انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 1:23pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم آرش عزیز :ymhug:
خوشحالم که شما هم این روش رو تایید کردین :D

یکشنبه 2 تیر1392 - 10:26pm
مدیر سایت
مدیر سایت

saeeed60h نوشته است:
اقا حمید خیلی ممنون.دیروز وقتی انتنها با اون قدرت حرکت میکردن من تعجب میکردم که چطور ممکنه؟حالا هم به من حق بدید که وقتی کوچکترین حرکتی از انتنها نمیبینم حتی وقتی در فاصله نیم متریه هدف وروی اون قرار میگیرم فکری به غیر از خرابی تو سر ادم نمیاد.فقط یه چیزی که من دیرور یه دندونمو پر کردم که اونم بعیده
چون اکثر دندونهای من پر شدن.با تشکر

دوستان بنده گروه خونیم o+ هستش ، در ضمن اینقده که هم فکر میکنید گروه خونی تاثیر زیادی نداره ، اما ذوستانی که تو ردیابی مشکل دارن ، اگه ردیاب مشکل داره که بنظرم بعیده ، میتونن با حفره تست کنن ، مثلا روی چاه فاضلاب و یا چاه اب ، قنات و همچنین حفر چاله و پوشاندن سر چاله و یا از یه لوله 2 تا 3 متری پولیکا ( همونیکه برای فاضلاب استفاده میشه ) میتونن حفره یابی بکنن ، و اگه تو حرکت انتن ها مشکوک هستید ، تستی که برای هدف بالای کوه انجام میدم انجام بدید به اینصورت که این بار اون قطعه فلز رو روی زمین نزارید ، بزارید جای بلند ، دوستان این تست ها رو انجام بدن ، بعد اعلام کنن ، اما همه چی برمیگرد به مهارت و تمرکز روی انتن ها ، در هنگام کار کردن با انتن ها با اینکه تمام حواستون به حرکات انتن باید باشه که نوع حرکت هاش رو برای خودتون تفسیر کنید در حین اینکار هم نسبت به اهداف حقیقی و غیر حقیقی عکس العمل خنثی داشته باشین ،دوستانیکه تو کار بار ردیاب شک دارن خدمتون عرض کنم که بعضی افراد بجای تمرین و ریشه یابی مشکلات ، میان هی تمرین میکنن هی تمرین میکنن ، بدون اینکه یه جمع بندی روی تست های که انجام دادن برای خودشون داشته باشن و میخان سریع تر برای کار برین بیرون ، نه اینطوریا نیست و به اون سختی که هم بعضی فکر میکنن هم نیست همین استاد اریا اولش مثل خودمون مبتدی بود ولی الان برای خودش استادی شده ، و سراخر اینکه این کار با تمرین خیلی راحت و اسون میشه ، موفق باشید

یکشنبه 2 تیر1392 - 10:34pm
مدیر کل
مدیر کل

مهدی جان با شما موافق نیستم! چون این فرکانسها رو بنده از دستگاههای خاصی استخراج کردم که همگی در نوع خودشون بهترین بودن. اما دقت کافی در فرکانسشون وجود نداشته! این سیستم فرکانسی هم اتفاقا مخصوص عمق طراحی شده. تا جاییکه هر چه عمق بیشتر باشه قدرت ردیابی اون شیء برای ردیاب بیشتر میشه و اگر وزن هدف بیشتر باشه باز هم قدرت بیشتر میشه.
درسته که با فلزات جدید و کوچک و روی سطح هم میشه تست کرد اما واکنش ردیاب در این موارد اصلا قابل مقایسه با هدف واقعی نیست و اون هدف تاثیر بسیار قوی تری روی آنتنها داره. تا جاییکه تحت شرایطی حتی میشه هدف واقعی رو از فواصل کیلومتری ردیابی کرد.
بنده هم در جریان هستم که چند مورد حفاری صورت گرفته که جواب هم نداده! این مساله اصلا مساله عجیبی نیست. مهم اینه طبق فرمایشات جناب آریا خیلی نقاط هم بوده که ایشون از قبل با چندین ردیاب زده بودن و میدونستن خطا هست ولی این ردیاب اون نقاط رو نزد! در مقوله ردیابی هم بی خطا بودن مطلقا بی معنیه! تلاش فقط روی کم کردن خطاها بوده که در مورد این ردیاب بنظر من در حد عالی بهش رسیدیم. طبیعیه که خطا کماکان صفر نیست.
وقتی هم شما در یک محیط بسیار وسیع دارین کار میکنین و خب ردیاب هم به دلیل قابلیت شعاعزنی بالایی که داره ممکن هست بعلت تشابه فرکانسی یک نقطه خاصی توی این محیط وسیع رو بعنوان خطا بگیره! تشابه فرکانسی چیزیه که هیچ کاریش نمیشه کرد و این نوع خطا در ردیاب تقریبا غیر قابل حذفه هر چند باز هم در این دستگاه این حالت به حداقل خودش رسیده.
حتی فلزیاب هم اگر قابلیت شعاعزنی داشت میدیدین چقدر نقاط مختلف رو بصورت خطا واکنش نشون میده! فلزیابها هم به خیلی املاح و ذرات حساس هستن و یا در برخورد با حفره ها واکنش نشون میدن. خیلی جاهایی که ردیاب خطا بزنه چون واقعا ممکنه عامل خطایی وجود داشته باشه فلزیاب هم همونجا رو بوق میزنه!
در مجموع من فکر میکنم دوستان توقعشون دستگاه بدون خطاست و خب این آرزوی همه ماست. وقتی چنین چیزی وجود خارجی نداره چکار باید کرد؟ ما که نمیتونیم واقعیت رو با ایده آلها و رویاها قاطی کنیم! عقل سلیم میگه که باید واقع بین بود. هیچ دستگاهی از هیچ نوعی بدون خطا نیست. اگر بود چیزی زیر زمین باقی نمیموند!
جایی هم که شما تشریف میبرین اگر چیزی نباشه که به زور نمیشه ازش چیزی دراورد! این دیگه یک واقعیت مسلم هست. وقتی شما برای کاوش جایی میرین که چیزی نیست طبیعتا احتمال خطا هم بالا میره. وگرنه اگر یک هدف واقعی وجود داشته باشه ردیاب فقط به همون هدف واکنش نشون میده. پس انتخاب منطقه مورد کاوش هم بسیار مهمه که اکثر دوستان از این مساله غافل میشن. خیالتون هم راحت باشه اگر هدف واقعی موجود باشه امکان نداره این ردیاب نشونش نده! :D

