انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 8:28am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد

دوست عزیز این فرکانس مخصوص هر فلز یا شی در ردیاب هست که باعث تشخیص نوع فلز میباشد و گرنه انتن ها که وسیله تشخیص اون نوع سیگنال خاص مربوط به دستگاه میباشد که شما روی مانیتور دستگاه انتخاب کردید

جمعه 31 خرداد1392 - 5:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من تو خونه تست الماس با یه انگشتر که روش چند تیکه خیلی کوچیک داره انجام دادم روش قیچی کرد.راستی تمام کشوها وکابینتهارو حفره میزنه

جمعه 31 خرداد1392 - 11:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر همگی فلز جویان عزیز

باتوجه به درخواست استاد حمید عزیز وظیفه خودم دونستم که این آموزش کوچولو را اینجا هم بزارم
شاید تا حالا یه جایی رفته باشید که تو دید باشه یا روستا برش مسلط باشه و نتونید از ماشین پیاده بشید در این حالت میتونید از سیستم نشسته در ماشین استفاده کنید
اول باید دستگاه را روشن و آنتن ها را بیرون کشیده و فرکانس مورد نظر را انتخاب کنید و ردیاب را یا از شیشه یا از در ماشین به سمت بیرون آویزان کنید و چند دقیقه ای صبر کنید حدود 5 دقیقه تا خوب اون منطقه بار دار بشه بعدش آنتن ها را چه تو ماشین چه بیرون از ماشین میتونید تو دست بگیرید و رد یابی کنید
امیدوارم این آموزش بدردتون بخوره
به امید سوسوی زرد ;)

به امید سوسوی زرد

جمعه 31 خرداد1392 - 1:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در جواب دوست عزیزمون explorer هم باید بگم
در نظر داشته باش که 12 نوع غذا روی محیط دایره ای شکل یک میز چیده شده و به هر کدام یک شماره اختصاص داده شده حالا کاربر درخواست مثلا مرغ با شماره 5 را دارد
بس گارسون شماره 5 را به کاربر میدهد که مرغ باشد نه ماهی که مثلا شماره اش 12 است
شما هر فرکانسی را که انتخاب میکنید به معنی همون سفارش غذاست پس فرکانس طلا به معنی انتخاب طلا از لیست میباشد
موفق باشید ;)

به امید سوسوی زرد

جمعه 31 خرداد1392 - 1:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

only for you نوشته است:
در جواب دوست عزیزمون explorer هم باید بگم
در نظر داشته باش که 12 نوع غذا روی محیط دایره ای شکل یک میز چیده شده و به هر کدام یک شماره اختصاص داده شده حالا کاربر درخواست مثلا مرغ با شماره 5 را دارد
بس گارسون شماره 5 را به کاربر میدهد که مرغ باشد نه ماهی که مثلا شماره اش 12 است
شما هر فرکانسی را که انتخاب میکنید به معنی همون سفارش غذاست پس فرکانس طلا به معنی انتخاب طلا از لیست میباشد
موفق باشید ;)

ممنون دوست عزیز
مشکل من تئوریش نیست، بلکه علمی و عملی این واکنشهاست که واسم مبهمه #-o

جمعه 31 خرداد1392 - 2:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پیوست:
kavosh1.jpg

نتایج یکی از تمرینای ما
تو تصویر بالا نقاط قرمز به ترتیب شماره محل قرار گرفتن من در حال انتن زدن و نقاط سبز محل قرارگرفتن یکی از دوستان پس از مرحله 14 من جهت انتن زدن، نقاط ابی شماره 1 محل مخفی کردن یک کاسه مسی توسط دوستم بدون اطلاع من با فاصله ی تقریبی 100متر از اولین انتن زدن من، شماره 2 محل مخفی کردن همان کاسه اینبار توسط من بدون اطلاع دوستم و شروع آنتن زدن دوستم، نقطه زرد رنگ محلی که آنتنها من و دوستم رو به سمت اون هدایت می کردند، نقاط ابی 3 و 4 محل قرار گرفتن همان کاسه با فاصله تقریبی 20 متر از نقطه زرد و 3متر با اپراتور، امیدوارم چیزی جا نذاشته باشم.
قابل توجه:
1-قطر دهانه کاسه مسی تقریبا 20 سانت و وزن حدودا 800 گرم.
2-دستگاه توسط من روی مس ست شده بود ولوم 10 با سیم
3-توسط دوستم روی برونز و ولوم 10 با سیم
4- در تمام محلهای مشخص شده انتن زدن توسط من و دوستم، انتنها به سمت نقطه زرد میرفتند و ما رو به سمت کاسه نمیبردن
5- در تمام حالات اطراف نقطه زرد فقط روی نقطه زرد رنگ قیچی می شد و با کمتر از 1 متر فاصله چه درحالت عقب عقب رفتن چه عبور کردن از ان از هم باز می شدن
ممکنه موردی رو یادم رفته باشه بنویسم، سوالی بود جواب می دم
ممنونم از همه دوستانی در این کاوش حقیر رو راهنمایی کردن و می کنند

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 31 خرداد1392 - 2:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام دوستان
explorer عزیزشاید اون نقطه زرد زیر زمین یک چیزی باشه !؟که دستگاه کاری به کاسه نداره بدون کاسه هم امتحان کن

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

جمعه 31 خرداد1392 - 6:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقامجتبي سلام وخسته نباشين اگه ميشه طريقه ساخت سيم هاي رابطهfplواسه يدك داشتن وبعضي ازدوستانم شايدبه تدريج سيم هاي رابطه شون خراب شه وقطعي :ميشه بگيدقطرسيم وطريقه ساختشوممنون.

جمعه 31 خرداد1392 - 8:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

قیمت ردیابتون چقدره

جمعه 31 خرداد1392 - 8:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

راستي استادارياچرانيومده؟ديركرده.بي صبراته منتظرم بيادش وتستاشوبگه وتجربياته گرانبهاشو.استادمنتظريم..........................

جمعه 31 خرداد1392 - 8:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 167 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure