felezjooo نوشته است:
از اساتید کسی میتونه یه کوچولو کمکم کنه در مورد کار با این دستگاه تا خودم بتونم باهاش کار کردن رو تمرین کنم .فقط در حد یه الفبا هم باشه سپاس گذارم.
و این سوال این 1 و 2 رو که داخل عکس مشخص کردم رو بهم بگه چیه.خیلی خیلی خیلی خیلی سپاس
دوست عزیز این همین 12 رگلاتوره خودمونه که به این شکل انداختنش
کار کردن باهاش خیلی راحته یه مختصر برات توضیح میدم ایشالا که تونسته باشم کمکی کرده باشم
یکی از اون ولومها ولوم set هستش ویکی هم ولوم tune
کار کردن هم باهش مثل آبخوردنه
به این صورت که شما لوپ رو در جایی که حدود 3 متریش آهن نباشه قرار میدی حالا هر دوتا ولوم رو به طرف چپ میچرخونی تا جایی که صفر بشه بعد اون ولوم set رو یک دور میچرخونی بعد با اون یکی ولوم صدا رو روآستانه قرار میدی یعنی جایی که میخاد صدای دستگاه شروع بشه برا بوق زدن این کار باید با دقت کامل انجام بشه در همین حال یه فلز رو به لوپ نزدیک میکنی مثلا میبینی که یه سینی رو از 10 سانتی داره سنس میکنه دوباره اون ولوم set رو یک دور دیگه میچرخونی یعنی بشه 2 دور بعد دوباره با این یکی ولوم صدا رو رو آستانه قرار میدی دوباره یه فلز رو بهش نزدیک میکنی مثلا میبینی که از 40 سانت داره سنس میکنه این کار رو ادامه میدی تا ولوم set به اون آخر برسه حالا خودت نگاه بکنی متوجه میشی که رو دور چند بیشترین برد رو برا دستگاهت داشتی
معمولا اگه ولوم set مقدارش 100کیلو باشه از 7 دور تا 8.5 دور باید بیشترین قدرت رو بتونی ازش بگیری
موفق باشی