انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:32am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

هوشی جان شما یک بار گفتین فقط در نقطه زنیش مشکل دارین و یک بار هم میگین کلا طلا رو نمیزنه؟! :D
بهرحال اگر شما قبلا تجربه اپراتوری داشتین که این مسایل بسیار بعید هست و این دستگاه هم توسط خیلیا قبلا تست شده و تا حالا حتی یک نفر نیومده بگه فلان ردیاب از این بهتر بوده! بهرحال همه ردیابها از اصول مشترکی در کارکرد پیروی میکنن و در عین حال تفاوتهایی هم با هم دارن.
در مورد نقطه زنی دقیق این قضیه کاملا به نحوه دست گرفتن آنتنها توسط شما و تحلیل خود شما از نحوه حرکت و واکنش میله های برنجی بستگی داره. اگر دقت کرده باشین در طول این مبحث بنده و سایر دوستان مجموعا چند روش برای دست گرفتن میله ها عنوان کردیم. هر کسی ممکنه از یکی از این روشها بهتر جواب بگیره و این به خود اپراتور بستگی داره که با کدوم روش راحت تر هست و بهش بهتر جواب میده. اینکه گفته شده خطای نقطه زنی در حد 10 سانت بیشتر نیست یک واقعیته! حالا بعضیا هم بعد ما اومدن ادعا کردن ردیابی ساختن که 1 سانت هم خطا نداره! در حالیکه این دیگه یک دروغ محضه. چون وضعیت میله های آنتنی ردیاب طوری هست که کلا اجازه دقت بیشتر از 10 سانت رو به ما نمیده و دیگه با چشم نمیشه تشخیص دقیق تری داد و این مساله به نوع ردیاب بستگی نداره! اما همونطور که گفتم اگر شما آنتن رو درست دست نگیرین نقطه رو با خطای خیلی بیشتری ممکنه بتونین مشخص کنین. خلاصه در بحث نقطه زنی همه چیز به وضعیت میله ها در دست شما بستگی داره. طبیعتا برای این کار تمرین و تجربه کسب کردن هم مهمه.
حالا اینکه شما میفرمایین اصلا واکنش درستی نداره! خب اصلا لازم نیست شما از مقدار زیادی طلا استفاده کنین! حتی با یک انگشتر هم میشه براحتی تست کرد و نقطه هم زد. این کار رو بنده و خیلیای دیگه بارها انجام دادیم و هیچ مشکلی هم نداشته.
در مورد این که فرمودین ردیاب رو روی چارچوب میذاشتین متوجه نشدم! شما حتما باید آنتنها رو در دستتون بگیرین. مساله چارچوب و پایه درست کردن رو بنده هم امتحان کردم جواب درستی نمیده!
غیر قسمتی که ممکنه به خود شما بستگی داشته باشه احتمالش هست دستگاه شما ایرادی هم داشته باشه. بهتره با اقا مجتبی تماس بگیرین و دقیقا توضیح بدین ایشون هم راهنماییتون میکنن و اگر هم ایراد خاصی بنظر بیاد از دستگاه هست طبیعتا براتون تعویض میکنن.

یکشنبه 2 تیر1392 - 6:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام وعرض ادب خدمت اقا مجتبی اقا حمید وما بقی دوستان.لطفا در مورد ردیاب این دوستمان که اظهار میدارد خراب است ببینید تکلیف چیست . ایا ازاپراتوری ایشان است یا دستگاه خراب شده واز کلیه دوستان که ردیاب خریده اند خواهش میکنم به خاطر زحمتهای اقا مجتبی واقا حمید هر تستی که با فلزات جدید در سطح ودر عمق انجام داده اند بنویسند واگر در موارد دیگر به نتیجه رسیده اند اشاره ای بکنند تا دوستان که ردیاب خریده اند یا سفارش داده اند یا می خواهند سفارش بدهند دلگرم باشند وواقعیت رابفهمند چون من کل سایت را خوانده ام و همه دوستان از ردیابfpl22به خوبی تعریف میکنند ضمنا برای این دوستمان سو تفاهم پیش نیاد احتمالا دستگاه خراب شده . با ارزوی موفقیت برای تمامی دوستان

یکشنبه 2 تیر1392 - 6:49pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
مهندس حمید کلا انتنها حرکت ندارند اگر هم یه طرفی حرکت میکنند فکر کنم دیگه نیروی ذهن من هست که روش تاثیر میزاره در کل جواب درست و مشخصی ازش نگرفتم در کل بیشتر وقتها جایی قیچی میشن که اصلا هدفی وجود نداره.
من ردیاب رو به گردنم اویزان میکنم طوری که دستگاه یه کمی زیر ناف من بیفته

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

یکشنبه 2 تیر1392 - 7:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان و مهندس حمید منم برا تست رفتم بیرون البته نزدیک دکل فشار قوی بود که دوستان فرمایش کردند مشکلی نیست آنتن های منم عکس العمل نداشتند نمیدونم دلیل چیه تو خونه ام اینجوری بود ولی رفتم بیرون فرقی با داخل خونه نداشت من دوستم ردیاب داره باهاشم کار کردم ولی هنوز در حد حرفه ای نیستم آنتن ها رو هم زبون میزنم کار میکنند الان با این وضعیت جایی نمیتونم برم

یکشنبه 2 تیر1392 - 8:18pm
استاد
استاد

hoshi نوشته است:
سلام
مهندس حمید کلا انتنها حرکت ندارند اگر هم یه طرفی حرکت میکنند فکر کنم دیگه نیروی ذهن من هست که روش تاثیر میزاره در کل جواب درست و مشخصی ازش نگرفتم در کل بیشتر وقتها جایی قیچی میشن که اصلا هدفی وجود نداره.

