جناب شایان ظاهرا من هر چه در تاپیک های مختلف جواب شما رو نمیدم شما بدتر ظاهر میشی! یک روز نوچه این میشی فردا نوچه دیگری! این اخرین اخطار من به شماست که نه در این مباحث به این شکل ورود کنین و نه با من اینطور صحبت کنین. در غیر این صورت بدون رودربایستی از انجمن اخراج میشین! صبر و تحمل هم حدی داره برادر من.
بنده نه متلکی گفتم و نه طعنه ای زدم. این کارها کار امثال شماست. کارنامه من رو هم فکر میکنم دوستان باید نظر بدن. هر چه هست از امثال شما خیلی خیلی درخشان تره. پس اگر زبان باز میکنین خوبه یک مقدار حرفتون رو مزه کنین!
اینکه این مدار درسته و یا تا چه حد بدرد شما میخوره بهتره بنده هیچ نظری ندم! این چیزیه که زمان مشخص میکنه. نه اینکه هنوز چیزی مشخص نیست شما و چند نفر هوایی شدین. بنده که مبحث ردیاب رو خیلی وقته گذاشتم کنار بخاطر همین داستانهای بی پایان. ولی امیدوارم دوستان در تلاشهای خودشون موفق باشن.
بحث دقت تولید فرکانس یک بحث کاملا مشخصیه. ولی این دوست ما ظاهرا تا این حد ما رو احمق فرض کرده که نمیاد در مورد میزان خطای همون کریستال توضیح بده. یکی نیست بگه دوست عزیز ملت میتونن براحتی برن دیتاشیت کریستال های معمولی رو ملاحظه کنن و ببینن که حتی دقت کریستال جوابگوی چنین دقت فرکانسی نیست و علاوه بر اون با گرم و سرد شدن کریستال تغییر کوچکی در فرکانسش ایجاد میشه که روی مقادیر اعشار تاثیر زیادی میذاره. حالا ژنراتور ساختن به کنار. علت اینکه هیچ فرکانس متری با میکرو و کریستال معمولی هنوز در دنیا ساخته نشده که بیش از 5 رقم معنادار نشون بده به سادگی همین هست! حالا دقت میکرو که دیگه هیچ! برای رقم ششم هم نیاز به کالیبریشن با منبع فرکانسی هست که خودش بیش از 6 رقم دقت داشته باشه. وقتی سخت افزار جوابگوی دقت مورد نظر نیست بحث ادعا در برنامه نویسی کاملا بی معنیه. اینا رو عرض میکنم که بگم همه این راهها رو رفتم. حتی روش کالیبرشن با فرکانس جی پی اس که 8 رقم دقت داره و دستگاهش رو در اختیار دارم! روزها و شبها نخوابیدم تا روی این مسائل کار کنم و حالا متاسفانه عده ای از دوستان کم لطفی هم میکنن! گذشت زمان واقعا خیلی چیزها رو ثابت خواهد کرد.
در مورد توانایی بنده هم زیاد نگران نباشین. تا حدود یک ماه دیگه طرحی از بنده بطور کامل و عمومی در انجمن منتشر خواهد شد که میخوام ببینم دیگه چه کسی در مورد اون میتونه حرف و حدیثی داشته باشه!!!