره طلا1 رو ابتدا کار کنین. قبلا هم عرض کردم آنتنها در حالت ثابت واکنش نسبتا ضعیفی دارن. اگر حرکت آرام داشته باشین مشخص تر میشه براتون.
|
پنج شنبه 29 خرداد1392 - 2:38am |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
سلام آقا حمید پس توی فیلم آموزشی ثابت میمونه و آنتن ها زود عکس العمل انجام میده فاصله هم فکر کنم 20 متر باشه منم تو خونه با 40 گرم در فاصله 4 متری آنتنها هیچ واکنشی ندارند حالا یا ما تجربه نداریم یا یه مشکلی هست حتی با طلای سفیدهم اگه اشتباه نکنم روی گزینه پلاتین تست کردم بازم همون جوری بود
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 8:54am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
reza4200 نوشته است: سلام آقا حمید پس توی فیلم آموزشی ثابت میمونه و آنتن ها زود عکس العمل انجام میده فاصله هم فکر کنم 20 متر باشه منم تو خونه با 40 گرم در فاصله 4 متری آنتنها هیچ واکنشی ندارند حالا یا ما تجربه نداریم یا یه مشکلی هست حتی با طلای سفیدهم اگه اشتباه نکنم روی گزینه پلاتین تست کردم بازم همون جوری بود دوستان اين روش ايستاده رو حتماً بايد درطبيعت باز و بدور از شهر انجام بديد تا متوجه همچين عكس العملي بشيد ، دوستان اگر ميخواهيد زودتر قلق اين ردياب دستتون بياد بايد فقط در طبيعت تمرين كنيد تا حرفه اي بشيد ، دوستان از قدرتهاي نهفته در زمين كسي خبر نداره و براي اينكه زمين و خاك شمارو بازي نده بايد در فضاي باز تمرين كنيد تا اصول كار دستتون بياد موفق باشيد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 9:02am |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
چند تست خانگی
رو فرکانس پول دو متریش پول گذاشتم آنتن رفت به سمت بانک سیصد متری
رو فرکانس مس برنج(مس ندارم تو خونه) رو گذاشتم زمین همسایه رو نشون داد همسایه مون مسگر
رو طلا (طلا فقط 3 گرم دارم)همسایه رو نشون داد
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 1:25pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
شرح تست ما: 15 گرم نقره و 9 گرم طلا با فاصله 6متر از هم، توسط شخصی بدون اطلاع من تو خونه مخفی شد دستگاه از دیشب تا این ساعت خاموش بوده و الان با گلد1 به مدت 5 دقیقه روشن بود بعد من با گلد 1 ولوم 10 و بیسیم نقره!!! رو نقطه کردم با 20 تا 30 سانت اختلاف نکته ای که دیشب از راهنمایی استاد آقا حمید یاد گرفتم این بودش که با ثابت بودن در یکجا بدون تحرک عکس العمل انتنها محسوس نیست واسه همین من هرجا که می ایستادم به شکل اروم درجا قدم می زدم
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 1:37pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
آفرین explorer عزیز. پیشرفت شما در این زمان کم قابل تحسین هست! دقتی که در نقطه زنی بهش دست پیدا کردی هم خیلی خوبه اما حتی میتونه بهتر هم باشه! خدمت آقا رضا هم عرض کنم بله حق با مهدی عزیز هست. در خانه کار کردن با بیرون کمی فرق داره و امواج مزاحم باعث میشن قدرت واکنش میله ها کاهش پیدا کنه. از طرفی هم خانه ها با هم شرایطشون یکسان نیست. اما بنظر من کسی اگر توی محیط خونه بتونه به خوبی از ردیاب جواب بگیره در محیط طبیعت دیگه کارش خیلی خیلی راحت میشه!
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 5:21pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: آفرین explorer عزیز. پیشرفت شما در این زمان کم قابل تحسین هست! دقتی که در نقطه زنی بهش دست پیدا کردی هم خیلی خوبه اما حتی میتونه بهتر هم باشه! خدمت آقا رضا هم عرض کنم بله حق با مهدی عزیز هست. در خانه کار کردن با بیرون کمی فرق داره و امواج مزاحم باعث میشن قدرت واکنش میله ها کاهش پیدا کنه. از طرفی هم خانه ها با هم شرایطشون یکسان نیست. اما بنظر من کسی اگر توی محیط خونه بتونه به خوبی از ردیاب جواب بگیره در محیط طبیعت دیگه کارش خیلی خیلی راحت میشه! ممنون استاد، حالا مونده شاگردی کنیم راستی استاد علت زدن نقره تو شرایطی که روی گلد1 ست شده بود چی می تونه باشه؟
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 5:49pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
نه عزیزم چنین چیزی اصلا نمیتونه باشه. من خودم با طلا و نقره زیاد تست کردم. البته برعکسش احتمال داره چون در طلای جواهر آلات نقره هم مخلوط میکنن به همین علت طلایی که عیار بیشتری داره برای تست مناسبتره. ولی اینکه روی طلا بذاری نقره رو بزنه اصلا امکان نداره چون داخل نقره که طلا قاطی نمیکنن! فرکانسشون هم خیلی با هم فرق داره.
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 5:53pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
explorer نوشته است: حمید نوشته است: آفرین explorer عزیز. پیشرفت شما در این زمان کم قابل تحسین هست! دقتی که در نقطه زنی بهش دست پیدا کردی هم خیلی خوبه اما حتی میتونه بهتر هم باشه! خدمت آقا رضا هم عرض کنم بله حق با مهدی عزیز هست. در خانه کار کردن با بیرون کمی فرق داره و امواج مزاحم باعث میشن قدرت واکنش میله ها کاهش پیدا کنه. از طرفی هم خانه ها با هم شرایطشون یکسان نیست. اما بنظر من کسی اگر توی محیط خونه بتونه به خوبی از ردیاب جواب بگیره در محیط طبیعت دیگه کارش خیلی خیلی راحت میشه! ممنون استاد، حالا مونده شاگردی کنیم راستی استاد علت زدن نقره تو شرایطی که روی گلد1 ست شده بود چی می تونه باشه؟ دوست عزیز ، اینکه شما با گلد 1 ، نقره رو گرفتی ، فقط و فقط دلیلش نیروی ذهنه ، اینو من امتحان کردم شما سعی کن در موفق انتن زدن خیلی ریلکس باشی ، در ضمن اصلا احتاجی نیست که وقتی انتن رو بدست گرفتی درجا قذم بزنی ، اگه هدف بزرگ باشه هر دو انتن بسرعت بسمت هدف کشیده باشه و اگه هدف کوچیک باشه و هدف در سمت چپ و یا راستت باشه یکی از انتن ها بسمت هدف میره طبق فیلم آموزشی ، موفق باشید
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 6:14pm |
|
|
جاوید
استاد
|
سلام فاصله دو انتن از هم برای من اینجوری جواب داده اگه دو انتن حدود 20 سانت از هم فاصله داشته باشند هر دو با هم حرکت میکنند اگه حدود 30 سانت باشه انتنی که به هدف نزدیکنر هست حرکت میکنه اگه 40 تا 50 هست انتنی که دورتر از هدف هست ابتدا حرکت میکنه
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 8:52pm |
|
|
|