انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 5:33am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 410 , 411 , 412 , 413 , 414 , 415 , 416 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

آقا من چند روزه پنج تا عکس از دستگاه گرفتم هر کاری میکنم نمیتونم آپلودش کنم نمیدونم با گوشیم میام به خاطر اونه یا سایت آپلودش مشگل داره در هر صورت رفتم یه شارژر متغیر 3تا12ولت گرفتم این خوب کار میده اون یکی رو انداختم رفت

شنبه 30 آبان1393 - 3:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان خدا قوت .
ریبون چاپگرهای سوزنی دارای گرافیت هست . درون این ریبونها یک نوار پارچه ای با طول زیاد قرار دارد که با عبور از کنار هد چاپگر ، ضرباتی توسط سوزن به آن وارد میشود و گرافیت را از پارچه به کاغذ منتقل میکند . حال اگر ما یک ریبون نو بخریم ( قیمت پایینی دارند ) و قاب اونو باز کرده و سپس نوار یک و نیم سانتی اونو بیرون کشیده و دور لوپ بپیچیم احتمالا تاثیر مثبتی داشته باشه . البته شرایط تستش یرای خودم فعلا فراهم نیست . دوستان یه نفر تستش کنه و نتیجه رو خبر بده .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

شنبه 1 آذر1393 - 4:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
سلام.
ایا این فلزیاب رو میشه برد تو چاله 7متری و باهاش دیواره و کف رو چک کرد؟!
من یه دست ساز داشتم بردم پایین سوخت!

شنبه 1 آذر1393 - 7:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مثل اب خوردن جواب میده من تست کردم

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

شنبه 1 آذر1393 - 7:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza2490 نوشته است:

چند متری؟
یه توضیحی میدی؟!

شنبه 1 آذر1393 - 7:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza68 نوشته است:
reza2490 نوشته است:

چند متری؟
یه توضیحی میدی؟!

ببین دوست عزیز شما باید گودالی که دارید لوپتون توش 10 تا20سانت از دیواره فاصله داشته باشه حالا حر چند متری که می خاد باشه
شما اگه گودالتون 1در1متر باشه یک لوپ 60سانت همون تور پااین ببرید تا کف دیواره ها راهم میزنه نیاز نیست رو دیواره بگیری لوپ 60 تا2/5از کناره سنس می کنه
دستگاه شما سوخته محکم نبوده موقع پااین بردن چیزی اتصالی کرده
یا حق

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

شنبه 1 آذر1393 - 7:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون آقا رضا. دوستان دیگه هم اگه تجربه ای در این مورد دارن بگن.

شنبه 1 آذر1393 - 8:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
سوالی داشتم اگر این مدار جسمی را در یک متری سنس کند و مجددا بعد از گذشت 10 ثانیه همان شی را در فاصله 90 سانتی سنس کند و همچنان با گذشت زمان بیشتر کاهش قدرت سنس داشته باشیم و به نوعی بی ثباتی عمق زنی داشته باشیم چه عواملی در این بی ثباتی دخیل است و مشکل کجاست ؟ تا مجبور نباشیم برای برگشت به همان فاصله یک متری کلید zero را فشار دهیم؟
این مشکل در حالی هست که هیچگونه بوق اضافی در حین کارکرد نداریم و مدار با گارد و باریر مناسب برای حداکثر تنظیم شده است .

سه شنبه 4 آذر1393 - 8:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali222 نوشته است:
سلام
سوالی داشتم اگر این مدار جسمی را در یک متری سنس کند و مجددا بعد از گذشت 10 ثانیه همان شی را در فاصله 90 سانتی سنس کند و همچنان با گذشت زمان بیشتر کاهش قدرت سنس داشته باشیم و به نوعی بی ثباتی عمق زنی داشته باشیم چه عواملی در این بی ثباتی دخیل است و مشکل کجاست ؟ تا مجبور نباشیم برای برگشت به همان فاصله یک متری کلید zero را فشار دهیم؟
این مشکل در حالی هست که هیچگونه بوق اضافی در حین کارکرد نداریم و مدار با گارد و باریر مناسب برای حداکثر تنظیم شده است .

سلام و دررود.
دوست عزیز تا اونجایی که بنده می دونم این سیستم یجوری طراحی شده که با گذشت زمان بعد از زدن دکمه زیرو بطور اتومات خودش عمق زنیش زیاد تر میشه تا اونجایی که ماکزیمم عمق رو داشته باشه.موقعی عمق کم میشه که شما به ارامی نزدیک یک چیز فلزی بکنید لوپ رو.در این صورت دستگاه اول شی رو سنس و بعد شروع به تنظیم اتومات وبالانس میکنه.تا جایی که بوق کم بشه و سنس دیگه نداشته باشه.البته این قضیه زمانی درسته که لوپ شما ماگزیمم فاصله رو با فلز مورد نطر داشته باشه .

سه شنبه 4 آذر1393 - 11:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ganbari نوشته است:
ali222 نوشته است:
سلام

سلام و دررود.
دوست عزیز تا اونجایی که بنده می دونم این سیستم یجوری طراحی شده که با گذشت زمان بعد از زدن دکمه زیرو بطور اتومات خودش عمق زنیش زیاد تر میشه تا اونجایی که ماکزیمم عمق رو داشته باشه.موقعی عمق کم میشه که شما به ارامی نزدیک یک چیز فلزی بکنید لوپ رو.در این صورت دستگاه اول شی رو سنس و بعد شروع به تنظیم اتومات وبالانس میکنه.تا جایی که بوق کم بشه و سنس دیگه نداشته باشه.البته این قضیه زمانی درسته که لوپ شما ماگزیمم فاصله رو با فلز مورد نطر داشته باشه .

ممنون بابت پاسخ
دوست من فکر کنم متوجه منظور بنده نشدی !
دستگاه روشن میکنیم گارد باریر در بهترین حالت طبق تستهای قبلی قرار میدهیم zero میزنیم یک سکه به لوپ نزدیک میکنیم در 45 سانتی بدون هیچکونه نویز بوق اضافی سکه سنس میشه ولی بعد از 10 ثانیه یا بیشتر برای بار دوم که سکه نزدیک لوپ میکنیم در فاصله 35 سانتی با لوپ سنس میشه هر چه مدت زمان بین دو تست طولانی تر باشه عمق زنی هم کمتر میشه !
مجبوریم برای حداکثر گذاشتن قدرت دکمه zero بزنیم چرا؟ ایا مدارات شما هم اینطور عمل میکنه ؟ یعنی باید دکمه zero بصورت مداوم فشار داده بشه برای حداکثر قدرت ؟
ممنون

سه شنبه 4 آذر1393 - 12:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 410 , 411 , 412 , 413 , 414 , 415 , 416 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 427 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure