نویسنده |
پیغام |
saeednew
کاربر فعال
|
kiansk عزیز من دقیقا مثل شما بودم,و ساختم(با راهنمایی های مهندس حمید عزیز و بقیه دوستان گلم) . شما هم میتونید.موفق باشی.
مهندس حمید سلام و عرض ادب. حمید جان در مورد فیش های BNC که لازمه تا دستگاه رو 3 تکه کنم سوال داشتم.یه قیمتی که قبلا گرفته بودم فک کنم دونه ای 100 هزار تومان بود. وبرای دو کابل گیرنده و فرستنده با 5 رشته سیم آیا لازمه 5 عدد فیش ضد نویز BNC تهیه بشه ؟ کلا در مورد نوع این فیش ها و تعدادشون و نحوه اتصالشون که آیا باید 5 تا یا کمتر باشه محبت کنید راهنمایی بفرمایید. با چند تکه شدن توباکس قدرت مانور اون بیشتر میشه و میشه جاهای بیشتری واسه کاوش رفت.دوستان هم هر سری میگن من یه طرح جدید دارم من یه طرح جدید دارم اما تا حالا که از طرح اسکلت چند تکه توباکس خبری نبود.
the trouble is , you think you have time
|
یکشنبه 20 مهر1393 - 6:34pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشی سعید جان. فیش BNC که قیمتش خیلی کمتر از این حرفاست! کار رو دیگه زیاد هم سخت و پیچیده نکنین. شما میتونین از فیش 3 پین نظامی هم استفاده کنین. یک نر و مادگی برای هر لوپ کافیه. ولی اگر بخواین سمت لوپ هم جدا بشه و روی جعبه هم جدا بشه طبیعتا تعداد فیش 2 برابر میشه! مساله فیش خیلی ساده تر از این حرفاست. نمیدونم چطور شما 5 تا حساب کردین!
|
یکشنبه 20 مهر1393 - 10:26pm |
|
|
saeednew
کاربر فعال
|
من واسه هر پین یه فیش در نظر گرفته بودم شد 5 تا ! عکس فیش نظامی رو دوست خوبمون patriot تو تاپیک مربوط به Chance گذاشته بود که من دوباره اینجا میذارم. آیا فیشها در دو تا عکس از لحاظ ساختاری با هم تفاوت دارند ؟فیش نظامی دو پین هم هست ؟ کسی از بچه ها قیمت داره ؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
the trouble is , you think you have time
|
یکشنبه 20 مهر1393 - 11:33pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب برای هر پین که یک فیش نمیذارن! بهرحال بهترین فیش فکر میکنم همون 3 پین نظامی سایز معمولی هست که مطابق تصویر دوم شما میشه. قیمت نر و مادگیش روی هم فکر میکنم حدود 2 تومن باشه! 3 پین از 2 پین بهتر و محکم تره و اگر بعنوان 2 پین خواستین استفاده کنین میتونین یک پینش رو وصل نکنین.
|
دوشنبه 20 مهر1393 - 1:03am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان برای فیش میتونین از فیش نری و مادگی روی مادربرد کامپیوتر که چهارتا پین داره استفاده کنین چون این فیش پلاستیکی هست و روی ثبات تاثیر نمیذاره من خودم از همین فیش استفاده کردم البته باید استاد حمید هم نظرشونو در این مورد بیان کنن
|
دوشنبه 20 مهر1393 - 2:18am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب دوستان عزیز بیش از یک سال از آخرین ویرایش فیبر توباکس ساشو گذشت و در این مدت تعدادی از عزیزان این مدار رو ساختن و بنظر میرسید در زمینه زدن فیبر و یا مونتاژش مشکلاتی داشتن! با توجه به تقاضاهای زیاد و همینطور منحصر بفرد بودن این مدار در نوع خودش ؛ تصمیم گرفتم ویرایش بهتری از فیبر این مدار تهیه کنم که دارای مشکلات کمتر و کارایی بالاتری باشه! هر چند طراحی اولیه فیبر تغییر زیادی نکرده ولی در این ویرایش اکثر خطوط در حد استاندارد ضخیم تر شدن و بیشتر پایه آیسی ها هم درشت تر شدن. همینطور از پکیج بزرگتر برای خازنها استفاده شده و فاصله خطوط هم کمی بهتر شده. زمین مدار کمی گسترده تر هست که میتونه به ثبات بیشتر منجر بشه. همینطور ضخامت خطوط ولتاژ مدار مناسب تر در نظر گرفته شده. در مجموع این فیبر از نظر بنده بسیار بهتر از ویرایش قبلی و بهترین فیبر این مدار هست که تا بحال منتشر شده! از نظر صحت سیمکشی هم خیالتون راحت باشه چون مثل فیبرهای قبلی از روی همون نقشه توسط نرم افزار چک شده. البته دوستان توجه داشته باشن ظرافت در بعضی قسمتهای مدار کماکان به قوت خودش باقیه و لذا باید در زدن فیبر و مونتاژ دقت لازم به عمل بیاد. برای سوراخکاری هم حتما از مته 0.7 یا حداکثر 0.8 میل استفاده کنین. فایل جدید مربوط به فیبر مدار مناسب برای روش اطو در پست اول تاپیک قرار گرفت. امیدوارم دوستانی که جدید تشریف آوردن و قصد ساخت این مدار رو دارن یا دوستان قدیمی که احیانا به هر دلیل تصمیم به ساخت مجدد دارن ؛ با استفاده از فیبر جدید به نتایج بهتری برسن و مشکلات ساخت در بخش مدار کمتر بشه.
|
دوشنبه 20 مهر1393 - 3:22am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خب دوستان عزیز بیش از یک سال از آخرین ویرایش فیبر توباکس ساشو گذشت و در این مدت تعدادی از عزیزان این مدار رو ساختن و بنظر میرسید در زمینه زدن فیبر و یا مونتاژش مشکلاتی داشتن! با توجه به تقاضاهای زیاد و همینطور منحصر بفرد بودن این مدار در نوع خودش ؛ تصمیم گرفتم ویرایش بهتری از فیبر این مدار تهیه کنم که دارای مشکلات کمتر و کارایی بالاتری باشه! هر چند طراحی اولیه فیبر تغییر زیادی نکرده ولی در این ویرایش اکثر خطوط در حد استاندارد ضخیم تر شدن و بیشتر پایه آیسی ها هم درشت تر شدن. همینطور از پکیج بزرگتر برای خازنها استفاده شده و فاصله خطوط هم کمی بهتر شده. زمین مدار کمی گسترده تر هست که میتونه به ثبات بیشتر منجر بشه. همینطور ضخامت خطوط ولتاژ مدار مناسب تر در نظر گرفته شده. در مجموع این فیبر از نظر بنده بسیار بهتر از ویرایش قبلی و بهترین فیبر این مدار هست که تا بحال منتشر شده! از نظر صحت سیمکشی هم خیالتون راحت باشه چون مثل فیبرهای قبلی از روی همون نقشه توسط نرم افزار چک شده. البته دوستان توجه داشته باشن ظرافت در بعضی قسمتهای مدار کماکان به قوت خودش باقیه و لذا باید در زدن فیبر و مونتاژ دقت لازم به عمل بیاد. برای سوراخکاری هم حتما از مته 0.7 یا حداکثر 0.8 میل استفاده کنین. فایل جدید مربوط به فیبر مدار مناسب برای روش اطو در پست اول تاپیک قرار گرفت. امیدوارم دوستانی که جدید تشریف آوردن و قصد ساخت این مدار رو دارن یا دوستان قدیمی که احیانا به هر دلیل تصمیم به ساخت مجدد دارن ؛ با استفاده از فیبر جدید به نتایج بهتری برسن و مشکلات ساخت در بخش مدار کمتر بشه.
عرض سلام و ادب و احترام خدمت استاد عزیز واقعا خسته نباشی عیدتون هم مبارک
|
دوشنبه 21 مهر1393 - 3:43am |
|
|
miladiran
|
|
سه شنبه 21 مهر1393 - 12:00am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 22 مهر1393 - 11:55pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
مهندس حمید تشکر بابت زحمات شما
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
چهارشنبه 23 مهر1393 - 6:37pm |