نویسنده |
پیغام |
مجتبی
مدیر کل
|
reza4200 نوشته است: سلام دوستان من کاری ندارم این ردیاب بر چه منطقی کار میکنه ولی از اساتید و سازندگان انتظار میرود روش درست کار کردن با این ردیاب آموزش بدند و اینکه هر کس نیاد بگه اینطوری کار کنی درسته یا قلق دستگاه اینه و به جای اینکه ما یک میلیون بدیم برا آموزش که فکر نمیکنم کسی این کار بکنه سازندگان این دستگاه از استادی که میخواد بیاد آموزش بده در خواست کنن بیاد مطالبی رو که میخواد تو شهرستان آموزش بده و انتقال بده روی کاغذ بیاره و برا دانلود تو انجمن بزاره و یه روز هم تعیین بشه برا یه مدت سوالات کسانی که این ردیاب دارند جواب بدهند بقیه اش دیگه به خود ما مربوطه یاد بگیریم یا نه که بعدش هر کسی دوست داشت درخواست آموزش رو بده ببخشید پیشنهادم این بود چون منم تو این انجمن سهم دارم یا علی. اقا رضا جان ما که روش اصولی این ردیاب رو توضیح دادیم فیلم هم گذاشتیم یعنی دیگه چیکار کنیم به نظرتون مثلا دوصفحه بیام مطلب اموزشی بنوسیم پرینت کنیم تو جعبه میذاشتیم خوب بود مثل فروشندگان دیگه بعد بگیم خدا حافظ . الان شما از اول این قسمت رو بخونین تا اخرش یک کتاب میشه از این بهتر فایل پی دی اف هم هست یکی از دوستان زحمت کشیدن گذاشتند و همزمان هم انلاین همه هستند و پاسخگوی شما هستند از این بهتر ساپورت . حالا بعضی ها از نظر نوشتاری متوجه نمیشن چون تا حالا اصلا با ردیاب کار نکردند پیشنهاد دادیم که یکی هست جرات کرده میخواد اموزش بده حضوری هرکی دوست داره یا علی نه اینکه اون چیزهایی میگه که تو انجمن اصلا نیست اشتباه نکنین ایشون هم مثل شما اموزشها رو خوب یاد گرفته و کلی سئوال کرده و تلفنی هم هر روز با اقا اریا در تماسه و کلی از مشکلات ردیابی رو حل کرده و کلی هم هزینه کرده و اعلام امادگی کرده واسه این کار . مطمئن باشید هر لحظه امکان داره ایشون به بار برسه و این کار رو بذاره کنار و من هم دیگه نمیدونم چه کسی رو انتخاب کنم واسه اموزش که از کارکردش مطمئن باشم و وقت هم داشته باشه .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
سه شنبه 3 تیر1392 - 3:26am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بنده به نوبه خودم تمام حرفهای آقا مجتبی رو تایید میکنم! دوستان توجه داشته باشن اصولا هیچ کدوم این دستگاهها حتی از نوع فوق پیشرفته در امر دفینه یابی یا زمین شناسی فاقد خطا نیستن! همه دستگاهها کم و بیش خطا دارن. حالا شما هر چقدر هم هزینه بکنین شاید زیاد فرقی هم نکنه! هر دستگاهی هم مطابق چارچوبی که تکنولوژیش اجازه میده کار میکنه. تکنولوژی ردیاب هم خودش یک چارچوبی داره! در این چارچوب مساله خطا یک امر عادی هست. بحث اینجاست دوستانی که خیلی هم وارد بودن و تجربه کار با خیلی از ردیابها رو داشتن مگه تایید نکردن که این ردیاب از همه ردیابهایی که قبلا دیدن دقیق تر و کم خطا تر و کاملتر و در عین حال به لحاظ استفاده راحت تر هست؟ خب کسی اگر دستگاهی میشناسه که از این بهتر ازش جواب گرفته باشه بیاد مدلش رو بگه. حالا قیمتش هم مهم نیست! با اینکه همشون هم بسیار گران تر هستن ولی باز هم ما میگیم مال ما بهتره! و این رو میتونیم در عمل هم ثابت کنیم! ولی ما هیچوقت ادعا نکردیم این ردیاب بدون خطاست. گفتیم دقیق تر و کم خطا تره. خب واقعا هم هست. پس از این حیث چیزی به کسی بدهکار نیستیم! همونطور که آقا مجتبی هم گفتن از فروش این دستگاه هم انچنان پولی گیر کسی نمیاد که حالا ما بخوایم بشینیم اینجا یک سری کم لطفی ها رو هم تحمل کنیم. دوستان اگر دقت کنن حجم مطالب مفید و رایگان هم در این انجمن کم نیست! کسی فکر نکنه انجمن زده شده که مثلا این ردیاب بخواد فروخته بشه. اگر تایید و حمایت و تشویق بسیاری از دوستان نبود اصلا این ردیاب برای فروش گذاشته نمیشد! ما هم خودمون خیلی بیشتر از این حرفا به این ردیاب اعتقاد داریم که بخوایم درموردش شکی بکنیم. ولی ما سایر ردیابها رو هم دیدیم و مقایسه کردیم. خودمون میتونستیم این ردیاب رو برداریم و بریم اینور اونور و شاید برامون خیلی بیشتر سود داشت تا بخوایم بشینیم اینجا و وقتمونو بخاطر یک سود مختصر صرف کنیم و آخرش هر کسی هم چیزی بگه! از بعضیا بخصوص انتظار بیشتری هست. بحث درباره یادگیری ردیابی هم بک بحث کاملا مجزاست. ما از اولش هم گفتیم رسیدن به مهارت در اپراتوری زمان میبره. این مساله بستگی به استعداد یادگیری خود شخص داره! ردیاب اینجور نیست خودش همه کار رو انجام بده. ولی اگر آنتن زدن درست رو یاد بگیرین خیلی عالی شما رو به سمت هدف راهنمایی میکنه. در واقع زبان آنتنها رو باید خوب یاد گرفت. طبیعیه کسانی که از قبل با ردیاب کار نکردن برای یادگیری اولیه زمان بیشتری نیاز دارن. این مساله بارها در انجمن ذکر شده. من به آقا مجتبی هم از اول عرض کردم شخصا به هر کسی که این ردیاب رو میگیره تاکید کنن که داستان به این صورته و بعدا نیان بگن چرا اینجوریه و کار نمیکنه و از این حرفا! مهم اینه ما هیچ دروغ یا تبلیغات کذبی روی این دستگاه نگفتیم. مو به موی تمام نکاتی که در خود توضیحات دستگاه اومده درست و قابل اثباته. گذشت زمان این مساله رو بیشتر اثبات میکنه. برای آموزش اپراتوری هم با اینکه این همه مطلب مفصل در انجمن ذکر شده و حتی فیلم براش تهیه شده که شما در هیچ سایت یا کاتالوگی پیدا نمیکنید ؛ باز هم اقا مجتبی برای آموزش عملی راه دیگه ای رو پیشنهاد دادن که این هم هر کسی برای شما انجام نمیده. بحث پولش هم جداست. این کار ریسک بالایی داره و با پولهای خیلی بیشتر از این هم اکثر فروشنده ها آموزش حضوری ارائه نمیکنن و اگر هم میکنن کاملا ابتدایی و دارای اشکالات بسیاری هست که کسی رو نمیتونه به هدف برسونه. البته من شخصا اعتقاد دارم مطالب انجمن واقعا برای یادگیری کافیه. حالا اینکه ظاهرا خیلی از دوستان حوصله مرور مطالب قبلی رو ندارن مشکل از خودشونه! اگر کسی باز هم در اپراتوری مشکل داشت و علاقه مند به این قضیه بود میتونه با آقا مجتبی تماس بگیره. مهم اینه ما چیزی رو از کسی دریغ نکردیم و نمیکنیم! تمام کسانی که به هر صورتی با بنده یا آقا مجتبی تماس گرفتن جواب سوال یا مشکلشون رو دریافت کردن. کاملا هم دقت کردیم عرضه این مسایل با صداقت و درستی توام بوده باشه.
