من توی سایت های زیادی سرچ کردم اول Explorer SE professionalرو زیر نظر داشتم پس از جست وجوی زیاد ctx3030نظرم رو به خودش جلب کرد.برایم جالب بود ک با gpxمقایسه میشه ولی با این وجود همه ازون استقبال میکنند.طبق اطلاعاتی ک من از سایت های متفاوت بدست اوردم خوب بود ولی یه مثل قدیمی میگه هیچ کس نمیگه ماست من ترش!!!!به خاطر همین رفتم توسایت های خارجی سرچ کردم جالب بود ک توی هیچ کدوم ننوشته بود ک چه فلزی با چه ابعادی در چه عمقی بر خلاف سایت های ایرانی ک بعد از کلی گزافه گوی عمق قابل توجه خیالی رو میزنه!!!!!!!
توی خیلی از فیلم ها شون هم ی فلز روی سطح سنس میکنه میخاستم یکی ک باهاش کار کرده بگه عمق واقعی اون چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا این که این سایت رو پیدا کردم اطلاعات خوبی داره اما ازctx 3030خبری نبود یا بهتر بگم کسی ازش حرفی نزده!!تنها در قسمت gpx5000 با هم مقایسه تصویری شده اما باز هم کسی راجع ب ش حرفی نزده!!!
طبق ایمیلی ک یکی از بجه ها به شرکی minlabزده بود ک مشخصات این دو را جویا شده واین جواب ودادن:
متن جواب:
هیچ پاسخ خاصی به این سوال وجود ندارد زیرا به اندازه هدف، جهت، محتوای فلز، مواد معدنی زمین ، سیگنالهای مزاحم محیط و برق در منطقه و غیره بستگی دارد.
اما ما معمولا از آشکارسازهای GPX سری پیدا کردن طلا بزرگ در 3 و گاهی 4 فوت عمق و CTX 3030s پیدا کردن سکه و حلقه در بیش از 12 اینچ بشنود.
ما امیدواریم که این اطلاعات کمک می کند.)
به نظر من ctxبهتر از gpx چرا ک هزینه کمتری نسبت به gpx داره و تفکیک راحتری داره تا تفکیک صدا!!!!gpx سیستم پالسی داره به همین خاطر دقت بالایی داره البته برای طلا!!
اما سیستم ctx >vlf هستش تفکیک خوبی داره تا سیستم های پالسی!!برای من سوال کچرا با وجود تفکیک راحتر وقیمت کمتر نسبت به gpx،چراgpx بیشتر رایج شده؟شاید خیلی ها بگن خودت جواب خودت رو دادی!!!ولی به نظر من ctx نسبت به پولی ک میدیم جواب خوبی میده!!!البته طبق اطلاعاتی کمن از سایت ها بدست اوردم.
ب هر حال یکی پیدا میشه کبا cxtکار کرده باشه ؟؟؟بگه کاراریی ش چطوره؟؟؟؟