خواهش میکنم کاوه عزیز. بنده به نوبه خودم پاسخ میدم امیدوارم کمک کننده باشه.
1- مرحله یادگیری میتونه از 1 ساعت تا چند ماه طول بکشه!
کاملا بستگی به خود شما و آموزشها داره.
2- امکان تمرین در آپارتمان هم هست ولی برای شروع کمی مشکل تره و لااقل باید فلز مورد تست شما وزنش بالاتر باشه. در این صورت برنز و نقره برای تست داخل منزل خیلی بهتر هستن.
3- من اسم اون ردیاب رو نشنیدم و در موردش اطلاعی ندارم. طبیعتا ردیابها در یک اصولی با هم مشترک هستن و در یک سری مسایل هم با هم خیلی فرق دارن! پس نمیشه دقیق اظهار نظر کرد.
4- ردیاب خوراکی هم وجود داره که میتونین در موردش توی همین انجمن مطالعه کنین. ولی استفاده از ردیاب خوراکی ربطی به ردیابی به کمک دستگاه الکترونیکی نداره. ردیاب خوراکی خطای بسیار بیشتری داره و دقت و قدرتش هم به مراتب کمتره و اصلا استفاده ازش هم کار هر کسی نیست!
5- خود بچه ها امیدوارم بگن چقدر طول کشید یاد گرفتن!
عرض کردم کسی از قبل تجربه داشته باشه شاید بلافاصله. اگر اصلا ردیابی بلد نباشین بنظر من یک هفته هر روز تمرین کنین کم کم راه میفتین. ولی نکته خیلی خیلی مهم در این مورد این هست که باید باور کنین و اعتقاد داشته باشین که ردیاب کار میکنه! اگر توی ذهن شما این مساله بخواد خطور کنه که ردیاب کار نمیکنه و ... مطمئن باشین نیروی ذهن شما اجازه جوابگیری از میله های ردیاب رو نخواهد داد و متاسفانه برای همیشه ممکنه از جوابگیری از بهترین دستگاهی که برای دفینه یابی وجود داره محروم بشین!