انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 2:17pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان
من با این ردیاب یه جا رو نقطه کردم وتمام مراحلی که دوستان گفتن رو انجام دادم کاری نبود دیگه نکرده باشم از عمق گیری و حجم گیری و تست طلا و ....
شروع کردم به کندن ولی وقتی که به اون عمق مورده نظر رسیدم هیچی نبود حتی بیشتر از عمقگیری که کرده بودم کندم ولی هیچی نبود حتی به چهار طرف سو زدم ولی دریغ از طلا

دوشنبه 3 تیر1392 - 9:25am
مدیر سایت
مدیر سایت

mahditala نوشته است:
سلام دوستان
من با این ردیاب یه جا رو نقطه کردم وتمام مراحلی که دوستان گفتن رو انجام دادم کاری نبود دیگه نکرده باشم از عمق گیری و حجم گیری و تست طلا و ....
شروع کردم به کندن ولی وقتی که به اون عمق مورده نظر رسیدم هیچی نبود حتی بیشتر از عمقگیری که کرده بودم کندم ولی هیچی نبود حتی به چهار طرف سو زدم ولی دریغ از طلا

دوست عزیز شما لطف کن تمام مراحل کار رو که تعین نقطه ، حجم، عمق و از همه مهمتر حذف خطا انجام دادین رو بگین ، تا توسط دوستان این مورد برای علت خطا بررسی بشه

دوشنبه 3 تیر1392 - 10:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان به نظر من بهترین روش گرفتن انتن تو دست اینکه روی فلز مورد نظر با انتنها قرار بگیرید ودستهاتونو در شکلهای مختلف تست کنید هر جا یه قیجی با قرینه استاندارد زدین اون حالت دستو برای ردیابی در نظر داشته باشید.در ضمن برای تست حفره تو خونه میتونید از کارتن دستگاه یا کارتن خالی استفاده کنید.

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

دوشنبه 3 تیر1392 - 10:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام دوستان خسته نباشید
به نظر من جاههایی که باستانی نباشه یا علایم نداشته باشه رو بیخیال شید حتی اگه ردیاب خیلی خوب جواب بده و تست خطا هم رو بگذرونه چون امکان نداره کسی مالش رو بدون علایم یا در منطقه غیر باستانی مخفی کرده باشه .بیخودی حفاری نکنید

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

دوشنبه 3 تیر1392 - 12:30pm
مدیر سایت
مدیر سایت

مشكل ميدونيد چيه دوستان ؟ مشكل اينجاست كه همه به دنبال طلا هستن ! طلا فلزي بوده كه ذرات اون در خاكهاي معمولي مناطق مختلف هم وجود داره و در بعضي جاها ممكنه تراكم بيشتري داشته باشه و آنتنهارو به سمت خودش بكشونه كه باز هم توانايي اپراتور و دستگاه در حذف ذرات خيلي مهمه ، ولي اين ردياب رو چه كسي ساخته يك انساني با توانايي فكري بالا كه سالهاست تحقيق كرده ، و نتيجه تحقيقات رو در اختيار ديگران و علاقه مندان قرارداده تا برن و خاك بخورن و زحمت بكشن تا بفهمن كه اين سيستم چه عملكردي داره و براي اينكه عملكرد يك سيستم بخوبي مشخص بشه نياز به تمرينات و تجارب زيادي بوده تا كيفيت كار با دستگاه رو يك اپراتور بدست بياره كه اونوقت موفقيت با اون اپراتور باهوش بوده كه تونسته قلق دستگاه رو بدست بياره و به سمت هدف حركت كنه ؛ نميشه طي يكي دو ماه عملكرد دستگاهي رو زير سوال برد ! بايد دوستان آنقدر تمرين داشته باشن تا بتونن به مهارت برسن و قدرت ذهن رو مهار كنن تا دستگاه كارخودشو بكنه ، و بعد اگر طي چندين ماه و طي تمرينات اصولي زياد توسط چندين نفر از اپراتورهاي حرفه اي اگر دستگاه عملكرد ناقصي داشته آنوقت بايد دستگاه رو عيب يابي كرد تا اصلاحات انجام بشه ، فعلا دوستان زيادي در حال تمرين و يادگيري رديابي هستن و هنوز براي تصميم گيري زوده ! چون رديابي علم شگف انگيزي بوده و قوانين و قواعدي داره كه اگر رعايت بشه خيلي دقت رديابي رو بالا ميره كه مطمئناً خيلي ها رعايت نميكنن ، يكيش همين ساعات شبانه روز بوده كه در چه ساعاتي ردياب بهتر عمل ميكنه ، بايد اين ساعات رو بفهميد كه در هر نقطه آب و هوايي اين ساعات فرق ميكنه، درضمن براي حفاري با ردياب بايد يك نقطه زن كنارش باشه تا خاكي كه بيرون مياد رو با نقطه زن چك كنيد و هم داخل گودال رو بايد بيل به بيل نقطه زن بزنيد تا اگر چيز كوچكي رو ردياب گرفته باشه از اين روش پيدا بشه تا از چشم شما دور نمونه كه اين اتفاق خيلي جاها ممكنه بي افته ، اين اصول پيدا كردن اشياء ريز در خاك بوده [-X

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 3 تیر1392 - 1:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام .دوستان من قبلا یک ردیاب یعنی دودسته با دوسیم نمره 3 داشتم وحدود 2ماه باان کار کردم تا قلق کار بدستم بیاد و همش ذرات میگرفت ولی روی حفره خوب جواب میداد و.........ودوستان این ردیاب که اقا حمید از بهترین قطعات الکترونیکی وبهترین اصول طراحی کرده واقا مجتبی که انرا از بهترین سیستم فرکانسی و.......تولید کرده مگر میشه فلز ی راسنس نکنه پس یا اشکال از اپراتوری است یا ان دستگاه خراب است .

