نویسنده |
پیغام |
behnam karami
کاربر فعال
|
سلام دوستان.در مورد اون دوستمون که میگن داده میکرو را بیرون پروگرام کردن باید بگم که از قدیم میگن کس نخارد پشته من بجزناخن انگشته من داداش به بیرون دلخوش نکن که بجز الافی چیزی نداره خوده من بشخصه میکروما دادم یه بنده خدایی پروگرامش کنه از بس رفتم پیشش و برگشتم از رو رفتم و از بس میکرو را از سوکت در اوردم سوکت خراب شد و یکی از پایه هایه میکرو شکست بهترین کار اینه که یه پروگرامر خودت درست کنی یا یکی بخری که فکرکنم حدود 25هزار تومان باشه البته باید مدار دکتر فیوز بیت بهنام را که اقا حمید تو سایت گذاشتن هم را بسازی چون کلا خوانواده میکرو avr با این پروگرامر هایه ارزون بعده دوبار پروگرام کردن قفل میشن و باید حتما مدار دکتر فیوز بیت داشته باشی یا پروگرامر های ولتاژ.وقتی دستگام راه افتاد و رفتم از مغازه پرسیدم چه جور میکرو را پروگرا م میکردی دیدم گزینه مربوط به کریستال خارجی فرکانس بالا را نمیزده و همینجوری کشکی پروگرام میکرده.یه سوال دوستان دستگاه من بگی نگی به سفال و ذغال خیس حساسه میخواستم ببینم دستگاه بقیه دوستان هم همینطوره و اگه اینطوره ایا با شیلد کردن مشکل حل میشه یا باید مقدار مقاومت r13را یکم کمترش کنم تا دیگه حساس نباشه ویه مورد دیگه تو تفکیک چرا دستگاه من فلز روی(روح) و برنج را اخرین خونه از سمت راست میزنه ایا دستگاه بقیه دوستان هم همینطوره؟و یه سوال دیگه اگه گرافیت را بصورت پودر داشته باشیم ایا میشه با ماده دیگه ای مثلا اب یا چسب مخلوطش کرد یا نه فقط باید بصورت پودر ازش استفاده بشه؟شرمنده که سوالام زیاد شد
|
دوشنبه 26 آبان1393 - 11:33pm |
|
|
kiansk
کاربر فعال
|
بهنام جان ممنون از راهنماییتون کاملا حق با شماست ولی تو این قسمت از کار اصلا سر رشته ای ندارم مجبورم با امکانات کم و جاده خاکی مدارا کنم تازه امروز رفتم میگه atmega8کلا هشت کیلو بایت حافظه داره برنامه بیست کیلو بایت هست برنامه هکس رو اشتباه بهت دادن زورش میاد بگه بلد نیستم به قول شما آدم اینقد میره میاد از چشم و رو میفته خیلی ستمه این همه مزاحم بچه ها شدم کار رو تا اینجا رسوندم سر پروگرم گیر کردم
|
سه شنبه 26 آبان1393 - 12:22am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
درسته که میکروی اتمگا8 دارای 8 کیلوبایت حافظه فلش هست. ولی حجم فایل هگز همیشه بیشتر در میاد! در این مدار هم تقریبا حافظه فلش 8 کیلو بایتی کاملا پر میشه و فایل هگزش هم 20 کیلو بایت در میاد. کلا توصیه دوستمون درسته. بهتره یک پروگرامر AVR از نوع یو اس بی که قیمت زیادی هم نداره خریداری کنین و همیشه خودتون این میکرو ها رو توسط نرم افزار و از طریق کامپیوتر پروگرام کنین. هم درست تر در میاد و هم ارزان تر و هم چیزی یاد میگیرین که بدرد مدارات بعدی میخوره! اصلا هم چیز تخصصی خاصی نیست. از مونتاژ کردن مدار فلزیاب بمراتب راحت تره.
