آقای آرش با این پستی که زدی شدیدا فهمیدم که در مورد شما اشتباه فکر میکردم. معلوم نیست از چه دری میایی از چه دری خارج میشی
هر کی تا یه چیزی میگه میفتی دنبالش وسط راه کسی دیگه بیاد میفتی دنبال اون.
حرفات هم در مورد من بسیار ناشیانه بود و معلوم کرد که اونطورها هم که میگی پیگیر نیستی یا از پست ها و مطالب طور دیگری برداشت میکنی.
از اول هم گفته بودم الانم میگم که من فقط در صدد رفع مشکل بودم و اگه این وسط اومدم تعریفهایی کردم برید تمام پستهارو نگاه کنید مخصوصا اشیا گمشده همه ش از عملکرد دیگران تعریف میکردم و خوشحال بودم که دارن فلز میزنن و تصاویرش رو هم تو تایپک میارن.
در مورد بار زدن خودم شکی ندارم نکنه شما شکی دارید. بعدشم من بعد از بررسی فراوان فهمیدم که استخون و سفال اطراف بار رو زدم . اصلا این بیخیال از من نشنیده بگیرید چون بار درنیومد بحث کردن در موردش بیفایده ست.
اما در مورد اعلام بار زدن دوستان. درست میگید من اعلام میکردم که دوستانم بار زدن اما دوستان کیا بودن خیلی جالبه توجه کنید:
یکی آقای کرمی بود که تماس گرفت به جای من اعلام کن تا خودم بیام. خودشون اومدن و توضیح دادن دیگه صحت و عدم صحت اون به عهده من نیستو خودشون با عکس اومدن توضیح دادن.
یکی آقای مجید فامالی بود که ایشون هم خودشون اومدن و توضیح دادند و بازم از گردن من ساقط هست.
یکی هم که ازم خواست اسشمو نیارم و فقط خودم گذاشتم همونی بود که گفتم 900 سکه نقره قباد ساسانی زدن. در اینجا هم تصویر سکه هست و اینم ایشون برام فرستادن که تو سایت بزارم. آدرسش اینه لطفا خودتون ببیند.
viewtopic.php?f=13&t=1078&p=38041یا این
http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f ... 78&p=38041اما بارهایی که حمزه زدن که دیگه به من مربوط نیست و ایشون خودشون اعلام میکردن
در ضمن بعدها مشخص شد که بعضی از اشیایی که تو تایپک اشیا پیدا شده یه سری گذاشتن تقلبی بوده و اینکارشون تمسخر شدید اعضا و کاربران و بازی با شعور و شخصیت ماها محسوب میشود.
نکنه فکر میکنی کاربران یک پسته هم که میومدن اعلام زدن بار میکردن هم به گردنه منه؟ (هر چند هم مشخصه این کاربران یک پسته کیا هستن) خواهشا اول خوب فکر کن بعد حرفاتو بزن.
اما صحبت حرف حساب کردی بازم نظرم در مورد شما بکلی برگشت. شما بعد از اینهمه پست و تلاش و گذشت زمان هنوز نتونستی بفهمی که ما داشتیم چکار میکردیم و حرف حسابمون چیه.
دوست عزیز این حرف حساب منه بعد از این هر صحبتی در مورد من اشتباه بگی طور دیگری جواب میدم:
حرف حساب : ردیاب 35 اوایل که باهاش ناآشنا بودیم و همچنین 22 برامون جالب بود و با تعریف و تمجیدهای فراوان و اغراق آمیز به قول مهندس حمید هوایی شدیم و دوست داشتیم در قبال تلاشمون نتیجه ای بگیرم. تستها مطرح میشد و بررسی میکردیم. خطایی بود درصدد رفع اون بودیم و غیره که تکرار نکنم.
اما چیشد؟ هیچی دیگه من باید مو به مو توضیح بدم . عزیزم نتیجه این شد که رو سطح خوبه زیر خاک نه!!! این چیزی نبود که از اول بفهمیم چون کسی نبود بگه . فهمیدی؟
ما خودمون تلاش کردیم خودمون بدبختی متحمل شدیم تا بفهمیم که ایراد از کجاست. مگه جنابعالی اومدی گفتی زیر خاک جواب نمیده نکنید خودتونو خسته نکنید؟ تا اونجا که یادم بیاد همه ش دنبال مدارت مختلفی و خودتم چیزی بلدی نمیای بگی!!! منتظری بهرام مدارشو بزاره بعد تجربه هاتو بگی؟
خیلی لطف میکنی.
نمیدونم این جبهه گرفتنت در قبال من از کجا نشات گرفت.
کارنامه من مشخصه آرش عزیز اگه جنابعالی از هدف و نیت من مطلع نبودی و نشدی اجازه نداری اینطوری در مورد من صحبت کنی!!!
بعدشم من هدفم از این صحبتهای اخیرم اینه که 35 هرچی هست خوب یا بد؛ از نظر من دارای اشکاله و دوس دارم اشکالش برطرف بشه و قویتر و بهتر شود!!!!
کسانی که دلشون به حال بقیه نمیسوزه از گفتن این حرفای من ابا دارند و در تلاشند که روی این مسئله سرپوش گذاشته شود تا آبروشون حفظ بشه.
عزیزم اگه من دارم اشکالشو بیان میکنم به خاطر کیه؟ فقط به خاطر خودمه؟ اینکه دوس دارم اشکال 35 برطرف بشه دشمن محسوب میشم و باید لایق این حمله ها باشم؟ یا اینکه فکر کردی از اینکارم نفعی میبرم؟ چی به من میرسه؟
اگه هم اصرار داری که 35 دارای اشکال نیست و بهترینه بسیار خوب من با مدرک میام جلو. هرچند تا ابد هم بگم اینه و فلان باز دلایل بنی اسرائیلی میارید و تبرئه میکنید همه چیو.
نه اسکوپ دقیقه نه فرکانس متر دقیقه نه هیچی . پس با چی ثابت کنیم. برم بقول جاوید 100 میلیون بدم اسکوپ برات دقت خروجیو اندازه بگیرم؟
نخیر عزیز این حرفا واسه سرپوش گذاشتنه. با فرکانسمتر هم میشه دقیق اندازه گرفت.