دوشنبه 3 تیر1392 - 3:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ببخشید من تازه وارد این انجمن شدم
قیمت این ردیاب چنده؟

دوشنبه 3 تیر1392 - 4:18pm
استاد
استاد

سلام
گویا سایت داره به روزهای اعتراضات میرسه دوستانی از گرد راه میرسند و هنوز هیچ نجربه ای با این ردیاب ندارند و فقط دوست دارند که خودی نشون بدهند تند تند نسخه منفی برای این ردیاب میپیچند و حتی برای مدیران تعیین تکلیف میکنند.در همین حین هم کسانی که برای اولین بار پا به دنیای ردیاب فرکانسی گذاشتند و این ردیاب را گرفتند خیال میکنند به محضی که ردیاب را دستشون گرفتند توی هر باغی یا بیابونی رفتند به محض اینکه ردیاب را روشن کردند نیم ساعت بعدش با یه حفاری میلیونر میشوند و خیال میکنند گنج علف خرس هست که هر کجا باشه . نه. دوستان تا اونجایی که من پستهای مدیران و اقا مجتبی و اقا حمید را دیدم همچنین ادعاهایی توی پستهای هیچ کدامشون نبوده . اتفاق نظر اونها همش این هست که اگه هدف واقعی باشه این ردیاب میتونه روی مرکز اون قیچی کنه و حتی عمق هدف را بگیره و برای اینکه ذرات حذف بشه با تست حذف ذرات میشه گفت هدفی که در خاک هست بالاتر یا پایین تر از هدف تست روی زمین که در کنار ما هست میباشد
اما در هیچ پستی نوشته ای از هیچ کدومشونه نیست که گفته باشه این ردیاب رگه معدنی و فرکانسهای مشابه طلا را قادر هست رد بده. رگه معدنی بعضی هاشون انچنان قوی هست که اگه چند کیلو طلا هم برای تست بزاری در تست با ذرات بازم رگه معدنی از این حجم طلا قویتر هست. اصولا این ردیاب فقط جاهایی که اثاری باشه یا سندی باشه یا اینکه واقعا چند گور باشه میشه روی اون حساب باز کرد نه اینکه کنار بزرگراه توی بیابون از داخل اتومبیل ردیاب را روشن کنی به فرض اینکه وسط جاده را نشون داد بگی اینجا گنچ هست
منم مثل شما همین مشکلات را با ردیاب دارم اگه یه جایی را ردیاب زد بیش از 10 بار تست میگیرم و نقطه زنی میکنم بعدش دنبال اثار یا دیواره یا خرده کوزه و همچنین جایی که ردیاب زدم که تپه باشه تپه دست ریز باشه یا طبیعی منطقه انباشته از سلیس و مواد معدنی نباشه یا رطوبت زیاد نداشته باشه . قصد من از زدن این پست نبلیفات برای این ردیاب یا دفاع از اقا مجتبی و اقا حمید نیست . قصد من فقط روشن کردن دوستان هست که انتظاراتی فراتر از توان ردیابی نداشته باشندو اگه اینچنین ردیابی اقای درتاج یا یکی از دوستان سراغ داره من حاظرم 10 ملیارد این دستگاه را بخرم و در اخر فقط 3 روز فرصت به من بدهند بعد این پول را با دستگاه دو دستی تحویل این اقایون میدهم توی این سه روز با500 کارگر چاه روب افغانی تمام گنجهای ایران زمین را با اون ردیاب بیرون میکشم
قبلا هم گفتم یکبار یک گورستان را ردیابی کردم که ریاب نقطه ای را 100 متری بیرون گورستان نشون داد هیچ مدرک یا سند یا نشونه ا ی هم اونجا نبود که بعد ار نقطه زتی و عمق زتی حفاری کردیم که ابتدا خاک دست ریز همراه زغال بود سپس به ماسه سرخ بادی رسیدیم بعد از اون به پلاستر ساروجی و بعد خاک دست ریز و در انتها به اسکلت رسیدیم در پشت سر اسکلت هم دو تیکه فلز که هر یکی حدود یک کیلو بودند پیدا شد سر اسکلت هم رو به شرق بود چون شب بود و فرصت کافی نداشتیم و مزاحم هم پیدا شد سر زمین به ناچار ما هم عقب نشینی کردیم.
عکس فلز را هم براتون میزارم
حالا با این تفاسیل با تست اولی با این ردیاب و اولین حفاری و گرفتن نتیجه مثبت چه جوری من بیام و بگم ردیاب کارامد نیست خودتون قضاوت کنید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 3 تیر1392 - 4:51pm

بهرحال باید نقدی باشه ,اگر نقدی هم نباشه که همش میشه چاپلوسی و پیشرفتی حاصل نمیشه.

دوشنبه 3 تیر1392 - 5:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

زاویه 45 درجه داشت گرفتیش یامستقیم نقطه کرد

دوشنبه 3 تیر1392 - 5:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 96 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure