arash22 نوشته است:
به نظر من نداشتن علم کافی و وسیله مناسب باعث عدم موفقیت میشه رمالی طلسم وجادو گری این حرفا نقطه انحرافی این قضایا هستند برید خونه این رمالها و دعا نویس ها زندگی شون رو ببینید از نظر مادی جزو ضعیف ترین طبقه هستن
خیلی ها هم معرفی میشن همه عنوان مهندس دارن خیلی ادعا دارن که مثلا خیلی حالیشونه خیلی راحت می تونید بفهمید چکار ه هست ببینید وضع ملیش چجوریه مثلا توی سن 45 - 50 سالگیش طرف حتی یه ماشین پراید هم نداره. بدونید اون امده از طرف شما یه نونی بخوره نه بهت نونی برسونی هیچی حالیش نیست ، معمولا این جور ادمها اگر توجه کرده باشید به طلسم و رمالی و موهومات خیلی اعتقاد دارن چون می خوان یک راه فرار برای خودشون بزارن ، شما رو به بیگاری میکشن که یه جایی رو بکنید چیزی بیرون اومد شانسی که چه خوب ، که معمولا 95 درصد مواقع هیچی بیرون نمیاد بعد به موهومات متوسل میشن که موکل داشت پا در اورد .و حرکت کرد .
علم و تجربه در این کار خیلی مهمه ، البته همراه با دستگاه خوب .
یه نکته دیگه رو هم اضافه کنم در مورد طلسم واین حرفهای بی خود ، بار مال مثلا 2000 سال پیش هست اگر اون موقع طلسم میکردند قاعدتا باید طبق ایین زرتشتی و به زبان خودشون طلم میکردن و راه باطل کردنش هم به زبون خودشون بود الان یکی میاد میگه برو فلان ایه رو بخون مثلا کافور رو اتیش بزن جن ها میرن اخه مرد عاقل توی ایین زرتشت چیزی بنام جن نیست اصلا اعتقادی به جن نداشتن که با هاش طلسم کرده باشن و تو بخوای با ایه فلان باطلش کنی یکم فکر کن ، بعد با یه زبان دیگه باطلش کنن خلاصه طلسم یعنی چرت پرت .
با سلام خدمت شما دوست عزیز آرش
تشکر عمیق من رو بابت اظهار نظرتون بپذیرید و نظرتون کاملا محترمه
آرش جان علم کافی و وسیله مناسب دقیقاً درسته ، خوب چیزی که ما اینجا داریم بحث میکنیم یه علمه که وجود داره و این علم جزء جدایی ناپذیر دفینه یابیه دوست من ولی چون باهاش برخورد نداشتین و لمسش نکردین به همین خاطره که قبول کردنش یکم سخته و من کاملا بهتون حق میدم .
راجع به رمالها و غیره هم باید بگم موافقم باهاتون ولی کسایی که واقعا رمالی نمیکنن و دعا هم نمینویسن و صرفاً دانسته هاشون رو توی کارهای پر ارزشی مثل دفینه یابی مورد استفاده قرار میدن و صد البته از دانش واقعی برخوردارن یعنی توانا هستن واقعا وضع مالیشون بسیار عالیه نمونه زندش استاد خود بنده که همین الان توی یکی از کشورهای اروپایی زندگی میکنه و توی ویلای شخصیش یه موزه کامل داره از اشیایی که با همین روش بدست آورده که توی چندتا از کارهاش ما هم دستیار بودیم و اگه ببینید که اشیایی رو که دارن هیچ کدوم از موزه های دنیا حتی نمونش رو هم ندیدن چقدر باارزش هستن اونموقع واقعا کارکرد و واقعیتش رو لمس میکنید .
دوست من در مورد طلسمهای قبل از اسلام باید بگم که با روشهای بعد از اسلام هم میشه طلسمهای قبل از اسلام رو خنثی کرد ولی اکثر قریب به اتفاق دفینه ها طلسم ندارن و فقط به وسیله جنها نگهبانی میشن و خودشون رو صاحب دفینه میدونن ،همین
راجع به طلسم هم یه مثال میزنم که امیدوارم منظورم رو برسونم : شما یک اتومبیل خارجی میخرید که یه آدم با زبان متفاوت از زبان شما اون رو درست کرده و برنامه ریزی کرده و الان داره کار میکنه حالا اتومبیل شما خراب میشه پس چرا مکانیک محلتون میتونن تعمیرش کنن اون که درستش نکرده و راهش ننداخته !!!!!! ببین طلسمهایی که توی زمانهای متفاوت همشکل و دارای یک ساز و کار همسان هستن رو با شیوه خودت که امروز یادگرفتی میتونی از بین ببریش . در ضمن یادت نره طلسم رو هم جنها پیش میبرن و راهش میندازن و از بین بردنشون هم به وسیله اونهاست و اونها هم زبون همدیگه رو میفهمن دوست من .
شاد باشید