raminsotode نوشته است:
شما که ادعای فروش این دستگاها رو دارید و آیدیتون با آریامنش یکی هست باید حداقل یه عکس میذاشتی هنوز دستگاه به دست طرف نرسیده این آقا ناپدید شده و به کوه و دشت و بیابون رفته و پسفردا میاد میگه بار هم در آوردم !!!! دوستان خیلی جالبه که هرکسی خواست دست این آقا رو بر ملا کند میشه دلال ولی اگر سرت رو پایین انداختی و هیچی نگفتی میشی آدم خوبه این سیاه بازیا که شما داری در میاری و مخ میزنی واسه خوردن پول اعضای بیچاره مال اون روزا بود که میشستی پا تلویزیون سیاه سفید آتاری بازی میکردی !!!شما اگه کارت درست بود تو آلمان دستگاه رو تحویل میدادی چون آلمان این بچه بازی ها نیست که شما داری میگی و به اسم ارتش این دوستتون دستگاه میخره!نمایندگی های فروش هستند و به راحتی میشه خرید کرد ! اگر بر فرض مثال دوست شما در آلمان ارزونتر هم میتونست تهیه کنه از خداش بود که وسیله رو به یه شخص آلمانی تحویل بده و بی دردسر دست مزد بگیره!!!
دوستان مطلب جالب دیگه ای خدمتتون بگم و خیلی مهمه ! من به این آقا گفتم میخوام برم پیش صاحب حسابی که باید پول به حسابش ریخته شه باهاش قرداد ببندم ایشون گفتن اصلا نمیشه!!!! شما خیالت راحت 20 میلیون تومن زود بزن تا 2 هفته ای بدم بیاد در خونتون!!!
بنده توسط یکی از اعضای قدیمیه این انجمن جناب BENHOR عزیز به شخصه از آلمان دستگاه خرید کردم و الان دستم هست اون دستگاه و پروسه ی آمدن دستگاه در بهترین شرایط ممکن نزدیک به یک ماه زمان میگیره.
فقط آرزو میکنم واست اگر پولی از آدم بدبخت بیچاره ای گرفتی توان خوردنش رو هم داشته باشی
من ادعای فروش این دستگاه رو ندارم از روز اولم گفتم یه گروهی رو میشناسم که میتونن این رو با قیمت پایین به دست کسی که تو ایران میخواد تحویل بدن با شرایط خودشون
بله من بیش از یکساله کاربر این انجمن هستم و منتظر بودم شما به عنوان نماینده علی عزیزیان بیایی از من دستگاه بخوای و من 10 تا آیدی درست کنم از خودم تعریف کنم
بله کسی که دستگاه درست و جای درست داشته باشه نمیشنه مثل من و شما چت کنه به قول شما فرار میکنه به دشت و صحرا
من نمیدونم به نماینده علی عزیزیان و کسی که 10 بار به آدم پیام و زنگ میزنه و 15 تا دستگاه میخواد و پیشنهاد رشو و یورو برای معرفی طرف آلمانی میخواد دلال نمیگن چی میگن؟؟؟؟و بعدش که تیرش به سنگ میخوره میاد پارازیت میزنه چی میگن؟؟؟
من با با آتاری بازی میکنم شما که با آقای عزیزیان xbox بازی میکنی و از آلمان هم برات دستگاه آوردن و بازم میتونی بیاری پس به من چرا زنگ میزنی ؟
یارو از ارتش آلمان اینارو غیر قانونی خارج میکنه میده به دوست ایرانیش وگرنه به این قیمت نمیرسه اینجا
تو آلمان بفروشه که بگیرن از ارتش بندازنش بیرون ایرانی رو هم دیپورتش کنن که شما و شرکات میخواین بیشتر سود کنید
کسی که به حسابش پول میریزی رابط اصلی تو ایرانه و با چه حسابی به شما باید اعتماد کنه؟شمای که با چند نمایندگی دستت تو یه کاسه است با آقای مهدی یزدان پناه و... که می بینید با ورود این فلزیاب بازار شریکات بهم میخوره و این رابط رو حذف کنید
الان این خبر مهم یا روشنگریت بود تک تک بچه های این انجمن اونایی که خواستن اطلاعاتی بگیرند همین رو من بهشون گفتم و تو عمومی هم گفتم ,بعد من کی به تو گفتم زود بریز به حساب؟؟؟؟!!!!!!مگه میخوای تو جیب من بریزی که عجله داشته باشم
عزیزم به جای اینکه بیای با من دزد,شیاد,کلاهبردار مال مردم خور بحث کنی به دوستات بگو با قیمت پایین برات بیارند عکس و فیلمشم بذار ما هم استفاده کنیم
من نونی که با زن و بچه ام میخورم راحت قورت میدم چون خاری توش نیست
شما که با آقای عزیزیان و نمایندگی ها دستگاههای معلوم الحال رو به مردم میفروشید چطوری قورت میدید؟
در مورد زنگ خطر کاملا حق با شماست من یه زنگ خطرم برا اونایی که سالهاست دارن حروم خوری میکنید
دزد کسی نیست که از دیواره مردم بالا بره دزد کسی که دستگاه رو 3 برابر قیمتش به مردم بفروشه یا تو دبی آشغال رو بکنه تو دستگاه و با حکومت همکاری کنه تا هم جیب ملت رو خالی کنند هم جوانان برند تو بیابونها علاف بشند
دوستان توجه کنید به غیر از خود شرکت ebinger از هیچ سایت دیگری قیمت نگیرید
با به زبان افتادن این فلزیاب شیادان دامهای جدید ایجاد کردند