با سلام
دوستان خوبم دارم احساس میکنم که اهداف تایپیک به روش خرچنگی داره منحرف میشه در ابتدای تایپیک عرض کردم که چند تن از دوستان که توانایی خوبی در بحث ساخت دستگاه دارن مدارو بسازن که اطلاعات پیوست شده برای این کار کافی است و بعد تقییرات رو با هم انجام بدیم و در نهایت اطلاعات ساخت کامل دستگاه و دلایل تفاوت عملکرد دستگاه رو مشخص کرده و برای اشخاصی که در بحث ساخت مدار ضعیفتر هستند قرار بدیم تا راحتر مدارو بسازن
مدار سادشو بعضی از دوستان که ساختند مشکل دارند وای به اینکه کل مدار رو با تقییرات بزاریم که مطمعن هستم اونایی که برای فروش دستگاه میخوان بسازند میسازنش و بقیه دوستان موفق نمیشن و شروع به لعن و نفرین کردن و اتهام زدن میکنن (چون سابقشو دارم)
خوب دوستان این دو صفحه رو خوندم ولی چرا کسی نپرسید مداری که گذاشتید چیه
خودم میگم:اگر دقت کرده باشید در دو سر دیود 2 در حالت عدم وجود فلز ما باید ولتاژ 0 ولت را داشته باشیم که در حالت تقارن ولتاژ در پایه 5 آی سی 398 و پایه وسط ولوم 10 دور در حد -1 ولت افزایش ولتاژ به سمت منفی وحساسیت مدار به فلزات غیر آهنی و5 ولت به حالت آل متال و افزایش ولتاژ در دو سر دیود به مثبت و حساسیت به تمام فلزات میباشد. مداری که گذاشتم از دو عد اتوکوپلر تشکیل شده که چه ولتاژ در سر دیود + و یا - باشد در خروجیها ولتاژ + داریم
برای تصویری کردن و دیجیتال کردن مدار میخواستم برنامه ای بنویسم که با توجه به اینکه مدار آنالوگ بوده و باید تقییرات زیادی در آن به وجود می آمد
روش زیر را انتخاب کردم
دوستان خوبم شما مدار اسکنر که حمید خان در تایپیک مربوطه قرار دادند رو که مربوط به سایت ژئوتیک میباشد رو بسازید
و به این صوت به دستگاه خود نصب کنید
در مداری که گذاشتم
+D2 به مثبت دیود 2 مدار 12 رگلاتوره
-D2 به منفی دیود 2 مدار 12 رگلاتوره
0Vبه منفی خروجی مدار اسکنر
+5 به مثبت 5 ولت خروجی مدار اسکنر
V OUT1 به یکی از ورودیهای مدار اسکنر
VOUT 2به ورودی دوم مدار اسکنر
در این حالت اگر فلز آهنی باشد یکی از اعداد تقییر و اگر غیر آهنی باشد عدد دیگر تقییر میکند
در رابطه با تصویر خروجی با جناب علی خان عزیز که در زمینه اون اسکنر استاد هستند کمک بگیرید
میتونید اون هسته ای که دوستان برای اسکن کردن در مدار TL ساخته بودن رو به 12 رگلاتوره وصل کنید و از خاصیت اسکن کردن مدار هم استفاده کنید
و با یک سوئچ در ورودیهای اسکنر و استفاده از دو عدد گیرنده مادون قرمز هم میتوانید یک مدار یون یاب داشته باشید
به طور کلی با تقییراتی که گفتم شما یک نقطه زن و یک اسکنر و یک یون یاب تصویری در حد قابل قبول دارید
سعی کردم خیلی ساده بنویسم تا همه دوستان استفاده کنند در اولین فرصت یک تصویر از اتصال دستگا ها براتون میزارم
موفق باشید