انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 12:52pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان و اساتید کسی در مورد 50تومنی من نظری نداره؟ به نظر شما بین اسکناس قدیمی و جدید تفاوتی هست؟ چه تفاوتی می تونه باشه؟

یکشنبه 2 تیر1392 - 9:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دستگاه من تا دیروز خیلی خوب کار میکرد.من تست الماس نقره طلا برنز رو انجام دادم.رو همشون خیلی خوب جواب میداد.ولی امروز هر کاری کردم هیچ عکس العملی نداشت.فردا دوباره تست میکنم اگه جواب نده تقریبا مطمءن میشم که دستگاه مورد پیدا کرده.حتی امروز دادم یکی دیگه تست کرد باز نتیجه نداشت.
دوستانی که تست با زبون میکنن به نظر من دلیل نمیشه چون دستگاه ولتاژ خروجی داره درست باشه فرض کنین به هر دلیلی فرکانسها به هم خورده باشه دیگه عکسالعمل نشون نمیده

یکشنبه 2 تیر1392 - 9:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان من به شخصه از همتون تشکر میکنم بابت پاسخ دادن به سوالات و شرکت کردن تو مباحث مربوط به فلزیابی به امید خدا موفق میشیم

یکشنبه 2 تیر1392 - 9:32pm
مدیر کل
مدیر کل

explorer نوشته است:
دوستان و اساتید کسی در مورد 50تومنی من نظری نداره؟ به نظر شما بین اسکناس قدیمی و جدید تفاوتی هست؟ چه تفاوتی می تونه باشه؟

دوست من احتمال اینکه به اسکناس قدیمی حساس تر باشه طبیعتا هست! ولی در اون مورد بخصوص تماس با زمین و فرش به شدت فرکانس شیء رو تقویت میکنه و اصولا این ردیاب اشیائی که کمی در زیر سطح زمین و در عین حال در تماس با محیط اطرافش باشن رو با شدت و قدرت بیشتری ردیابی میکنه.
البته فرکانس مربوطه به کاغذ اسکناس بستگی داره و تا جاییکه ما تست کردیم مثلا تراول رو اصلا نمیزنه! و بعضی اسکناس ها رو بهتر میزنه.

یکشنبه 2 تیر1392 - 9:43pm
مدیر کل
مدیر کل

سعید جان شما باز هم باید بیشتر تست کنین شاید روش آنتن زدن شما عوض شده که احساس میکنین دیگه جواب نمیده!
وگرنه دستگاه بخودی خود ایراد پیدا نمیکنه. امکان به هم ریختن فرکانسها هم قطعا محال هست! چون این دستگاه فرکانسها رو به روش دیجیتال میسازه و آنالوگ نیست که بخواد بهم بخوره حتی اگر 50 سال هم بگذره! اگر بخواد این سیستم ایرادی پیدا کنه شما اطلاعات درستی هم روی الی سی دی نمیبینین و مشخص میشه که دستگاه اشکال پیدا کرده.

یکشنبه 2 تیر1392 - 9:46pm
مدیر سایت
مدیر سایت

shahriyar نوشته است:
باسلام
من یک دوستی دارم که گروه خونیش o+ هست ولی به هیچ عنوان آنتن تو دستش واکنش نشون نمیده بنده خدا خودشا کشت ولی اصلا نتونست باهاش کار کنه ولی خودم به شخصه اگر دو تا میله برنجی یا حتی آهنی بدون دسته هم بگیرم دستم و یک جا طلا بزارم به شدت آنتن میره طرفش :D

سلام
بنده هم يك دوستي دارم كه گروه خونيش o+ بوده ولي اصلا آنتنها و اين ردياب در دست ايشون عكس العملي نداره ، خلي جالبه
@};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 2 تیر1392 - 10:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا حمید خیلی ممنون.دیروز وقتی انتنها با اون قدرت حرکت میکردن من تعجب میکردم که چطور ممکنه؟حالا هم به من حق بدید که وقتی کوچکترین حرکتی از انتنها نمیبینم حتی وقتی در فاصله نیم متریه هدف وروی اون قرار میگیرم فکری به غیر از خرابی تو سر ادم نمیاد.فقط یه چیزی که من دیرور یه دندونمو پر کردم که اونم بعیده
چون اکثر دندونهای من پر شدن.با تشکر

یکشنبه 2 تیر1392 - 10:11pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان براي دستيابي به عملكرد مفيد و قانع كننده با اين ردياب براي اجسام زير خاك يا دفينه نياز به تمرينهاي زيادي بوده ، چون بنده و بعضي از اساتيد رديابي همچون استاد آريا ، توسط اين ردياب مكانهاي بسيار قوي رو گرفته و بعد از تستهاي حذف خطا و حجم و غيره كه تمامي تستها عالي بوده ولي متأسفانه در چندين نمونه حفاري چيزي حاصل نشد ! ولي فلزات جديد رو خوب رديابي ميكنه #-o

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 2 تیر1392 - 10:16pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان با توجه به مشکلی که چند دوست عزیز در آنتن زدن دارن من مجددا روش آنتن زنی خودم رو اینجا توضیح مفصل تر میدم امیدوارم کمک کننده باشه. جا داره ذکر کنم که گروه خونی بنده هم O+ هست و شاید باورنکنین 3 ماه طول کشید تا تونستم با ردیابها کار کنم! یعنی هیچ ردیابی برای من قوی جواب نمیده اما با روشی که پیدا کردم تونستم به دقت بسیار زیادی با این ردیاب برسم! باز هم تاکید میکنم هر کسی ممکنه روش خودش رو داشته باشه و از اون روش جواب بهتری بگیره ولی این روش برای من بهترین روش بوده.
دستگاه خیلی بهتره به صورت گردن آویز استفاده بشه طوری که آنتنهای تلسکوپی ردیاب مقابل دسته های آنتن قرار بگیرن و زیاد بالاتر یا پایین تر نباشن! طبق تجربه من نقطه ای زیر سینه و بالای کمر که تقریبا روی شکم هست بهترین نقطه میتونه باشه!
نکته دیگه اینه که ردیاب باید در قسمت میانی بدن قرار بگیره یعنی به چپ یا راست و در پهلو نباشه چون قطعا درست جواب نمیده. در واقع دو آنتن تلسکوپی باید نسبت به دسته ها فاصله مشابهی داشته باشن.
نکات فوق البته در حالت بیسیم مهم هستن و در حالت با سیم تفاوتی وجود نخواهد داشت فقط بهتره در این حالت آنتنهای تلسکوپی بسته بشن.
دست گرفتن آنتن خودش قسمت بسیار مهمی هست. روشی که من استفاده میکنم به این صورته که آرنج دو دست رو به پهلوها میچسبونم و بعد آنتن رو دست میگیرم. در این شرایط بدلیل تکیه گاهی که دست داره تکان های اضافی بسیار کمتر هست و وضعیت دستها رو خیلی بهتر میشه حفظ کرد و خستگی کمتری هم ایجاد میکنه. ساعد دو دست باید موازی هم باشه و فاصله مچ دو دست بین 30 تا 35 سانت یا در واقع همون عرض شانه خواهد بود که به نظر من بهترین جواب رو میده.
نکته بسیار مهم دیگه این هست بعد از دست گرفتن آنتن مچ دستها رو جوری زاویه بدیم که نوک آنتنها حدود 10 سانت از هم فاصله داشته باشن! یعنی مجموعه آنتن شبیه به یک حالت مثلث خواهد بود. و خیلی مهم اینکه نوک آنتنها در حد چند درجه یا حداکثر 5 سانت به سمت پایین یعنی زمین باید متمایل باشه.
تحت این شرایط اگر هدفی موجود نباشه یا دقیقا روبروی شما باشه وضعیت مثلثی شکل آنتها کاملا متقارن خواهد بود و مستقیم به روبرو اشاره میکنه.
اگر هدف سمت راست شما باشه آنتن سمت چپی به سمت راست تمایل بیشتری پیدا میکنه و مجموعه دو آنتن شبیه به یک فلش جهت راست رو نشون میده. اگر هم هدف سمت چپ باشه دقیقا برعکس این حالت هست. نکته جالب همینه که شما اگر در حالت ایستاده بطور آرام به راست یا چپ گردش کنین با دقت روی تقارن میله ها درست جایی که آنتنها حالت متقارن و در واقع مثلث متساوی الساقین پیدا میکنن ؛ دقیقا راستای هدف رو از فاصله دور تشخیص میدین. وقتی این کار رو از چند نقطه مختلف انجام بدین و این راستا ها رو به هم متصل کنین طبیعتا نقطه هدف بدست میاد. با این روش حتی از فواصل دوری میشه نقطه هدف رو تخمین زد و حتی با استفاده از قواعد مثلثاتی میشه از فاصله خیلی دور تخمین بزنین تا هدف احتمالی چقدر فاصله دارین! ولی برای نقطه زنی دقیق حتما باید به هدف نزدیک بشین.
در مورد جواب گرفتن از آنتنها در حالت درجا و بدون حرکت اولا این کار برای هر کسی جواب نمیده و در ثانی قطعا در حالت ثابت واکنش آنتنها بسیار ضعیف تر هست و جهت هم بطور دقیق مشخص نمیشه! بهترین کار این هست اگر در حالت درجا میخواین کار کنین بسیار آرام دور بزنین. یعنی بدون اینکه قدمی بردارین! این راحت ترین و دقیق ترین روش بنظر من هست و چون آنتنها در فضا عملا حرکت میکنن ؛ خطوط فرکانس ردیاب با قدرت زیادی روی آنتنها اثر میگذران. حالا در همین حال اگر شما احساس کنین از روی راستای هدفی دارین عبور میکنین قبل و بعد اون راستا میله ها جهتگیری متفاوتی خواهند داشت و راستای اصلی هدف رو براحتی پیدا میکنین.
این نکته رو هم ذکر کنم که روی قیچی کردن آنتنها بطور کامل حساب نکنین! چون این مساله برای همه صدق نمیکنه و باید آنتن برای شما خیلی قوی جواب بده تا بتونین از روی قیچی کردن نقطه رو تشخیص بدین و همونطور که جناب آریا قبلا فرمودن کار هر کسی هم نیست. بهترین روش نقطه زنی بدست آوردن نقطه تقاطع بین راستاهایی هست که از چند نقطه مختلف بدست آوردین.

صد البته سایر مسایل ردیابی مثل عمق گیری و حجم گیری و تکنیک های حذف خطا همگی بستگی به توان شما در نقطه زنی دارن! روی اون مسایل هم قبلا زیاد بحث شده. اما شرط اصلی و اولیه در جوابگیری خوب از ردیاب به اعتقاد من رسیدن به نقطه زنی دقیق هست. در این صورت سایر مسائل هم با همین دقت پیاده میشن و بسیار دقیق تر و مطمئن تر میشه از ردیاب جواب گرفت.

یکشنبه 2 تیر1392 - 10:19pm
استادیار
استادیار

ممنون مهندس خیلی کامل بود منم از همین روش استفاده میکنم

یکشنبه 2 تیر1392 - 10:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 122 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure