نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
درسته آقا جاويد 25 سانت به نظر من خيلي خوبه قابل توجه دوستان محترم : دوستان توجه كنيد كه رديابي با فلزاتي كه خودتون درگوشه اي ميگذاريد و رديابي ميكنيد با رديابي در طبيعت خيلي تفاوت داره ، براي همين منظور وقتي تاحدودي از رديابي سردرآورديد بهتره كه بريد بيرون و در طبيعت تمرين كنيد و با سيستم حذف كننده هم تمرين كنيد تا قلق دستتون بياد ، دوستان تمرين در طبيعت و دور از شهر براي اين خوبه كه درطبيعت و درخاك و مواد تشكيل دهنه ي خاكهاي مناطق مختلف ذرات و موادي وجود داره كه ممكنه تشابه فركانسي با فلزات مورد جستجو در ردياب داشته باشه ، اونجاست كه تمرين كردن در طبيعت ميتونه عملكرد و تجربه اپراتور رو در تشخيص صحيح هدف بالا ببره و به مرور زمان و تمرينات زياد متوجه خواهيد شد كه دركنار يك ردياب خوب و حرفه اي بايد يك نقطه زن خوب و دقيق وجود داشته باشه تا با كمك هم نتيجه گيري نهايي صورت بگيره و اينطوري هدفهاي كاذب رو بيخودي حفاري نخواهيد كرد ،
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 9:28pm |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
سلام دوستان من امروز بیرون رفتم برا تست هم نفره هم طلا همرام بود بعد دستگاه رو روی نقره گذاشتم یه چند دقیقه موندم بعد که شروع کردم آنتن ها عکس العمل نداشتند باید یه کم دستاتو شل یا سفت میکردی بعد آنتنها یه کم عکس العمل نشون میداند برا طلا هم همینجوری بود نمیدونم مشکل چیه دقیقا همه چی رعایت کردم اندازه دستها .سفت نگرفتن دسته آنتن ها و ریلکس بودن و راستش آقا مهدی نقطه زن رو هم دارم نیازه که در کنار این ردیاب باشه و استیل 30*30 رو در 2.4 رو هوا میزنه نظرتون در این مورد بگید ممنون میشم
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 11:00pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: explorer نوشته است: حمید نوشته است: آفرین explorer عزیز. پیشرفت شما در این زمان کم قابل تحسین هست! دقتی که در نقطه زنی بهش دست پیدا کردی هم خیلی خوبه اما حتی میتونه بهتر هم باشه! خدمت آقا رضا هم عرض کنم بله حق با مهدی عزیز هست. در خانه کار کردن با بیرون کمی فرق داره و امواج مزاحم باعث میشن قدرت واکنش میله ها کاهش پیدا کنه. از طرفی هم خانه ها با هم شرایطشون یکسان نیست. اما بنظر من کسی اگر توی محیط خونه بتونه به خوبی از ردیاب جواب بگیره در محیط طبیعت دیگه کارش خیلی خیلی راحت میشه! ممنون استاد، حالا مونده شاگردی کنیم راستی استاد علت زدن نقره تو شرایطی که روی گلد1 ست شده بود چی می تونه باشه؟ دوست عزیز ، اینکه شما با گلد 1 ، نقره رو گرفتی ، فقط و فقط دلیلش نیروی ذهنه ، اینو من امتحان کردم شما سعی کن در موفق انتن زدن خیلی ریلکس باشی ، در ضمن اصلا احتاجی نیست که وقتی انتن رو بدست گرفتی درجا قذم بزنی ، اگه هدف بزرگ باشه هر دو انتن بسرعت بسمت هدف کشیده باشه و اگه هدف کوچیک باشه و هدف در سمت چپ و یا راستت باشه یکی از انتن ها بسمت هدف میره طبق فیلم آموزشی ، موفق باشید ارتین جان من کلا از محل نقره یا طلا خیر نداشتم فقط می دونستم تو خونه با 120 متر زیربنا مخفی شده، با توجه به اینکه محلشونو بلد نبودم فک نمی کنم نیروی ذهن کاری کرده باشه، در مورد حرکت در جا هم بر اساس فرمایشات استاد حمید این شکل حرکت رو پیش گرفتم، اخه تو خونه وقتی ادم ثابت و بی تحرک می ایسته واکنش انتنها محسوس نیست.
