نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
تو عکس بالا خازن کریستال نصب نکردم خروجیش درست نیست فرکانس مدار 100هرتز باید باشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 13 آبان1393 - 1:43am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
بهرام جان ميشه خواهشا در رابطه با فرکانس متر رديابتون کمیفتوضيح بديد و حد الامکان ساخت پروگرامر picو يا رديابتون فايل ساخت رو بزاريد تشکر دوست عزيز
|
چهارشنبه 14 آبان1393 - 6:46am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
فرکانسمتر که همون فرکانسمتر با مگا8 هست که تو انجمن خودمون بچه ها زحمت گذاشنشو کشیدن ومن خیلی وقت پیش ساخته بودمش..پروگرامرم jdmهست ..چشم هردوتاشون میزارم دوستان چک کنن خروجی pic پایه 7واسه من خیلی ضعیفه حدود10میلی ولت هست یکی از دوستان پیک خروجی بگیره که چند ولت هست. میکرو خیلی خوب کار میکنه کلیدهاشم فقط خروجی ندارم میخوام ببینم واسه دوستان هم همینطوره اینم بگم هر سه تا فایل هگز مهندس حمید پروگ کردم کار میکنن و خروجیش ضعیفه یکیش که نسخه ترک هست.
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 14 آبان1393 - 3:13pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
از دوستان کسی نبود pin7میکرو تست کنه ببینه پیک داره و چند هست..
|
چهارشنبه 14 آبان1393 - 8:07pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
دوستان خودم مشکلو حل کردم..دوستان واسه تقویت صدا از bc141 فلزی هم میتونید استفاده کنید یا حق
|
چهارشنبه 14 آبان1393 - 9:31pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان عزیز.اینم brn دستساز بنده با کترین امکانات.این سیستم فوقعلاده با ثبات هست با اینکه میبینین من روی چه بورد ناجوری سوارش کردم ولی بازم خوب کارمیکنه.این سیستم با ترانزیستور قدرت تیپ مثبت هم کار میکنه از روی ناچاری مجبور شدم تست بگیرم که جواب دا.یک فیلم کوتاه نچندان باکیفیت گذاشتم تا طرز کار مدار داغون منو ببینید برد کمش بخاطر ترانزیستو قدرت به شمارهb1247 هست که 60ولتی و3امپر قدرت داره عکسشم میزارم.بسازین وبه جون اقا حمید دعا کنید فقط یادتون نره با ترازیستور قدرت مثبت 200 ولت 10 امپر یا بیشتر هم تست کنید .اینم لینک فیلم فقط ببخشیدیکم سروصداست http://upir.ir/aban93/brn1.zip
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 11:46pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 11:48pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
سلام.لطفا دوستانی که با ترانزیستور تیپ مثبت قدرت امتحان میکنن نتیجشو تو این تایپیک بیان کنن.درود بیکران
|
جمعه 16 آبان1393 - 3:39pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
مرسی بهرام جان پس اگه با ترانزيستور تيپ مثبت هم جواب ميده پس ميشه با يک ترانزيستور خوب و پر قدرت به برد خوبی رسيد اگه اختلالی تو مدار به وجود نياد بايد ديد استاد حميد عزيز چه راهکاری پيش نهاد ميدن ،،حميد جان بسم الله
|
جمعه 16 آبان1393 - 4:56pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
اره جواب داد مگه کلیپی که گذاشتمو ندیدی با یک ترانزیستور قدرت کم توان ازمایش کردم ولی اگه میخوای قویترشو در حد 400 ولتی امپر15 یا بیشتر بگذاری باید قطعه مربوط به کویل که همون پتانسیومتر چند دور هست مقاومتهاش کم و زیاد بشن وگرنه نمیتونی تنظیم کنی ودستگاه مدام بوق میزنه یا میتونی مقاومت ورودی میکرو رو هم بیشتر کنی ولی اصل افست خروجی تقویت کننده کم نویز اول هست که باید پیک خروجیش زیاد نباشه..به نظر من یک ترانزیستور قدرت با همون مشخصات ماسفت کفایت میکنه چون بیشتر از این به جز مصرف باطری بیشتر وکم ثباتی بردی افزایش پیدا نمیکنه لااقل با یک امپ امپ نمیشه
|
جمعه 16 آبان1393 - 9:22pm |
|
|
|