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 3:34am |
|
|
اميرطلا
|
با سلام به همه مقدمتا عرض مي کنم ، من از زماني که عضو اين انجمن شده ام تا حالا تقريبا سعي کرده ام که فقط مطالب شما را بخوانم و کمتر پيش آمده که بخواهم مطلبي بنويسم. علتش هم اين بوده که حرفي براي گفتن نداشته ام زيرا تجربه کار با ردياب را ندارم و FPL-22 را هم به تازگي سفارش داده ام و هنوز به دستم نرسيده. اما چند نکته منطقي وجود دارد که بد نيست دوستان عنايت داشته باشند:
اولا: تصور مي کنم اگر کسي چيزي پيدا کرده باشه چه با FPL-22 و چه با دستگاههاي ديگه بعيد به نظر مي رسه که بياد اينجا و بگه که من فلان چيز را پيدا کردهام.(مگه عقلش کمه!؟ ). ثانيا:مبلغ يک ميليون تومان براي اين دستگاه در مقايسه با دستگاههاي فلزياب خارجي که حداقل بايد 15 ميليون تومان براي يک دستگاه متوسط بدي(تازه اگر زرنگ باشي و دستگاه تقلبي بهت نندازن) نسبت يک به پانزده است.بنابراين توقعي که من از اين دستگاه دارم هم بايد به همين نسبت باشه.(هرچقدر پول ميدي آش مي خوري) و اگر قرار باشه تضمين بيشتري براي کاوشها داشته باشي بايد پول بيشتري هم بدي مثلا مي توانيم برويم از ناسا دستگاه بخريم . ثالثا : دست کم من هدفم از سفارش دادن اين دستگاه در کنار تلاشي براي کاوش موفق و سرگرمي جالب، اين بوده که به هموطنانم که در اين عرصه فعاليت مي کنند کمکي کرده باشم تا گامي رو به جلو بردارند اگرچه اين کلام کمي شعاري به نظر مي رسه و کمتر کسي در اين کشور به اين شعار عمل مي کنه ولي من در عمق فکرم به اين موضوع هم نيم نگاهي داشتهام چون حقيقت اين است که پيشرفت هاي علمي به تدريج صورت مي گيرد و اگر مقاومت و سماجت مخترعان و دانشمندان از يکطرف و گذشت و بلندنظري حاميان مالي آنها از طرف ديگر وجود نداشت مطمئنا جهان امروز اين همه دستاورد علمي نداشت.لذا به دوستان توصيه مي کنم اگر مي توانند، اين نکته را هم در گوشه ذهنشان جاي بدهند. البته متاسفانه ما ايرانيها يه مشکل بزرگ داريم و آن تکروي و منفعت طلبي و سودجوئي بيش از حد است که موجب شده کمتر بتوانيم کار جمعي موفقي داشته باشيم. رابعا:به مهندس مجتبي توصيه مي کنم در صورت امکان آن استادي را که مي فرمايند تسلط خوبي به کار با دستگاه دارد يا هرکس ديگر را راضي کند تا فيلمي آموزشي از ايشان تهيه کنند.البته من نگراني ايشان را درخصوص بعضي حاشيه ها درک مي کنم اما به نظرم فيلمي که يکي از دوستانشان درخصوص چند نکته آموزشي تهيه کرده بودند بسيار مفيد بود.باور بفرمائيد که تاثير يک فيلم ده دقيقه اي از هزار صفحه مطلب نوشتاري بيشتر است.با استفاده از تکنيکهاي تصويري مي توان عوامل نگراني را کاهش داد.شرکت هاي خارجي در اين زمينه براي معرفي دستگاههايشان فيلم هاي آموزشي خوبي تهيه کرده اند که دوستان ما مي توانند از آنها به عنوان الگوي اوليه بهره مند شوند و با کمي ساده سازي و کم کردن هزينه ها ظرف دو سه روز به سادگي فيلم آموزشي خوبي بسازند.
پايدار باشيد.
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 9:00am |
|
|
hitman-666
کاربر فعال
|
با سلام منم دستگاه رو سفارش دادم و میخواستم بگم با نظر اميرطلا موافقم.
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 9:20am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
خبره نوشته است: سلام دوستان میگن ما مکان رو حجم گیری کردیم کندیم چیزی نبوده مگه میشه مثلا نیم متر در نیم متر حجم بگیریم بعد بکنیم چیزی نباشه تو هر چی مشکل باشه این یکی نباید اینقدر اشتباه فاحشی باشه سلام دوستان جناب خبره عزيز از اينكه با انتقادات خودتون سعي بر اين داريد تا دوستان در اپراتوري خودشون دقت بيشتري داشته باشن خيلي عاليه ، چون بيشتر خطاگيريها به خاطر ضعف اپراتوري و دست گرفتن آنتنها و تلقين زياد به اينكه اينجا بايد ديگه بار باشه بوده ؛ دوستان يك سري نكات كليدي هست در كشف دفينه كه با تحقيقات زياد بدست مياد ، يكيش اينكه يك تيكه فلز يك گرمي تا 5 كيلويي البته جنس با جنس فرق ميكنه ، كه اين مقدار فلز طي مدت 1 سال تا 3000 سال چه مقدار از خاك رو آلوده ميكنه و اين آلودگي جزء ذرات فلز به حساب مياد كه در اثر فرسايش و اكسيداسيون به دور فلز تكثير پيدا ميكنه و همين باعث تغيرات حجم گيري در اندازه اصلي فلز توسط دستگاه ها خواهد بود ، كه بنده به اين موضوع شكي ندارم و طي ساليان سال اين حجم كاذب ( آلودگي از جنس فلز اكسيد شده ) تغيير پيدا خواهد كرد ، و حتي به اين موضوع واقفم كه يك فلز 10 سانتي بعد از 1000 سال ممكنه 2متر در 2 متر به دور خودش حجم ايجاد كنه ! اينها همه موضوعاتي بوده كه در كشف جنس توسط دستگاه ها از طرف اپراتورهاي حرفه اي بايد مورد ارزيابي قرار بگيره تا در عمقگيري و پيدا كردن فلز با شكست روبرو نشن ؛ بنده خيلي در اين بخش صبر كردم تا ببينم آيا كسي مسائل كليدي و تجربي خودش رو در مورد اين مسائل مهم بيان ميكنه كه متأسفانه بيان نشده !! خوب چه انتظاري از كساني كه تحقيقات لازم و اصولي رو رعايت نميكنن بايد داشت تا توسط حتي بهترين دستگاه هاي دنيا هم بتونن كشفي داشته باشن ! درضمن زمين و املاح و گازها و نيروهاي ناشناخته در اعماق زمين نيروهايي توليد ميكنن كه از دست اپراتورها براي حذف اونها در زير خاك كاري بر نمياد ، حتي بهترين دستگاههاي تصويري در حذف اونها عاجز هستن ! دوستان براي حفاري خيلي مسائل ريزتر از ايني كه عرض كردم وجود داره كه بايد تجربه و تحقيق كرد ؛ اينكه وضعيت ماليه ما خوب نيست و شديداً به دنبال پيدا كردن دفينه باشيم معلومه كه اين ذهنيت نسبت به دستگاه انتظارات زيادي ايجاد ميكنه ، درضمن اگر اپراتور ميليمتري دستهاي خودش رو در محيطهاي آلوده به ذرات ، حركت بده مطمئناً خطا خواهد گرفت ! براي همين در محيطهاي اصلي براي كشف دفينه اپراتور بايد خيلي ريلكس باشه و اگر احساس كرد حالت روحيه خوبي نداره و در استرس هست بايد اول آرامش خودش رو حفظ كنه بعد دست به آنتنها بزنه ، آرامش وضعيت روحي در رديابي خيلي مهمه و بايد قرض پراپرانولول يا ايندرال كه طپش قلب رو كم ميكنه و باعث كم شدن استرس ميشه مصرف بشه تا موقع رديابي در مكانهاي واقعي لرزش دستها باعث بهم