انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 4:43pm

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
مقدسی عزیز اینم فیلم
خواهشا دوستان نظراتشون اگر مطمعن هستند بیان کنند در غیر اینصورت از کلمه فکر کنم استفاده کنندتا تعبیر غلطی انجام نشه مقدسی عزیز شما شناخته شده هستید خدایی نکرده بعضی از دوستان تازه وارد فکر میکنن که فروشنده هستید و میخواهیید تایپیک رو بهم بزنید
دوستان تمام دستگاههای پالسی به سفال -ماسه -خاک رس- وسیلیس حساس هستند حتی کبری 5000 ولی نوع کویل و نوع شیلد شدن کویل و نحوه تنظیمات اپراتور بسیار تاثیر گذار است
حالا فرض میکنیم که شما با دستگاه در حالت آل متال و حداکثر قدرت در جایی بکر شروع به اسکن زمین هستید آیا سفال -ماسه و خاک رس خودش نشانه به حساب نمیاد و سیلیس هم که به طلایی احمقا معروفه و خطای همه دستگاههاست
اگر دوستان دنبال دستگاهی میگردند که فقط و فقط براشون طلا بزنه و هیچ خطایی نداشته باشه هنوز این دستگاه از مادر متولد نشده دوستان عزیز اینو بدونن که بهترین دستگاههای دنیا فقط تا حدود 30 درصد به شما در رابطه با کشف دفینه کمک خواهد کرد و علایم و نشانه ها است که کار اصلی رو انجام میده (بجز قبر) و اگر توقع بیشتر از این داریید خواهشن پول و وقتتونو از بین نبرید
در فیلم زیر یک فلز غیر آهنی (درب روغن لحیم)با حرکت نمودار به سمت پایین و روشن شدن چراغ آبی و یک فلز آهنی(دم باریک) با حرکت نمودار به سمت بالا و روشدن شدن چراغ قرمز و عدم تاثیر یک درب ظرف سفالی (بنا به درخواست دوست خوبم جدید)حتی وقتی به سیم پیچ چسبیده است رو میبینید
موفق باشید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 8 آبان1393 - 9:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
سلام
اقا رستم برای اینکه تو پایه 358 ولتاژ صفر بشه شما همون ولوم ست رو که دستگاه رو استانه هستش کمی کم و یا زیاد کنید تنظیم میشه و صفر میشه فکر نکنم هیچ ارتباطی با ثبات داشته باشه چون خود ولوم ست ولتاژ رو تنظیم میکنه و اگه ولتاژ رو صفر باشه استانه دقیق تنظیمه :-? و اینکه برای طلا ولتاژ مثبت و اهن منفی نشون میده که میشه یک ولت متر رو. یه پایه اش به شاسی مدار و پایه دیگه رو به پایه ایسی 358 وصل کرد و تفکیک کرد .

اسدف عزیز ممنون
دوست خوبم منظور من این است که زمانی که دستگاه در حداکثر قدرت خود تنظیم شده و در آستانه در پایه 7 آی سی به عدد صفر برسید بدون پرش که پرش کردن ولتاژ باعث گاز خوردن دستگاه و تنظیم نبودن ولتاژ باعث کم شدن قدرت دستگاه میگردد
و در مورد ولت متر دقیقا همون چیزی است که میفرمایید در صفحات قبل عرض کردم که دوستان میتون از هر وسیله آنالیزور ولتاژ در این قسمت استفاده کنند که میشه ازمیتر یا 2 تا ال ای دی یا ولتمتر یا .......استفاده کرد ودوستان خوب برنامه نویس هم میتون با یه برنامه ساده شکل و شمایلی هم بهش بدن
موفق باشید

پنج شنبه 8 آبان1393 - 9:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام رستم جان شما از کدوم پی سی بی استفاده کردید و این نمایشگر رو شما طرحش رو دارید؟

پنج شنبه 8 آبان1393 - 12:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

همون پی سی بی که دوستان گذاشتن اون نمایشگر مدار گو دو است که نقشه و نحوه اتصالشو گذاشتم

پنج شنبه 8 آبان1393 - 12:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rostam نوشته است:
همون پی سی بی که دوستان گذاشتن اون نمایشگر مدار گو دو است که نقشه و نحوه اتصالشو گذاشتم

نمایشگر رو توی کدوم صفحه گذاشتید؟

پنج شنبه 8 آبان1393 - 12:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقا رستم فرکانست پاین داداش خیلیم پاین تو محیط باز تستش متوجه میشی چی میگم

پنج شنبه 8 آبان1393 - 1:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اون ترانزیستور زیر 7915 بغل پتانسیومتر 10 کیلو اگه 5401 استفاده بشه مشگل نداره؟

پنج شنبه 8 آبان1393 - 2:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
asadof نوشته است:
سلام
اقا رستم برای اینکه تو پایه 358 ولتاژ صفر بشه شما همون ولوم ست رو که دستگاه رو استانه هستش کمی کم و یا زیاد کنید تنظیم میشه و صفر میشه فکر نکنم هیچ ارتباطی با ثبات داشته باشه چون خود ولوم ست ولتاژ رو تنظیم میکنه و اگه ولتاژ رو صفر باشه استانه دقیق تنظیمه :-? و اینکه برای طلا ولتاژ مثبت و اهن منفی نشون میده که میشه یک ولت متر رو. یه پایه اش به شاسی مدار و پایه دیگه رو به پایه ایسی 358 وصل کرد و تفکیک کرد .

اسدف عزیز ممنون
دوست خوبم منظور من این است که زمانی که دستگاه در حداکثر قدرت خود تنظیم شده و در آستانه در پایه 7 آی سی به عدد صفر برسید بدون پرش که پرش کردن ولتاژ باعث گاز خوردن دستگاه و تنظیم نبودن ولتاژ باعث کم شدن قدرت دستگاه میگردد
و در مورد ولت متر دقیقا همون چیزی است که میفرمایید در صفحات قبل عرض کردم که دوستان میتون از هر وسیله آنالیزور ولتاژ در این قسمت استفاده کنند که میشه ازمیتر یا 2 تا ال ای دی یا ولتمتر یا .......استفاده کرد ودوستان خوب برنامه نویس هم میتون با یه برنامه ساده شکل و شمایلی هم بهش بدن
موفق باشید

رستم جان مرسی که خیلی زحمت میکشید داداش خسته نباشید @};-
منظور من رو همون ال متال هستش که وقتی دقیق تنظیم می کنید که اگه خیلی روی استانه بذارید که با کوچکترین اشاره فلز نزدیک بشه بوق بزنه ولتاژ حدود کمی منفی داره ولی اگه رو استانه طوری بذارید که حالت متوسط باشه دقیقا ولتاژ صفر هستش که با همون ولوم ست تنظیم میشه البته رو ال متال و رو تفکیک هم همینه فرقی نداره داداش باز عهم خسته نباشید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 8 آبان1393 - 2:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

به نظر من دستگاهی که سفال رو نزنه اصلا بدرد نمی خوره :D چون هر فلزیابی رو میشه به سفال غیر حساس کرد که در این صورت شاهد عمق زنی کم هم خواهیم بود . تشخیص سفال هم بر عهده اپراتور میباشد که بستگی داره چقدر باهوش باشه تا سفال و اجر رو تشخیص بده اگه باهوش هم نباشه مگه یه سفال رو تو چقدر میزنه نهایتا نیم متر که با کمی حفاری زود مشخص میشه ماشالله دوستان از دستگاه های پالسی توقع زیادی دارند =(( که فکر کنم مثلا مشکل سفال و اجر رو حل کنیم که حل نمیشه بعدش دنبال زبان محلی منطقه رو فلزریاب میباشند :)) عزیز من اینطوری که نمیشه فلزیاب رو دستت بگیری هیچ بوقی نزنه یه بار هم که بوق زد میلیادر بشی. اخه باید اون زیر هم چیزی باشه یا نه :( ولی اگه رو اپراتوری بیشتر تمرکز کنید بهتر نتیجه میگیرید.در ضمن به کوچکترین بوقی حتی یه تیک خالی و ساده هم حساس باشید که شاید فلزی باشه عمقش زیاده و فلزیاب شما داره به زور سنس میکنه خیلیها هستند که بارهای عمق زیاد رو رد میکنند و اصلا متوجه نمیشند اونجا بار داره موفق باشید :ymhug:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 8 آبان1393 - 2:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مقدسی نوشته است:
سلام اقا رستم فرکانست پاین داداش خیلیم پاین تو محیط باز تستش متوجه میشی چی میگم

مقدسی عزیز فرکانس 123 هرتز است خیلی هم پایین نیست

پنج شنبه 8 آبان1393 - 2:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 537 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure