نویسنده |
پیغام |
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام آقا مهدی- کاوشگر عزیز درست میگن یه پایه به خروجی مقاومت (سر آزاد مقاومت)ویه پایه رو به مثبت مدار که سر مقاومت 1 کیلویی که به امیتر ترانزیستور وصل میشه اتصال میدید در این حالت ولتاژ متقاران آی سی 358 رو حذف و میتر را به ولتاژ بیس مدار وصل میکنید که سرعت سنس بهتر ولی تفکیک رو حذف میکنید
|
چهارشنبه 14 آبان1393 - 11:56pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام دوستان در مورد محل اتصال اقای کاوشگر درست فرمایش کردن سوراخ سمت چپ درسته بنده به اشتباه سمت راست رو نشون دادم در عکس . پوزش میخوام
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 14 آبان1393 - 12:35am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: با سلام آقا مهدی- کاوشگر عزیز درست میگن یه پایه به خروجی مقاومت (سر آزاد مقاومت)ویه پایه رو به مثبت مدار که سر مقاومت 1 کیلویی که به امیتر ترانزیستور وصل میشه اتصال میدید در این حالت ولتاژ متقاران آی سی 358 رو حذف و میتر را به ولتاژ بیس مدار وصل میکنید که سرعت سنس بهتر ولی تفکیک رو حذف میکنید رستم جان اگه دقت بکنید آقا مهدی فرمودن که یه سر میتر رو به یه طرف مقاومت 27 کیلو وصل کردن ویه طرف دیگر میتر رو هم به سر دیگر همون مقاومت 27 کیلو وصل کردن به اون دایره های صورتی که خودشون گفتن توجه کنید بعد منظور منو متوجه میشید حالا شاید هم من بد متوجه شدم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 14 آبان1393 - 12:36am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: با سلام دوستان در مورد محل اتصال اقای کاوشگر درست فرمایش کردن سوراخ سمت چپ درسته بنده به اشتباه سمت راست رو نشون دادم در عکس . پوزش میخوام آقا مهدی شما سرور مایید خیلی خرسند شدم که دوباره بررسی کردید تا ابهامات برطرف بشه
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 14 آبان1393 - 12:39am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
ebi-gold نوشته است: اقا مهدی من هم تست کردم کار شما رو خیلی عالی بود دستت در نکنه فقط...
|
پنج شنبه 14 آبان1393 - 12:41am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
بنده احتمال میدم که آقا ابی از نقطه درست استفاده کردن ! در واقع محل نقطه صحیح رو با دایره سبز مشخص کردم ، باز هم عذر خواهی میکنم
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 10:22am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
بله آقا مهدی منم متوجه شدم اون نقطه به جایی وصل نیست میدونید که من تا چیزی بگم دوستان شروع میکنن به تعنه زدن گفتم حالا بگم اون نقطه درست نیست بد میشه چون من اشتباه کسی رو علنی نمیکنم شاید شما حواستون نبود به هر حال من هم بعضی وقت ها اشتباه میکنم
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 11:49am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
نه آقا ابی این چه حرفیه دیگه بعد چند سال زحمات دوستان خوبمون برای همه مشخصه ، حالا بعضی ها با شما شوخی میکنن برادر شما به دل نگیر
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 12:28pm |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من بعلت ترکیدن مدارم مجبور شدم دوباره از نو فیبر رو بزنم و براین شدم کمی رزولوشین طرح را بالا بردم شاید اکثر کاربرا مثل من مشکل داشته باشند ! بلکه کمکی کرده باشم !
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 2:33pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: rostam نوشته است: با سلام آقا مهدی- کاوشگر عزیز درست میگن یه پایه به خروجی مقاومت (سر آزاد مقاومت)ویه پایه رو به مثبت مدار که سر مقاومت 1 کیلویی که به امیتر ترانزیستور وصل میشه اتصال میدید در این حالت ولتاژ متقاران آی سی 358 رو حذف و میتر را به ولتاژ بیس مدار وصل میکنید که سرعت سنس بهتر ولی تفکیک رو حذف میکنید رستم جان اگه دقت بکنید آقا مهدی فرمودن که یه سر میتر رو به یه طرف مقاومت 27 کیلو وصل کردن ویه طرف دیگر میتر رو هم به سر دیگر همون مقاومت 27 کیلو وصل کردن به اون دایره های صورتی که خودشون گفتن توجه کنید بعد منظور منو متوجه میشید حالا شاید هم من بد متوجه شدم با سلام کاوشگر عزیز اگه متن منو درست بخونید منهم گفتم یه سر میتر به پایه آزاد مقاومت و یک سرش به پایه مقاومتی که به امیتر ترانزیستور میره و حالتی که هم به وجود میاد رو توضیح دادم موفق باشید
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 4:29pm |
|
|
|