مهدی جان با شما موافق نیستم! چون این فرکانسها رو بنده از دستگاههای خاصی استخراج کردم که همگی در نوع خودشون بهترین بودن. اما دقت کافی در فرکانسشون وجود نداشته! این سیستم فرکانسی هم اتفاقا مخصوص عمق طراحی شده. تا جاییکه هر چه عمق بیشتر باشه قدرت ردیابی اون شیء برای ردیاب بیشتر میشه و اگر وزن هدف بیشتر باشه باز هم قدرت بیشتر میشه.
درسته که با فلزات جدید و کوچک و روی سطح هم میشه تست کرد اما واکنش ردیاب در این موارد اصلا قابل مقایسه با هدف واقعی نیست و اون هدف تاثیر بسیار قوی تری روی آنتنها داره. تا جاییکه تحت شرایطی حتی میشه هدف واقعی رو از فواصل کیلومتری ردیابی کرد.
بنده هم در جریان هستم که چند مورد حفاری صورت گرفته که جواب هم نداده! این مساله اصلا مساله عجیبی نیست. مهم اینه طبق فرمایشات جناب آریا خیلی نقاط هم بوده که ایشون از قبل با چندین ردیاب زده بودن و میدونستن خطا هست ولی این ردیاب اون نقاط رو نزد! در مقوله ردیابی هم بی خطا بودن مطلقا بی معنیه! تلاش فقط روی کم کردن خطاها بوده که در مورد این ردیاب بنظر من در حد عالی بهش رسیدیم. طبیعیه که خطا کماکان صفر نیست.
وقتی هم شما در یک محیط بسیار وسیع دارین کار میکنین و خب ردیاب هم به دلیل قابلیت شعاعزنی بالایی که داره ممکن هست بعلت تشابه فرکانسی یک نقطه خاصی توی این محیط وسیع رو بعنوان خطا بگیره! تشابه فرکانسی چیزیه که هیچ کاریش نمیشه کرد و این نوع خطا در ردیاب تقریبا غیر قابل حذفه هر چند باز هم در این دستگاه این حالت به حداقل خودش رسیده.
حتی فلزیاب هم اگر قابلیت شعاعزنی داشت میدیدین چقدر نقاط مختلف رو بصورت خطا واکنش نشون میده! فلزیابها هم به خیلی املاح و ذرات حساس هستن و یا در برخورد با حفره ها واکنش نشون میدن. خیلی جاهایی که ردیاب خطا بزنه چون واقعا ممکنه عامل خطایی وجود داشته باشه فلزیاب هم همونجا رو بوق میزنه!
در مجموع من فکر میکنم دوستان توقعشون دستگاه بدون خطاست و خب این آرزوی همه ماست. وقتی چنین چیزی وجود خارجی نداره چکار باید کرد؟ ما که نمیتونیم واقعیت رو با ایده آلها و رویاها قاطی کنیم! عقل سلیم میگه که باید واقع بین بود. هیچ دستگاهی از هیچ نوعی بدون خطا نیست. اگر بود چیزی زیر زمین باقی نمیموند!
جایی هم که شما تشریف میبرین اگر چیزی نباشه که به زور نمیشه ازش چیزی دراورد! این دیگه یک واقعیت مسلم هست. وقتی شما برای کاوش جایی میرین که چیزی نیست طبیعتا احتمال خطا هم بالا میره. وگرنه اگر یک هدف واقعی وجود داشته باشه ردیاب فقط به همون هدف واکنش نشون میده. پس انتخاب منطقه مورد کاوش هم بسیار مهمه که اکثر دوستان از این مساله غافل میشن. خیالتون هم راحت باشه اگر هدف واقعی موجود باشه امکان نداره این ردیاب نشونش نده!