دوستان این تابیک یه مبتدیه حالا میخوام از جگرم براتون بحث کنم گفته بودم در مورد یه کاری که شروع کردم براتون بگم که استاد حمزه تو کل جریان کارم هستش دو روز بیش بعد از مراحلی ردیابو بردم به یه جایه بکر نمیخوام مبحث اموزش باز کنم در مورد اصول ردیابی و مبحث ردیابی کل مطلب هستش که اونی که عاشق کارشه درکمیکنه اوایل که ردیابو گرفتم تو این سایت مثل بچه یتیما گنگ میزدم اینو حرفمو استاد حمزه میتونه تصدیق کنه .اصل مطلب بر میگرده برنامه دو روز بیشم که رفتم برایه تست اصلی اول از همه روشن کردن ردیاب دادن فرکانس ۱۶۵.۳و وزن ۱۰شروع بکار بعد از چند دقیقه که ۱۵ دقیقه فکر کنم میشد اونی که میگم خطام زیاده ولی اونی که کار کردم اونو عرض میکنم و خطاهامو توضیح میدم.با رعایت موج مربعی اول از ارتفاعی که زیاد بود شروعکردم و بلاخره یه محیط ۲*۲رو برایه نقطه زنی انتخاب کردم و فرکانس۲۷.۱۵رو برایه نقطه انتخاب کردم و مگنتهم زیاد کلنجار نرفتم و تا ۵۵تنظیم کردم متراژو ۲گرفتم و شروع بکار شدیم که موفق به کشف خمره شدم که با خاک بر شده بود
ولی نا امید نیستم انشالا بعد اصلاح خطاها و یاریه استادان و برادران از اونجا فرکانس تمام شده ای ارایه میدم