اشکان نوشته است:
سلام بر دوستان واساتید محترم
می خواستم در مورد سنگ لاک پشت نظرتون رو بدونم .این سنگ بر روی یک سخره لبه ی پرتگاه قرار دارد و تنها دارای یک چشم و یک دست در سمت چپ خود می باشد ،طول آن 2متر است ، در زیر لاک پشت سمت راست یک چشمه قرار دارد به فاصله ی 20متری ،در سمت چپ و تقریبا پشت سر آن چشمه ای قدیمی که الان خشک شده به فاصله ی 200 متر قرار دارد ،و همچنین چشمه ای دیگر در سمت چپ به موازات لاک پشت به فاصله ی 800متری بین دو کوه قرار دارد جنس کوهها گچی است . دم لاک پشت جم شده .
دوستان لطفا راهنمایی کنید لاک پشت نشانگر چه چیزی است و نشان بعد از آن چیست و کدام منطقه رو بیشتر بررسی کنیم .
سلام دوست عزیز اولا به شما تبریک میگم به این میگن نشانه مورد شما یعنی خود لاک پشت یک سازه هست یعنی سنگ نیست حالا جنس سازه از چیه بماند
دوما شما سمت راست لاک پشت رو نادیده بگیرید رک و پوست کنده داداش فقط سمت چپ رو باید بررسی کنید
سوما به شما قول میدم بار این مورد حداقل 500 متر با خود لاک پشت فاصله داره بنده حتی یک کیلومترش رو رویت کردم
دلیل هم دارم ببینید دوستان در مورد علائم باید تفکر کرد و باهاشون همزبون بود هر علامتی هم براساس برنامه خاصی درست شده نه الکی و من دراوردی بگذریم چون مورد شما روی بلندی و ارتفاع قرار داره پس نقطه ی دوری رو مدنظر داره( این راز نهفته علامتهایی است که در ارتفاع قرار دارند مثل علامت عقاب) تا اینجای کار رو پیش رفتیم در تیررس مکانی که دست لاک پشت بهش اشاره داره باید در فاصله دور که دقیقا از مکان لاک پشت هم پیداست تل خاکی وجود داشته باشه که بار اصلی در اون قرار داره که از تله هم بی بهره نیست البته خود لاک پشت شما رموزی هم برای اثبات حرف بنده داره که لازم نیست گفته بشه همین که خط مشی شما تعیین بشه کافیه