نویسنده |
پیغام |
roshik
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه دوستان واساتیدمحترم واقعیتش من تازه عضوشدم واین موضوع بحث واموزشی برام جالب بوداولاتبریک بابت محیط بسیاردوستانه ورعایت ادب واحترام واموزش بدون توقع مطالب مفیددوستان من هم میخواهم دراین بحث هاشرکت کنم وشروع به ساخت فلزیاب کنم باتوجه به زیادبودن صفحات کسی ازدوستان میتونه نتایج کلی رااعلام کنه وادرسی ازفیبرولیست قطعات و...برام بیاره امیدوارم که بتونیم دوستان خوبی برای هم باشیم
|
شنبه 1 تیر1392 - 9:39am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
roshik نوشته است: سلام به همه دوستان واساتیدمحترم واقعیتش من تازه عضوشدم واین موضوع بحث واموزشی برام جالب بوداولاتبریک بابت محیط بسیاردوستانه ورعایت ادب واحترام واموزش بدون توقع مطالب مفیددوستان من هم میخواهم دراین بحث هاشرکت کنم وشروع به ساخت فلزیاب کنم باتوجه به زیادبودن صفحات کسی ازدوستان میتونه نتایج کلی رااعلام کنه وادرسی ازفیبرولیست قطعات و...برام بیاره امیدوارم که بتونیم دوستان خوبی برای هم باشیم سلام خوش امدید به انجمن دوست عزیز صفحه اول همه اطلاعات و فایل های مورد نیاز هست و میتونید از اونجا دانلود کنید..واسه ساختن هم شما از همون صفحه اول شروع کن به خوندن تا همه سوالاتی که کاربران پرسیدن و جوابی که گرفتن رو ببینی..اگر سوالی بود که پرسیده نشده بود یا جاییش رو متوجه نشدی بپرس اقا حمید و دوستانی که ساختن جوابتنون رو میدن موفق باشی
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
شنبه 1 تیر1392 - 10:29am |
|
|
farshad
کاربر فعال
|
دوستان گلم سلام و خسته نباشید خدمت همگی خداروشکر بعد از کلی فکرکردن تونستم یه بدنه بسازم که قابل قبول باشه.وزنش هم در حالت جمع شده 3 کیلو.که فکر کنم با توجه به این که از آلومنیوم استفاده کردم خوب باشه.از دوستان و اساتیدی که تجربه کار با دستگاه رو داشتن خواهش میکنم که هر کس به نظر خودش و با توجه به تجربیاتش بهترین فاصله برای لوپ ها رو بگه.که من هم روی قسمت کشویی بست ها رو با این فاصله هاقرار بدم .مرسی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 1 تیر1392 - 11:58am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
بهترين فاصله با ولتاژ اصلي دستگاه 95 سانت و با افزايش ولتاژ تا 24 ولت 115 تا 120 سانت خوبه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 1 تیر1392 - 2:43pm |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
دوستان به نظرشمااگرسیم پیچهابه صورت بالانس القایی درنظرگرفته بشه ونسبت به هم تنظیم بشه عملکردمدارچطورمیشه دراین حالت میتونه نسبت به حالت فرستنده_گیرنده به اجسام کوچک حساسیتش بالاتری داشته باشه
|
شنبه 1 تیر1392 - 3:09pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من تازه با این انجمن آشنا شدم و خیلی هم به کارها و جو دوستانتون علاقه مند شدم و تصمیم گرفتم این فلزیابو بسازم تمام 65 صفحه رو مطالعه کردم و متوجه شدم به مرور تغییراتی در طرح اولیه که توسط آقا حمید آپ شده بود ایجاد شده از دوستان عزیز خواهشمندم که فایل جدید رو با تمام تغییرات و به همراه یک آموزش کلی از نحوه اجرای مرحله به مرحله قرار بدن که بیشتر به ما لطف ذاشته باشن سپاس
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
یکشنبه 2 تیر1392 - 6:21am |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
ازدوستانی که این فلزیابوساختندکسی هست که به روش بالانس القایی تنظیمش کنه وعملکردشوبه اشتراک بزاره ضمنااگرکسی فایلهای نتیجه گیری شده رابااخرین تغییرات ونتیجه نهایی قدرت ان یکجابیاره ممنون میشیم گستردگی مطالب انقدرزیاده که ادم تونتیجه گیریش می مونه ضمناتاجایی که من میدونم درT_Rهابرای فلزات غیرمغناطیسی فرکانس مدارپایین میادوبرای فلزات مغناطیسی عکس این اتفاق میفته شایدبتوان ازاین خاصیت راهی برای تفکیکش پیداکرد
|
یکشنبه 2 تیر1392 - 8:11am |
|
|
sami222
کاربر حرفه ای
|
دوستان سلام دارم رو ساشو کار میکنم و در مورد تنظیم کردن دستگاه سوال داشتم و طبق چیزایی که عملی تجربه کردم و مطالبی که توی صفحات این تایپیک خوندم به این نتیجه رسید که برای تنظیم دستگاه به روش زیر یا مشابهش عمل کرد کلید در حالت تنظیم میتر قرار میگیره و با تغییر p4 میتر روی صفر تنظیم میشه بعد کلید به حالت دوم یعنی تنظیم لوپ ها میره و باتغییر زاویه لوپ فرستنده، لوپ رو درحالتی قرار میدیم که میتر در اون زاویه و مکان صفر میشه (در سایر زاویه ها میتر تا ته میره). بعد با تغییر ولوم p3 صدا رو در آستانه قرار میدیم. حالا دستگاه تنظیم شده و فلز رو سنس میکنه این چیزی بود که من دستم اومده از دوستان میخوام اطلاعات کاملتر و اصلاح شده ای قرار بدند چون همه میدونیم که تنظیم درست دستگاه نقش بسیار مهمی در جواب گرفتن از فلزیاب داره ممنون از همه وقت گذاشتن و خوندن
|
یکشنبه 2 تیر1392 - 9:58pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
سامی جان در مورد تنظیم ولوم ها چند بار بحث شده و دوستانی که دستگاهو در اختیار دارن میتونن دقیق تر توضیح بدن. ولی اون چیزی که در صحبت شما اشکال داشت اینه که اون کلید دو حالت کاوش و تنظیم لوپ رو داره. در حالت تنظیم لوپ شما با هیچ ولومی سر و کار ندارین چون اصلا سایر مدار از لوپ گیرنده جدا میشه! پتانسیومتر 4 هم برعکس فقط در حالت کاوش کارایی داره که با توجه به میزان حساسیت و شدت واکنش عقربه باید تنظیمش کنین که هم ضعیف نباشه و هم مدام تا آخر نره.
|
یکشنبه 2 تیر1392 - 11:17pm |
|
|
sami222
کاربر حرفه ای
|
حمید جان و دوستان گلم سلام نقل قول: بهتر هست سر سیم پیچ به طرف خازن18 و سر مقاومت به طرف مقاومت11 باشه. نوشته نقل قول کجا کاربرد داره؟ چون برای افزایش ولتاژ باید طبق عکس عمل کرد درسته!؟!؟ درمورد تغییر r5 هم یه توضیح کاملتری دوستان میدن!؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 3 تیر1392 - 9:06am |
|
|
|