kavoshgar نوشته:
آرش جان منظور از 2008 همین دیپ مستر x3 هستش سیستم آقا اهورا x5 هست فایل هگز ر هم آقا اسد تونستن کپی برداری کنن
جا دار از آقا جعفر هم تشکر ویژه بکنم که سیستم خودشون رو در اختیار دوستان گذاشتن تا یک قدم دیگه به موفقیت نزدیک بشیم
ولی دوستان اینو باید براتون بگم که من دستگاههای 12000 - 12 رگلاتوره - لامینوس - دیپ مستر - dx7000 -dx8000 - زیمنس رو بررسی کردم همه این دستگاهها از یک بیس مشترک استفاده کرده اند و فقط بعضی از این مدلها این دوتا ولوم رو حذف و اونو به صورت دیجیتال در آوردن یعنی در واقع بیس مدار همون آنالوگ هستش حالا چیزی که اینجا زیاد مورد توجه هستش اینه که تا جایی که من تحقیق کرده ام از نظر ثبات این چند مدل به این ترتیب هستند
اول dx800 دوم dx7000 سوم لامینوس چهارم simens پنجم دیپ مستر ودر آخر 12000 هستش و باید بدونیم که یکی دیگر از عوامل ثبات این سیستمها چیدمان قطعات بر روی فیبر هستش که اگر چیدمان قطعات حساب شده نباشه قطعات خیلی رحت میتونن بر روی هم نویز بندازن وعاقبت اون مدار میشه همین 12000
با سلام خدمت اساتید
من یه انتقاد دارم!
اعتماد به نفس یکی از عوامل بسیار مهم در پیشرفت انسانه ولی دوستان اکثر فلزیابهای دست ساز و بخصوص کل محصولات شرکت ... KXS و غیره را زیر سوال میبرن و بعدش میان میگن مثلا دیپ مستر ایکس 3 تو عمق و ثبات و تفکیک خیلی خوب عمل میکنه!
آیا کسی که این شرکتو زیر سوال میبره، چطور میشه از محصولاتش تمجید میکنه؟ هرکی هم از ما دربارۀ شرکته مذکور و مشابهش سوال میکنه، میگیم : بیخیالش!!!
در حالی که بیشتر یا اکثر دوستانی که در این انجمن ادعای طراحی و ساخت فلزیاب کردن، یا هیچ محصولی بیرون ندادن یا بهتر از شرکتهای بدنام، تولید نکردن!!!
تلکیف ما چیه؟ به حرف کی اعتماد کنیم؟!
از این دستگاههای که آقای کاوشگر ذکر کردن، کدوم از tl12000 بهتر عمل میکنه؟
با سپاس