ردیاب را روی زمین بخوابون و فاصله انتنها را در20 سانت بگیر هدف هم در 20 متری یا بیشتر بزار و بعد یه دور دور ردیاب به اهستگی بزن اگه انتنها روی مسیر قیچی کردند مسیر را ادامه بده اگه روی هدف قیچی کردند که هیچ اگه نکردند یه نفر دیگه پیدا کن و ردیاب را به گردنش بینداز و ازاون بخواد در حالت گلد 1 و با سیم روی ولوم 10 هدفی را در چند متری بزار بعد از 5 دقیقه از روشن بودن دستگاه ببین اون چکار میکنه اگه با بدن اون جواب مثبت بود پس دستگاه درست هست و مشکل بدن شما میباشد که باید یه فکری به حالش کرد راستش همه بدنها یکسان جواب نمیدهند

یکشنبه 2 تیر1392 - 8:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون جاوید جان گروه خون من o مثبت هستش که فکر کنم برا ردیابی حرف نداره این تست هم که گفتید انجام میدم ولی منظور از بدن که گفتید متوجه نشدم

یکشنبه 2 تیر1392 - 8:38pm
استاد
استاد

reza4200 نوشته است:
ممنون جاوید جان گروه خون من o مثبت هستش که فکر کنم برا ردیابی حرف نداره این تست هم که گفتید انجام میدم ولی منظور از بدن که گفتید متوجه نشدم

بعضی بدن با ردیاب جفت و جور هست بعضی اصلا کار نمیده بعضی هم میشه با ردیاب همراه کرد مثلا بدن خودم جوری هست که باید و حتما حالت باسیم باشه چه گلد1 چه گلد 2 وگرنه ردیاب همش گیج میزنه و اگه ردیاب را به کمربند بزنم طلا و کربن را نمیتونه تفکیک کنه و باید حتما از گردن اویزون باشه تا جواب بده

یکشنبه 2 تیر1392 - 8:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام
من یک دوستی دارم که گروه خونیش o+ هست ولی به هیچ عنوان آنتن تو دستش واکنش نشون نمیده بنده خدا خودشا کشت ولی اصلا نتونست باهاش کار کنه ولی خودم به شخصه اگر دو تا میله برنجی یا حتی آهنی بدون دسته هم بگیرم دستم و یک جا طلا بزارم به شدت آنتن میره طرفش :D

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .
پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست

یکشنبه 2 تیر1392 - 9:01pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستانی که قبلا در استفاده از ردیاب تجربه ای ندارن طبیعتا اوایل کمی طول میکشه تا راه بیفتن! کما اینکه این قضیه در مورد خود بنده هم بوده.
طبیعتا وضعیت دست گرفتن آنتنها همونطور که گفته شد بسیار مهم هست و بعضیا نمیتونن هر مدلی که دست میگیرن جواب بگیرن ولی برای بعضیا در هر صورت قوی جواب میده و این قضیه به بدن خود اپراتور هم بستگی داره.
مساله دیگه تفاوت این ردیاب با اکثر ردیابهای دیگه هست که باعث میشه واکنش آنتن در این ردیاب کمی متفاوت باشه و به همین دلیل ذهنیتی که در کار با ردیابهای متعارف وجود داره رو باید تا حدودی کنار گذاشت.
فقط نکته مهم این هست در حین تمرین و استفاده از ردیاب بهیچ وجه نباید این مساله رو بخودتون راه بدین که ردیاب ممکنه کار نکنه! همین ذهنیت کافیه تا هیچ جوابی ازش نگیرین! ردیاب مثل فلزیاب نیست که به شخص بستگی نداشته باشه. نیمی از درستی کارکرد ردیاب به خود شخص اپراتور بستگی داره.
حالا نمیدونم این همه دوستانی که دستگاه رو دریافت کردن و تستهای زیادی هم انجام دادن و من میدونم حتی چیزهایی هم پیدا کردن چرا خبری ازشون نیست؟ خب این دوستان هم باید به بقیه کمک کنن. اگر هر کسی تجربیات خودش رو به درستی مطرح کنه برای بقیه بخصوص تازه کارها میتونه خیلی مفید باشه.

یکشنبه 2 تیر1392 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
سلام

بهترین روش اویزون کردن دستگاه از گردن هستش، طوریکه نوک انتهای تلسکوپی بصورت باز از ناف رد نشن، واسه محیط کوچک بصورت بیسیم و محیط وسیع باسیم، فاصله دستها کمتراز 20 سانت و تقریبا 10 سانت با دستگاه
اینو تست کن نتیجه میگیر ایشاالله
راستش منم مثل شما داشتم ناامید میشدم مخصوصا چون دلیل علمی ردیابی رو نمی دونم ولی چون قبلا از یه ادم مطمئن شنیده بودم از فاصله 200متری به همراه دوستاش با یک ردیاب دیگه یه بار کوچیک رو ردیابی و عمق زنی کرده بودن، ادامه دادم که تازه دارم یه چیزایی متوجه میشم، ضمن اینکه کلا کار ردیابی سماجت و پشتکار زیادی می خواد

یکشنبه 2 تیر1392 - 9:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 93 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure