نویسنده |
پیغام |
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
hamed نوشته است: هه جالبه منم یبارپست دادم اصلاقرارندادیدکه بخوایدحذف کنیدانتقادهمیشه وهرکجاهست اما وقتی چیزی روسانسور می کنید دلیل برناکارآمدی خودتان است. امیدوارم این پستمم حذف نکنید. باتشکر. دوست عزیز شما کی پیام دادید و در چخ موردی بود که ما حذفش کردیم..اگر واقع در چهار جوب انجمن نباشه و بی احترامی باشه ما همچین پستی رو تایید نمیکنیم...ما چیزیرو سانسور نکردیم..اگر میخواستیم سانسور بکنیم که از همون اول نمیگذاشتیم کسی بیاد بگه ردیاب خطا زده...سریع خذف میکردیم...
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 12:33pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
دوستان اگر پستی هم حذف شده دیگه گمان نکنم قابل باز اوری باشه...شما میتونید دوباره همون پستتو نو بدید...اما خواهش دارم که از هیچ اهانت و توهینی استفاده نکنید
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 1:03pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
پس چیزی بیشترازاین نمیتونه به شعورآدم توهین کنه که درانجمنی پستی که زدی حذف بشه ودوباره بیای همون پستوبزنی .من خودم درموردردیاب وقیمتش درصفحات اول انتقادکردم خداشاهده نه توهین کردم ونه به کسی بی احترامی کردم که قصدخریدم داشتم که پشیمون شدم.
Be The Change You Want To See In The World
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 1:10pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
hamed نوشته است: پس چیزی بیشترازاین نمیتونه به شعورآدم توهین کنه که درانجمنی پستی که زدی حذف بشه ودوباره بیای همون پستوبزنی .من خودم درموردردیاب وقیمتش درصفحات اول انتقادکردم خداشاهده نه توهین کردم ونه به کسی بی احترامی کردم که قصدخریدم داشتم که پشیمون شدم. من از شما خواهش میکنم که پستتونو دوباره بدید ..من ازتون معذرت میخام/. امکان اینکه اشتاهی شده باشه هست پس دوباره پستتونو بزنید من پستتونو ندیدم وگرنه خودم مینوشتم و قرارش میدادم
اشوزرتشت
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 1:13pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم ماروشرمنده نکن دوست عزیز مدیرانی که پستوحذف کردن بایدمعذرت خاهی کنن. بنده پست زده بودم که این ردیاب ازکجااومده طراحش کیه رفرنسش کجاست؟ومن قصدخرید دارم اماچراگرونه اگه میشه درموردقیمت توضیح بدید چون فک میکنم بیشتراز500تومن باسودش خیلی بی انصافیه.دقیقایادم نمیادپستم چی بودامامنظورهمین بود.
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 1:26pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 1:28pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
hamed نوشته است: okasava68 نوشته است: من ازمدیران خواهش میکنم پست منو برگردونن تا بچه ها بیان و نظر بدن که من حرف بدی زدم یا غیر واقع زدم یا اهانتی کردم؟؟اگر اینطور بود و بچه ها گفتن من پستم خلاف قوانین بوده کلا منو تحریم کنید و اما اگر نبود یک معذرت خواهی به بچه ها بدهکارید.چون اینجور حرکات توهین به شعور افراد محسوب میشه من پست شماروخوندم به شخصه نه توهینی دیدم نه کلمه ای که خارج از چهارچوب قوانین سایت باشه. اصلا اگه انتقاد تندوتوهینه چراخودتون براحتی فردی روکلاه بردارمیدونید بعدش چراپست مستقیم قرارنمیگیره وبایدتوسط مدیرسایت چک بشه؟ اگه شماداریدبا پاکدامنی درانجمن فعالیت میکنیدپست زده شده رومستقیم قراربدیدوجلوی همه ازخودتون دفاع کنیدیاحق باشماست یانیست دیگه اینش باکاربراست که کلاهشون روقاضی کنن. باتشکر منم با انتقاد موافقم ولی تا جاییکه من یادمه تو این انجمن پست هام پس از ارسال بدونه وقفه رو سایت نمایش داده میشن مثل همه انجمنهای دیگه که من دیدم، در صوریکه تو سایت خودم برای کامنت مطالب این امکان رو نذاشتم که بدون تایید مدیر(بنده) رو سایت قرار بگیرن، بعد از مطالعه تایید یا رد میدم، اونم فقط به خاطر جلوگیری از اهانت به کسی دیگه و الا به خودم هرچی میگن رو تایید می زنم