یکشنبه 2 تیر1392 - 10:40pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

مهندس حمید فکر کنم دورن انتنهای L شکل دیگه بسر اومده ,به نظرم اگه بشه یک نوع انتن دیگه برای این ردیاب درست کرد احتمال موفقیت بیشتر خواهد بود ,انتنی که نیروی ذهن و حتی نیروی دست در حرکت اون نقشی نتونه ایفا کنه.

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

یکشنبه 2 تیر1392 - 10:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید ببخشید من فکر میکنم این ردیاب به خاطر حذف کننده ای که داره نسبت به فلزات جدید حساسیت کمتری داشته باشه

یکشنبه 2 تیر1392 - 11:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hoshi نوشته است:
مهندس حمید فکر کنم دورن انتنهای L شکل دیگه بسر اومده ,به نظرم اگه بشه یک نوع انتن دیگه برای این ردیاب درست کرد احتمال موفقیت بیشتر خواهد بود ,انتنی که نیروی ذهن و حتی نیروی دست در حرکت اون نقشی نتونه ایفا کنه.

بله من با هوشی خان موافقم اگر ردیابی باشه که براساس قابلیت خودش کار کنه و ذهنیات و نیروی دست توی ردیابیش تاثیر نداشته باشه خیلی بهتره اینطوری واقعا جواب گرفتن در هاله ای از ابهام قرار داره متاسفانه داداش :-?

یکشنبه 2 تیر1392 - 11:06pm
مدیر کل
مدیر کل

خب ظاهرا ما روضه میخونیم! :D
عزیزان تکنیک ردیابی فعلا در همین حد هست و اگر دستگاه جدیدی بخواد ساخته بشه در واقع یک اختراع جدیده!
اینکه ما آنتن ال شکل رو عوض کنیم یعنی چی؟! مثلا یه شکل دیگه بشه؟ :D بهترین چیزی که جواب داده همین آنتن ال شکل دوتایی هست. حالا اونایی که وارد تر هستن حتی بصورت آنتن تکی هم استفاده میکنن!
در این مورد که دستگاهی باشه که این میله ها رو نداشته باشه و قدرت ذهن روش اثر نذاره ؛ اتفاقا من در حال تحقیق و تست هستم. هنوز نتیجه خوبی حاصل نشده و اگر هم بشه شاید ماهها و سالها طول بکشه!

یکشنبه 2 تیر1392 - 11:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خب ظاهرا ما روضه میخونیم! :D
عزیزان تکنیک ردیابی فعلا در همین حد هست و اگر دستگاه جدیدی بخواد ساخته بشه در واقع یک اختراع جدیده!
اینکه ما آنتن ال شکل رو عوض کنیم یعنی چی؟! مثلا یه شکل دیگه بشه؟ :D بهترین چیزی که جواب داده همین آنتن ال شکل دوتایی هست. حالا اونایی که وارد تر هستن حتی بصورت آنتن تکی هم استفاده میکنن!
در این مورد که دستگاهی باشه که این میله ها رو نداشته باشه و قدرت ذهن روش اثر نذاره ؛ اتفاقا من در حال تحقیق و تست هستم. هنوز نتیجه خوبی حاصل نشده و اگر هم بشه شاید ماهها و سالها طول بکشه!