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 11:49pm |
|
|
mojtaba
کاربر فعال
|
دوستان عزیز یک سوپرایز براتون دارم یک فایل تصویری دارم درباره ردیابی ویون طلاچطور بزارمش برابازدید ارسال میزنم هرچی وای می ایستی نمیشه
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 11:55pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
جاوید نوشته است: سلام فاصله دو انتن از هم برای من اینجوری جواب داده اگه دو انتن حدود 20 سانت از هم فاصله داشته باشند هر دو با هم حرکت میکنند اگه حدود 30 سانت باشه انتنی که به هدف نزدیکنر هست حرکت میکنه اگه 40 تا 50 هست انتنی که دورتر از هدف هست ابتدا حرکت میکنه جاوید جان فرمایشات شما رو دقیقا ما تو تجربه ای اتفاقی متوجه شدیم، من فاصله رو بالای 30 میگرفتم، همین امر باعث می شد انتن دورتر حرکت کنه، بعد کمی تمرین و زدن یه نقطه، ردیاب رو دادم یکی از دوستام اونم امتحان کنه(واسه بار اولش بود که ردیاب دستش میگرفت) فاصله رو زیر 20 سانت گرفته بود، دیدم اونم محلی که من زده بودم رو میزد ولی با حرکت دوتا انتن با هم، برام جالب بود که چرا واسه من یک انتن حرکت می کنه ولی واسه اون 2تا با هم یک سمت میرن. شرح این تمرین رو بعدا با جزئیات بیشتر تو یه پست دیگه مینویسم ولی تو این چند تمرین چیزی مبهم بود واسم، اینم اینکه در حالت بیسیم یا باسیم انتنها چطور به فلز مورد نظر دستگاه واکنش نشون می دن؟
|
جمعه 30 خرداد1392 - 12:00am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
mojtaba نوشته است: دوستان عزیز یک سوپرایز براتون دارم یک فایل تصویری دارم درباره ردیابی ویون طلاچطور بزارمش برابازدید ارسال میزنم هرچی وای می ایستی نمیشه توی یکی از سایت ها اپلود کن اونجا بزار حتما حجمش بالا بوده http://www.freeuploadsite.com/اینم سایت
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
جمعه 30 خرداد1392 - 12:12am |
|
|
mojtaba
کاربر فعال
|
دوستان گلم 500مگابایته توضیحات کامله نشد آپلودش کنم
|
جمعه 30 خرداد1392 - 12:15am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
mojtaba نوشته است: دوستان گلم 500مگابایته توضیحات کامله نشد آپلودش کنم اقا مجتبی با 3d زدی مگه؟؟؟؟ خب عزیز من 500 مگ رو نمیشه جایی اپلود کرد...شما همون رو با ویدئو کانورتور حجمش رو کم کن اپلود کن...یه جوری باشه که بچه ها که سرعت اینترنت کمی دارن هم بتونن اپلود کنن
|
جمعه 30 خرداد1392 - 12:22am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
explorer نوشته است: جاوید نوشته است: سلام فاصله دو انتن از هم برای من اینجوری جواب داده اگه دو انتن حدود 20 سانت از هم فاصله داشته باشند هر دو با هم حرکت میکنند اگه حدود 30 سانت باشه انتنی که به هدف نزدیکنر هست حرکت میکنه اگه 40 تا 50 هست انتنی که دورتر از هدف هست ابتدا حرکت میکنه جاوید جان فرمایشات شما رو دقیقا ما تو تجربه ای اتفاقی متوجه شدیم، من فاصله رو بالای 30 میگرفتم، همین امر باعث می شد انتن دورتر حرکت کنه، بعد کمی تمرین و زدن یه نقطه، ردیاب رو دادم یکی از دوستام اونم امتحان کنه(واسه بار اولش بود که ردیاب دستش میگرفت) فاصله رو زیر 20 سانت گرفته بود، دیدم اونم محلی که من زده بودم رو میزد ولی با حرکت دوتا انتن با هم، برام جالب بود که چرا واسه من یک انتن حرکت می کنه ولی واسه اون 2تا با هم یک سمت میرن. شرح این تمرین رو بعدا با جزئیات بیشتر تو یه پست دیگه مینویسم ولی تو این چند تمرین چیزی مبهم بود واسم، اینم اینکه در حالت بیسیم یا باسیم انتنها چطور به فلز مورد نظر دستگاه واکنش نشون می دن؟ هیج فرقی بین با سیم یا بی سیم نیست...این دوتا فقط فرقشون برد و دقت نقطه زنی هست.
|
جمعه 30 خرداد1392 - 12:28am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
ALI.D نوشته است: explorer نوشته است: جاوید نوشته است: سلام فاصله دو انتن از هم برای من اینجوری جواب داده اگه دو انتن حدود 20 سانت از هم فاصله داشته باشند هر دو با هم حرکت میکنند اگه حدود 30 سانت باشه انتنی که به هدف نزدیکنر هست حرکت میکنه اگه 40 تا 50 هست انتنی که دورتر از هدف هست ابتدا حرکت میکنه جاوید جان فرمایشات شما رو دقیقا ما تو تجربه ای اتفاقی متوجه شدیم، من فاصله رو بالای 30 میگرفتم، همین امر باعث می شد انتن دورتر حرکت کنه، بعد کمی تمرین و زدن یه نقطه، ردیاب رو دادم یکی از دوستام اونم امتحان کنه(واسه بار اولش بود که ردیاب دستش میگرفت) فاصله رو زیر 20 سانت گرفته بود، دیدم اونم محلی که من زده بودم رو میزد ولی با حرکت دوتا انتن با هم، برام جالب بود که چرا واسه من یک انتن حرکت می کنه ولی واسه اون 2تا با هم یک سمت میرن. شرح این تمرین رو بعدا با جزئیات بیشتر تو یه پست دیگه مینویسم ولی تو این چند تمرین چیزی مبهم بود واسم، اینم اینکه در حالت بیسیم یا باسیم انتنها چطور به فلز مورد نظر دستگاه واکنش نشون می دن؟ هیج فرقی بین با سیم یا بی سیم نیست...این دوتا فقط فرقشون برد و دقت نقطه زنی هست. انتنها چطور به فلز مورد نظر دستگاه واکنش نشون می دن؟ که به فلزات دیگه واکنش نشون نمیدن!!!
|
جمعه 30 خرداد1392 - 1:48am |
|
|
|