آخرین بار توسط explorer در سه شنبه 4 تیر1392 - 1:30pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 1:28pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت دوستان خوبم.با توجه به مشکلاتی که پیش اومده وظیفه دونستم مطالبی رو عرض کنم البته با اجازه دوستان واساتید.اولا هم دوستان وهم مدیران عزیز اخلاق حرفه ای رو رعایت کنند و احترامات متقابل رو حفظ کنند.چرا که بی احترامی و تهمت هیچ مشکلی رو حل نمیکنه .چه با نوشتن مسایلی که هنوز به اثبات نرسیده وتهمت های بی اساس و چه با حذف کردن پست های انتقاد.مسلما یک مشکلی وجود داره .که میتونیم به دو صورت بیان کنیم اول اینکه دوستانی که دستگاه رو دریافت کردند هنوز اپراتوری این دستگاه رو نمیدونند.دوم اینکه دستگاه کارایی لازم رو نداره (که هر دوی اینها احتمال هست).پس ما اول بدونیم مشکل چی هست بعد به فکر حل مشکل باشیم و دنبال حاشیه سازی و تخریب همدیگه نباشیم .گام اول اینه که دو طرف نسبت به هم اعتماد سازی کنیم .و شخص یا گروهی که مورد اعتماد هر دو طرف هستند بیان پا در میانی کنند و بر اساس اصل صداقت و همدلی یعنی خودشان را جای دیگری بگذارند و منافع جمع رو به منافع شخصی ترجیح بدهند.مثلا من نمیدونم این آقای که داره انتقاد میکنه خودش دستگاه فروشه یا زینفع بوده کنارش زدن یا داره یه واقعییت نسبی رو میگه.(واقعیت نسبی یعنی من با این دستگاه نمیتونم نسبت به دستگاه دیگه خوب کار کنم یا دستگاه نسبت به دستگاه دیگه پر خطا وضعیفتره )پس هیچ چیز مطلق و صددر صدی ما اینجا نداریم .و اگر آقای ایکس صد درصد مطمعنه که دستگاه خوب نیست بنده شاید صد در صد مطمعن باشن که دستگاه خوبه چون بحث ردیابه یعنی چی یعنی اگه یه فلزیاب رو توی یک وسیله ای که چرخ داره روی زمین هل بدی بازم فلز رو میزنه(اینجا صد درصد میتونی نظر بدی) اما ردیاب حداقل میتونم بگه 50 در صد خود شخصه و 50 در صد هم دستگاه. آیا صادقانه دو طرف موضوع به 50 در صد سهم خود پی برده اند که 50 در صد دیگری رو زیر سوال میبرند. حالا من به عنوان کوچکتر این جمع هم از دوستان خوب و مورد احترام و هم از مدیران زحمت کش و دلسوز که مطمعنا خودشون رو جای کاربران عزیز میزارند خواهش میکنم سریع تر نسبت به اعتماد سازی اقدام کنند و از کاربران عزیز هم میخوام که نظرات سازنده خودشون رو بگذارند.هر دوستی مدرک مستدل و محکمی در حل مشکل داره خواهش میکنم ارایه کنه و بی دلیل حرف نزنیم که یک دفعه به خودمون بیاییم ببینیم ده بیست صفحه گذشته فقط بدو بیراه به هم گفتیم و انجمن رو از هدف اصلی دور کردیم. از صداقت و مردانگی دوستان ممنونم
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 1:30pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
من وقتی پیام میدادم اینطوربود پیام شماثبت شدپس ازتاییدآن توسط مدیران به شمااطلاع داده خواهدشد اما العان مستقیم بارگزازی میشه نمیدونم چرا؟
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 1:37pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
hamed نوشته است: من وقتی پیام میدادم اینطوربود پیام شماثبت شدپس ازتاییدآن توسط مدیران به شمااطلاع داده خواهدشد اما العان مستقیم بارگزازی میشه نمیدونم چرا؟ خوی دااش الان که مستقیم شده میتونی پیغامتو بگذاری گفتمکه ابن اتفاقات ممکنه بیوفته..حالا شما هم هر چی دل تنگت میخاد بگو
اشوزرتشت
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 1:46pm |
|
|
|