مهندس هنر نزد ایرانیان است و بس شما میتونید تلاش کنید بلکه دنیای فلزیابی رو زیرو رو کنید :-o :ymsmug: و این اختراع جدید به دست شما به وجود بیاد که واقعا گل سرسبد انجمن هم هستید :D

یکشنبه 2 تیر1392 - 11:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

به نظر من تا الان مهمترین نکته تو یک ردیاب خوب فرکانس تولیدی بدون نوسان هست و تو انتنها کیفیت انتن و روان بودن اونا، مابقی دیگه همش کاربری صحیح هستش.
دوستانی که تجهیزات لازم واسه اثبات ثابت موندن فرکانس دارن لطفا ردیاب رو از این نظر تست کنید،
من از تاریخ عضویتم با ردیاب اشنا شدم و از تاریخی که تحویل گرفتم با ردیاب کار کردم، تو این مدت کوتاه تست های زیادی انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که با یه مثال به استحضار می رسونم.
شما فک کنید دونفر می خوان تراز بودن یه دیوار رو چک کنن یکی بدون تجربه در این زمینه، با شاقول و تراز این کارو می کنه یکی هم یک معمار با مثلا 20سال سابقه تو این کار بدون تجهیزات، یقینا نظر این دو نفر یکی نیست و اگه بخوایم با ردیاب مقایسه کنیم معمار نظر دقیق تر رو میده، حال فک کنید همون معمار تجهیزات هم داشته باشه
به نظر شما نتیجه کارش چقدر دقیقه؟
من یکی با این چند روز تست وقتی تونستم پوکه فشنگ، یه تیکه سرب و 50 تومانی اسکناس رو نقطه کنم خیلی به ردیابی و خودم امیدوارم :-BD
هرچند روزی دست خداست، از ما حرکت از خدا برکت
ایشاالله بار واقعی که بگیریم همه اینا قابل اثبات میشه

دوشنبه 2 تیر1392 - 12:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
ali2000 نوشته است:
باسلام وعرض ادب خدمت اقا مجتبی اقا حمید وما بقی دوستان.لطفا در مورد ردیاب این دوستمان که اظهار میدارد خراب است ببینید تکلیف چیست . ایا ازاپراتوری ایشان است یا دستگاه خراب شده واز کلیه دوستان که ردیاب خریده اند خواهش میکنم به خاطر زحمتهای اقا مجتبی واقا حمید هر تستی که با فلزات جدید در سطح ودر عمق انجام داده اند بنویسند واگر در موارد دیگر به نتیجه رسیده اند اشاره ای بکنند تا دوستان که ردیاب خریده اند یا سفارش داده اند یا می خواهند سفارش بدهند دلگرم باشند وواقعیت رابفهمند چون من کل سایت را خوانده ام و همه دوستان از ردیابfpl22به خوبی تعریف میکنند ضمنا برای این دوستمان سو تفاهم پیش نیاد احتمالا دستگاه خراب شده . با ارزوی موفقیت برای تمامی دوستان

باسلام

دوست عزیز بقول آقاحمید این مشکل برای همه ممکنه اتفاق بیفته .بهتون اطمینان میدم که ردیاب شما کاملا سالمه خیالتون از این بابت راحت راحت باشه. من دارم در مورد این موضوع یه سری تحقیقات و تست هایی انجام میدم که برای اینکه به نتیجه برسه لاجرم نیاز به زمان حداقل یک ماه و برای نتایج مطلوب دوماه زمان نیاز دارم تا نتایج این تست هارا کاملا دقیق خدمت دوستان عرض کنم.البته چیز خیلی ساده ایه هر کسی که کمی تجربه ردیابی اصولی (تاکید میکنم ردیابی اصولی )داشته باشه متوجه منظورم میشه. اگه میگم زمان یک تا دوماه شاید از حوصله بعضیا خارج باشه و بگن بابا ما وقت نداریم و عجله داریم باید یه جا بریم قول دادیم ولی دوستانی که در این حرفه کهنه کارند میدونن که مواقعی هست که مجبور میشن بسته به شرایط چند ماه صبر کنن.

من با این ردیاب تست هایی روی چند هدف واقعی که همشون دارای آثار وعلایم بودند انجام دادم جالبه بدونید وقتی این ردیاب منو به طرف نقطه دقیق اون هدف هدایت کرد با تعجب متوجه نشانه اصلی هدف شدم که قبلا به چشمم نخورده بود.
پیشنهاد میکنم دوستان تازه کار تاحد امکان تستها را در بیرون از منزل و در هوای آرام به دور از امواج مزاحم انجام بدید .البته این ردیاب بخاطر داشتن حذف کننده قوی تا حد بسیار زیادی این امواج را حذف وخنثی میکنه ولی باز بخاطر اینکه خیالتون راحت بشه بیرون و درفضای آزاد این کار رو بکنید.

باسپاس فراوان

دوشنبه 2 تیر1392 - 1:39am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 89 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure