نویسنده |
پیغام |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست عزیز کریستاری که گذاشتی از اون پایه بلنداست چندهرتزه درسته اونو تعویض کن ببین تعغیری میکنه یانه
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
چهارشنبه 7 آبان1393 - 10:27am |
|
|
bad-boy
|
حمید نوشته است: دوست عزیز فکر نمیکنین این طرز برخورد شما صحیح نباشه؟ ما مدت زیادی روی این مدار کار کردیم و دوستان زیادی هم ساختن. حالا اگر مدار شما به هر دلیلی راه نیفتاده دلیل نمیشه این حرفا رو بزنین. مدار شما رو هم دیدم ولی چیز خاصی بنظرم نرسید. فکر هم نمیکنم مشکل شما از لوپ باشه. در ضمن مساله فلزیاب روبی هم که فرمودین نه ارتباطی به این انجمن داره و نه ربطی به این مدار!!! به به مهندس حمید پس از سالها انتظار یه سوال دارم چه تا وقتی با ما ایرانیا تند برخورد نشه زورمون میاد جواب کسی رو بدیم من فقط ازشما کمک خواستم چون واقعا روش هزینه کردم به قولی اعصابم واقعا بهم ریخته میخوام بفهمم شما چیکار برای ساخت این مدار کردین که من نکردم واگه پست قبلیمو کامل خونده باشید من نگفتم روبی مال این انجمنه ولی اون اخرش به جایی نرسید فقط حرف و هزینه اضافی بازم اگه فکر میکنید بی ادبی کردم معذرت میخواهم
|
چهارشنبه 7 آبان1393 - 10:35am |
|
|
bad-boy
|
reza2490 نوشته است: سلام دوست عزیز کریستاری که گذاشتی از اون پایه بلنداست چندهرتزه درسته اونو تعویض کن ببین تعغیری میکنه یانه سلام اگه منظور شما کریستال مدار منه طبق همون لیست قطعات11.0592 هستش
|
چهارشنبه 7 آبان1393 - 10:37am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز شما اول یه نگاهی به مجموع چند هزار پست بنده و محتواشون و همین تعداد جواب سوالاتی که در این تاپیک دادم بکن ببین بابت چیزی که گفتی خجالت میکشی یا نه؟! عزیز من شما با این اخلاقی که داری همون بهتر هیچ چیزی نسازی! چون با اینا اگر به نتیجه ای هم برسی با این گفتارت مشخصه که خدا رو هم بنده نیستی! اون کاری هم که بنده روی این مدار کردم شامل جزئیاتی بوده که حتی به عقل طراح هم نرسیده. شما هم حتما در مونتاژتون یا قطعاتتون یا پروگرام میکروتون مشکلی وجود داره که مدارتون درست کار نمیکنه. کما اینکه هیچ کس دیگه مشکل شما رو نداشته. بیش از این هم نمیتونم به کسی مثل شما کمک کنم! بهتره به جواب های بنده در طول این تاپیک به افرادی که نسبت به شما از ادب و تربیت و انصاف بیشتری برخوردار بودن توجه کنین حتما جواب سوالات و شبهات و شکیات حاصل از ذهن آلوده خودتون رو بطور کامل دریافت میکنین!!!
|
چهارشنبه 7 آبان1393 - 3:23pm |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز واقعا این بی احترامی هست.بنده با همین مدار به موفقیت های زیادی دست یافتم.واقعا برای خودمان متاسفم.
|
چهارشنبه 7 آبان1393 - 10:54pm |
|
|
yoldash
کاربر فعال
|
دوست گرامی همه ما مثل شما خودمون خواستیم که این مدار رو بسازیم. کسی به ما تحمیل نکرده که حالا بخواد الزاما جوابگو باشه . بنده خودم هم این فلزیاب رو درست کردم ولی به تست هایی که اکثر بچه ها باهاش گرفتن من نتونستم دست پیدا کنم. این دلیل نمیشه که مثلا از شما شاکی باشم. شما باید از یکی از اساتید خواهش میکردی که از وقتش بزنه و مدار رو براشون میفرستادی تا از نزدیک یه نگاهی بهش بندازن نه اینکه همه رو به توپ ببندی.
|
چهارشنبه 7 آبان1393 - 11:52pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
پنج شنبه 7 آبان1393 - 12:08am |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
دستگاه چنس تمیزکاری شده
|
پنج شنبه 7 آبان1393 - 1:26am |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
همراه با برچسب بارکد
|
پنج شنبه 7 آبان1393 - 1:30am |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام ما که از این انجمن و این chance واستاد بزرگوار اقا حمید راضی هستیم و از زحمات استادمون هم قدر دانی میکنیم پس باید کمی رعایت حال استاد رو هم بکنیم چون مسولیت سنگینی رو دوششون هست ممنون
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 8 آبان1393 - 9:05am |
|
|
|