|
سه شنبه 26 آبان1393 - 2:28am |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
reza2490 نوشته است: ahoora94 نوشته است: reza2490 نوشته است: سلام.دوستان عزیز میخام یک لوپ 1/5در1/5برای چنس درست کنم اگه کسی میتواند کمک کنه ممنون میشم لوله ها ماله اب باشه ماله برق کشی ساختمان باشه یا پی وی سی چند اینچ از کجا باید خرید امروز از یک لوله فروش پرسیدم لوله پی وی سی شماره3 می خام گفت از5شرو میشه چه مقدار سیم نیازه ممنون میشم کمک کنید، برا چنس نمیتونی از لوله استفاده کنی اگه لوپتو ساده بپیچونی دیگه تفکیک نداری تفکیک نمی خام عمق می خام لطفا راهنمای کنید کسی تا حالا لوپ 1/5درست نکرده کسی نیست من را یاری کند
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
سه شنبه 27 آبان1393 - 8:24pm |
|
|
kiansk
کاربر فعال
|
سلام مهندس عزیز ودوستان گرامی با کمک ویاری شما عزیزان مخصوصا مهندس حمید گل دستگاه من راه افتاد مشگلم از پروگرم بود آیسی رو که جا انداختم دستگاه راه افتاد فقط بردم خیلی کمه یا احتمالا تنظیمات رو درست بلد نیستم انشااله فردا عکس ها رو میزارم تا هر جایی که ایراد داشتم بگید رفع کنم استاد حمید عزیزم دست گلت درد نکنه خیلی آقایی
|
سه شنبه 27 آبان1393 - 11:49pm |
|
|
kiansk
کاربر فعال
|
فقط یه مشگلی که دارم اینه که نوشته ها بعضی وقتا بهم میریزه و نوشته هایی مثل خط میخی میاد دستگاه رو خاموش روشن میکنم درست میشه ولی روباریر4 و گارد 22 در حیاط رو از دو متر و پنجاه قشنگ میگیره تو خونه اصلا نمیشه باهاش کار کرد خط تفکیکی که بالای السیدی هست دایما جا بجا میشه حذف اهنش کار میکنه به فلزات مختلف صداش فرق میکنه
|
چهارشنبه 27 آبان1393 - 1:13am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب مبارک باشه kiansk عزیز! مشکل شما در یک کلام نویز هست! هم نویزی که روی خود مدار میفته و هم نویزی که روی لوپ و حتی کابلش میفته. این موضوع رو باید خیلی جدی بگیرین. بدون تضعیف نویز در واقع هیچ فلزیابی به برد نهایی نمیرسه. بخصوص این مدار که داری هیچ نوع فیلتر حذف نویز اضافی نیست! لذا شما باید هم مدارتون رو داخل فویل آلومینیوم قرار بدین و هم کابل و فیش اتصال نظامی برای لوپ استفاده کنین و در نهایت اگر بتونین لوپ رو هم با گرافیت شیلد کنین به نتیجه نهایی دست پیدا میکنین. عجالتا با این شرایطی که تست کردین نتیجه خوب بوده.
|
چهارشنبه 27 آبان1393 - 2:22am |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
kiansk نوشته است: فقط یه مشگلی که دارم اینه که نوشته ها بعضی وقتا بهم میریزه و نوشته هایی مثل خط میخی میاد دستگاه رو خاموش روشن میکنم درست میشه ولی روباریر4 و گارد 22 در حیاط رو از دو متر و پنجاه قشنگ میگیره تو خونه اصلا نمیشه باهاش کار کرد خط تفکیکی که بالای السیدی هست دایما جا بجا میشه حذف اهنش کار میکنه به فلزات مختلف صداش فرق میکنه با اجازه اساتید. مشکل نوشته ها از اتصال بین ال سی دی و برد مدارتون است. در یه جایی شما قطعی دارید که خفیف است و اتصال میده .توصیه می کنم این عیب رفع کنید در غیر این صورت بعدا براتون مشکل می سازه اگه ضربه بخوره شاید کلا قطع بشه و شما مجبور می شید مدار از شیلد و قابش در ارید تا درست کنید. یا حق .موفق باشید
|
چهارشنبه 28 آبان1393 - 10:49am |
|
|
kiansk
کاربر فعال
|
من دیشب دستگاه رو گذاشتم شارژ بشه شارژر خدابیامرزم شبیه شارژرهای موبایل بود 12ولت 500میلی آمپرصبح که بیدار شدم دیدم باطری کامل خالی شده شارژر هم سوخته تصمیم گرفتم باطری رو خارج از دستگاه به صورت کمر بند استفاده کنم تا سرب داخلش توسط کابل لوپ که داخلش مدار هست سنس نشه هم اینکه اینجوری رو مدار خالی نشه باید یه شارژر جدید بخرم لطفا در مورد وصل شارژر به باطری راهنماییم کنید
|
چهارشنبه 28 آبان1393 - 3:14pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز سیستم شارژر کاملا بستگی به باطری شما داره. بنده با باطری خشک زیاد کار نکردم ولی بهرحال سیستم شارژش با باطری لیتیوم فرق داره. توصیه من کلا به استفاده از باطری های لیتیومی هست که خیلی سبکتر و کم حجم تر هستن. ولی اگر میخواین از باطری 12 ولت خشک استفاده کنین باید شارژر مخصوصش رو تهیه کنین. با ادابتور هیچوقت بخوبی نمیتونین باطری رو شارژ کنین. حالا این بار ادابتور شما ضعیف بود و خودش مرخص شد! اما سری بعدی که ادابتور قویتر استفاده کنین ممکنه داستان برعکس بشه! بهرحال ساده ترین کار استفاده از یک مقاومت مثلا 10 اهم 5 وات در مسیر بین ادابتور تا باطری هست تا جریان شارژ محدود بشه و هیچ کدوم آسیب جدی نبینن. ولتاژ ادابتورتون هم حتما باید کمی بالاتر از باطری باشه. وگرنه جهت جریان معکوس میشه و باطری خالی میشه و ادابتور هم میسوزه!
|
چهارشنبه 28 آبان1393 - 4:00pm |
|
|
|