انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 11:30am

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
عليك سلام برادر
عنكبوتي بوده ولي اهم لوپ پايين بوده و ثبات هم كم شده بايد اهم رو ببرم بالاتر و ببينم چطور ميشه ، ولي اين مدار به نسبت مدار 12000 طلا رو خيلي بهتر ميزنه ، شايد اهم كم لوپ بنده باعث باشه ، هنوز بايد تست و آزمون و خطا كرد تا بهترين اهم بدست بياد ؛ ايم دار خيلي بهتر از 12000 بوده دوستان ديگه وقتتون رو روي 12000 نگذاريد و روي همين مدار كار كنيد چون مداري كاملتر بوده

:-BD :YMPEACE:

سه شنبه 13 آبان1393 - 10:44pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان براي بهبود عملكرد ميتر و هماهنگي بيشتر با ولوم ست ، سيمهاي رابط مدار به ميتر رو به دوجايي كه با رنگ صورتي علامت زدم وصل كنيد ( در پائين در جاي قبلي خودش و در بالا به لبه مقاومتي كه علامت زدم وصل كنيد )

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 13 آبان1393 - 1:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا مهدی فکر نکنم با این کار اتفاق خاصی بیفته چون در این حالتی که شما گذاشتین عملا دارین میتر رو با مقاومت 27 کیلو موازی میکنید حتی در این حالت یک طرف میتر آزاده و میتر در این حالت حتی حرکت هم نمیکنه

برا حرکت بهتر میتر بهتره از یه پتانسیومتر 20 کیلو به جای مقاومت 27 کیلو استفاده بشه وحرکت میتر هم با اون قابل تنظیمه

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 14 آبان1393 - 6:19am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
اقا فلز جو شما فروشگاه قطعات الکترونیکی برو و 2 عدد آیسی 555 جنس خوب بگو بعد یک عدد هم آیسی 4013 هر قطعه فروشی داره سیم هم برای اتصال لوپ به دستگاه 2 متر سیم rg58 بگیر

سپاس گذارم @};- @};-

دوشیمنرسیمجنگجنرهدربان <--

چهارشنبه 14 آبان1393 - 10:39am
مدیر سایت
مدیر سایت

kavoshgar نوشته است:
آقا مهدی فکر نکنم با این کار اتفاق خاصی بیفته چون در این حالتی که شما گذاشتین عملا دارین میتر رو با مقاومت 27 کیلو موازی میکنید حتی در این حالت یک طرف میتر آزاده و میتر در این حالت حتی حرکت هم نمیکنه

برا حرکت بهتر میتر بهتره از یه پتانسیومتر 20 کیلو به جای مقاومت 27 کیلو استفاده بشه وحرکت میتر هم با اون قابل تنظیمه

با سلام
در مدار بنده بسیار عالی جواب داده و عقربه دقیقاً با صدای بیزر حرکتش رو شروع میکنه و با ولوم ست بخوبی به آستانه برمیگرده ، خیلی عالیه شما هم تست کنید \:d/ ;)

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 14 آبان1393 - 11:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
ممنون از آقا مهدی عزیز به خاطر راهنمایی دوستان
چیزی که شما میفرمایید کاملا درست است اگر میخواهید میتر شما همزمان با استارت صدای دستگاه راه بیوفته همون جایی که جناب مهدی میگن نصب کنید ولی اگر میخواهید از ابتدای سنس فلز حرکت میتر رو ببینید و تفکیک هم داشته باشید (با حرکت میتر به چپ و راست)به جایی که ال ای دی ها رو گفتم نصب کنید (+ باطری و منفی دید 2)

چهارشنبه 14 آبان1393 - 12:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا مهدی من هم تست کردم کار شما رو خیلی عالی بود دستت در نکنه

چهارشنبه 14 آبان1393 - 4:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا مهدی تا جایی که من متوجه شدم شما این جاهایی رو که با علامت قرمز مشخص کردم رو میگفتین درسته ؟
اگه اینجوری باشه اون قسمتی رو که مشخص کردم به جایی وصل نیست که چطوری مممکن هست که میتر حرکت کنه ؟ میشه یه بار دیگه توضیح بدین یا اگه این نقطه رو به جایی وصل کردین لطفا اون رو هم بگین ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 14 آبان1393 - 6:55pm
مدیر سایت
مدیر سایت

اقای کاوشگر نداشتیم دیگه برادر ! قرار نشد مچ مارو بگیری هااااااا شما روی مدارتون تست کنید اگر خوب جواب نداد این کارو نکنید . بنده تست کردم دیدم خوب جواب میده و وظیفه دونستم اعلام کنم ;)

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 14 آبان1393 - 9:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اختلاف بار در دو سر اون مقاومت هست کاوشگر جان

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

چهارشنبه 14 آبان1393 - 11:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , morteza66 و 277 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure