raminsotode نوشته است:
شایان جان چشم برادر ...شما به این سایت برید بعد درخواست قیمت کنید...آخه اون بیچاره ای که با هزارتا زحمت پولش رو جمع کرده چرا باید به حساب کسی بزنه که نه میشناسش نه یه آدرس کوچیک ازش دارهاینم آدرس دوستان بررسی کنند
http://www.viennadetectors.at آقای دلالی که نتونستی با پیشنهاد رشوه و پول به من مشخصات رابط آلمانی رو بگیری
و الان حالت بده
میدونم خیلی دلت میخواست خودت و آدمهات مفت بصورت عمده از آلمان وارد کنید و ملت همیشه بدخت ایران رو بچاپید
دوستان لازم نیست شما به اتریش و آفریقا سر بزنید تا قیمت مدل UPEX 745 P2I رو بگیرید به خود شرکت EBINGER ایمیل بدید قیمت رو میدن بهتون ضمیمه قیمت شرکت رو هم اینجا میذارم تا بعضی ها دنبال سو استفاده نگردند
آقا داریوش مگه بدهکار شماست که بیاد برا شما که دنباله دلالی هستی فیلم و عکس بذاره؟
ایشون من که براشون دستگاه تهیه کردم بهم قول داد یه سری تستها رو انجام بدن که از قسمت صوتیشم گرفت و اینجا نوشت الانم محلش رو زده و دنبال کاوشش هست هر چی هم خواست بفرسته میگم به خودم بفرسته و خودم بصورت خصوصی به بچه های انجمن اگه خواستن میفرستم تا شما دلال ها با فیلم و عکس هم سو استفاده نکنید.
والله روش کار قاچاق همینه ,جدای از قاچاق هم مگه خودم ردیاب این انجمن رو بچه ها چه جوری تهیه کردند؟!!!!!!
نکنه انتظار داری یه تیم که چندسال تو کار ترانزیت کالاها هستند به خاطر دلال بازی شما آدرس هم بدند که یه روزی بد از خواب بیدار شدی لوشون بدی هر شرکتی هم که تو ایران آزادانه داره کار میکنه یا داره آشغالیاب میفروشه یا با دولت همکاری میکنه اینو دیگه همه میدونند