ريختن حواص و تمركز اپراتور نشه ، دوستان انتقاد و پيشنهاد براي بهتر شدن اپراتوري و يا حتي سازنده دستگاه خوبه ولي هنوز براي انتقاد از دستگاه خيلي زوده ف چون هرجايي كه گنج نريخته تا ملت برن در بيارن ! اميدوارم دوستان اول اصول كار و اين رشته رو خوب رعايت كنن و بدونيد كه هنوز براي انتقاد خيلي خيلي زوده و سعي كنيد اگر انتقادي داريد بصورت سازنده باشه تا پيش بسوي موفقيت حركت كنيم نه اينكه جو رو بهم بريزيم ؛ اصل مردانگي و موفقيت همينه كه به هم ديگه كمك كنيم تا خدا هم به ما كمك كنه و انرژي مثبت رو به اطرافيان و خودمون انتقال بديم ... موفقيت از آن ماست برادران عجله نكنيد ( محقق باشيد تا پيروز شويد ) يا علي مدد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 9:36am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان لطفا اساتید راهنمایی کنین: جایی که چندصفحه قبل عرض کردم نشون کردیم و کندیم و بصورت چاه 3 متری پیش رفتیم و از بغلش توی چاه هم یه تونل 1 متری زدیم و تا کف چاه پیش رفتیم و توی چاه هم جایی که از بالا قیچی میکرد هم برای گلد و هم برای حفره بازهم توی هردو رو قیجی میکنه. البته من کلیه فرکانسها رو امتحان کردم و فقط برای گلد و حفره آنتنها به همون نقطه واکنش میدن. یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 10:12am |
|
|
mahditala
کاربر فعال
|
دوستام من یه جایی رفتم 3 جا رو نقته کردم 2 جاش ذرات بود و یه جاش بار بود میامدم ولوم رو کم میکردم ذرات رو نمیزد و با این کار هدف اصلی رو هم نمیزد باز ولوم رو زیاد میکردم هدف اصلی رو میزد و ذرات را هم میزد نمیودونم چه کار کنم که ذرات رو نزنه و فقط هدف رو بزنه. ویه مطلب دیگه میشه حجم گیری رو با تصویر و یا کامل توضیح دهید
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 10:21am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
باسلام خدمت استادان مهدی ومجتبی میشه اگه خبری ازاستاداریادارین بگین کی میادکجاست .ممنون میشیم ازتون مابچه های سایت.
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 10:31am |
|
|
okasava68
|
من از مدیران سایت میخوام پستی که گذاشته بودم و حذف کردن رو بدونم چرا این کارو انجام دادن.مگه واقعیت ها رو نباید بازگو؟ من انتظار داشتم شما پاسخ منطقی به موضوعی که بنده مطرح کردم بدید.من که به کسی اهانتی نکردم که شما پست بنده رو پاک کردید.من فقط عرض کردم شما دقیقا بخاطر همین مسائل و ایرادات به اقای قاسمی لقب کلاهبردار دادید.هم واسه توباکس و هم واسه ردیاب.ایا من حرف بدی زدم که باید پست هام پاک بشن.حالا دقیقا شما به همین نقطه رسیدید و انتقادات رو بر نمیتابید
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 11:02am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
هه جالبه منم یبارپست دادم اصلاقرارندادیدکه بخوایدحذف کنیدانتقادهمیشه وهرکجاهست اما وقتی چیزی روسانسور می کنید دلیل برناکارآمدی خودتان است. امیدوارم این پستمم حذف نکنید. باتشکر.
Be The Change You Want To See In The World
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 11:29am |
|
|
|