انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 6:31pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 62 , 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان اگه پست های قبلی منو دیده باشید متوجه میشید که من چند وقته با ردیاب کار می کنم، تو این مدت هم رو خطا رفتم و هم رو هدف، دیروز هم یک جفت کلید درب حیاط و اتاق قدیمی پیدا کردم که امروز کلیدساز گفت کلید اتاق ترکیبی از نیکل و برنز هستش، مجموعا تو این مدت به این نتیجه رسیدم که دستگاه رو سطح مشکلی نداره،(هرچند از روان بودن انتنها راضی نیستم) عمق رو هنوز هیچ نظری ندارم، ولی چون تست هام همه در یک شرایط نبودن جز سه مورد(پوکه ،سرب وکلیدا)، حدس های در مورد شرایط مختلف به ذهنم رسیده که در صورتیکه مطمئن بشم اینجا میذارمشون.
این مشکلات طبیعیه شاید بعضی ها به ذهنشون بیاد که نکنه پول بدم چیزی نفرستن و خیلی فکرای دیگه که واسه هر ادمی فرق میکنه
ایشاالله همه موفق باشن
من یکی همین که با این دستگاه 1تومنی بتونم ردیابی یاد بگیرم شک ندارم با همین هم می تونم بار بگیرم. انشاءالله

سه شنبه 4 تیر1392 - 1:48pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
من از آقایی که میگن پستم حذف شده تقاضا و خواهش دارم که دوباره پستشونو درج کنن، من اصلا نمیخوام بگم که ردیاب انجمن خوبه و میتونید تمام پستای منو ببینید من هیچگونه تبلیغاتی نکردم چون من با این ردیاب کار نکردم درصورتی که جز اساتید بودم تازه ردیابو سفارش دادم....
با تجربه ای که من تو کار با دستگاه ها دارم میفهمم که هیچکدوم از دلایل بر اینکه دستگاه مشکل داره نیست میفهم که مشکل از اپراتوری ضعیفه... و بچه ها که دستگاه رو دارن یه جا گیر میکنن و میان سوال با دوستان در جریان میزارن برای راهنمایی بعضی از افراد که اصلا با این دستگاه کار نکردن و اونو در اخیار ندارن و نمیدونم منظورشون از این کار چیه شروع میکنن به حاشیه سازی و جو رو خراب میکنن نمونش همین آقا hamed و همینظور Ringo که من شما رو میبیمنم 4 یا 5 تا پست بیشتر ندارین و تو همه ی قسمت ها همش دارن... و اونایی که دستگاه رو دارن هیچی نمیگن و شدن وکیل مدافع، دوست من شاید اونها با یه راهنمایی کوچیک مشکلشون حل بشه چرا ضربه...
بنده تا چند روز دیگه دستگاه دستم میرسه و تمام تستها همراه با حفاری رو انجام میدم احتمالا عکس هم بزارم و به خدا قسم هر جوری که دستگاه بود همونطور تو انجمن درج میکنم نه کمتر نه بیشتر!!

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

سه شنبه 4 تیر1392 - 1:49pm
مدیر کل
مدیر کل

پوریا تیموری نوشته است:
با سلام خدمت دوستان خوبم.با توجه به مشکلاتی که پیش اومده وظیفه دونستم مطالبی رو عرض کنم البته با اجازه دوستان واساتید.اولا هم دوستان وهم مدیران عزیز اخلاق حرفه ای رو رعایت کنند و احترامات متقابل رو حفظ کنند.چرا که بی احترامی و تهمت هیچ مشکلی رو حل نمیکنه .چه با نوشتن مسایلی که هنوز به اثبات نرسیده وتهمت های بی اساس و چه با حذف کردن پست های انتقاد.مسلما یک مشکلی وجود داره .که میتونیم به دو صورت بیان کنیم اول اینکه دوستانی که دستگاه رو دریافت کردند هنوز اپراتوری این دستگاه رو نمیدونند.دوم اینکه دستگاه کارایی لازم رو نداره (که هر دوی اینها احتمال هست).پس ما اول بدونیم مشکل چی هست بعد به فکر حل مشکل باشیم و دنبال حاشیه سازی و تخریب همدیگه نباشیم .گام اول اینه که دو طرف نسبت به هم اعتماد سازی کنیم .و شخص یا گروهی که مورد اعتماد هر دو طرف هستند بیان پا در میانی کنند و بر اساس اصل صداقت و همدلی یعنی خودشان را جای دیگری بگذارند و منافع جمع رو به منافع شخصی ترجیح بدهند.مثلا من نمیدونم این آقای که داره انتقاد میکنه خودش دستگاه فروشه یا زینفع بوده کنارش زدن یا داره یه واقعییت نسبی رو میگه.(واقعیت نسبی یعنی من با این دستگاه نمیتونم نسبت به دستگاه دیگه خوب کار کنم یا دستگاه نسبت به دستگاه دیگه پر خطا وضعیفتره )پس هیچ چیز مطلق و صددر صدی ما اینجا نداریم .و اگر آقای ایکس صد درصد مطمعنه که دستگاه خوب نیست بنده شاید صد در صد مطمعن باشن که دستگاه خوبه چون بحث ردیابه یعنی چی یعنی اگه یه فلزیاب رو توی یک وسیله ای که چرخ داره روی زمین هل بدی بازم فلز رو میزنه(اینجا صد درصد میتونی نظر بدی) اما ردیاب حداقل میتونم بگه 50 در صد خود شخصه و 50 در صد هم دستگاه. آیا صادقانه دو طرف موضوع به 50 در صد سهم خود پی برده اند که 50 در صد دیگری رو زیر سوال میبرند.

حالا من به عنوان کوچکتر این جمع هم از دوستان خوب و مورد احترام و هم از مدیران زحمت کش و دلسوز که مطمعنا خودشون رو جای کاربران عزیز میزارند خواهش میکنم سریع تر نسبت به اعتماد سازی اقدام کنند و از کاربران عزیز هم میخوام که نظرات سازنده خودشون رو بگذارند.هر دوستی مدرک مستدل و محکمی در حل مشکل داره خواهش میکنم ارایه کنه و بی دلیل حرف نزنیم که یک دفعه به خودمون بیاییم ببینیم ده بیست صفحه گذشته فقط بدو بیراه به هم گفتیم و انجمن رو از هدف اصلی دور کردیم.

از صداقت و مردانگی دوستان ممنونم @};- @};- @};-

ممنونم از درک والایی که دارین

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

سه شنبه 4 تیر1392 - 2:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

explorer نوشته است:
only for you نوشته است:
سلام بر همگی
در مورد تست نقاط رنگی دوست عزیز explorer باید بگم که:
من هم رو طلا همچین مشکلی داشتم ولی چند نکته هست که با توجه به مشورت با استادمون جاوید خدمتتون عرض میکنم
اول اینکه دستگاه را از گردن آویزان کنید و آنتن ها را بیرون کشیده بطوری که حداکثر به ناف برسه
از کمربند هم استفاده نکنید یا شیء فلزی مثل کلید یا غیره تو جیبتون نباشه
حتما حدود 5 دقیقه بعد از روشن شدن دستگاه اقدام به آنتن زدن کنید
به نقطه که نزدیک شدید حتما باید از فلز تست در جهت مخالف استفاده کنید
ولوم را روی 0.5 گذاشته و سیم ها را جدا کنید
اگر اشتباه نکنم گفته بودید کاسه مسی 800 گرمی امکان داره که در نقطه زرد یک جسم با فرکانس همگن یا نزدیک به مس با وزن بیشتر قرار داشته باشه که آنتن ها را به
سمت خودش میکشه
بهترین کار اینه که وزن فلز تست را بالا ببرید البته همیشه باید وزن فلز تست از وزن هدف کمتر باشه ولی در این مورد خاص فرق میکنه در وزن برابر ملاک تشخیص دستگاه عیار بالاتر و سپس حجم بیشتره
من دیشب خودم تست کردم که یک انگشتر طلای قدیمی را آنتن ها از (یک انگشتر جدید و یک دستبند جدید)بیشتر سنس میکنه
این تست ها را انجام بده و نتیجه را اعلام کن
به امید سوسوی زرد ;)

ممنون دوست عزیز
در مورد این فرمایش شما(اول اینکه دستگاه را از گردن آویزان کنید و آنتن ها را بیرون کشیده بطوری که حداکثر به ناف برسه) هم انتنهای برنجی وصل باشن و هم انتنهای تلسکوپی بیرون؟
و در این مورد(ولوم را روی 0.5 گذاشته و سیم ها را جدا کنید) انتنهای تلسکوپی همچنان بیرون باشن؟
بازم ممنون از توجهتون

سلام دوست عزیز امکان داره سوالتون را واضح تر بپرسید
عذر خواهی میکنم از این دیر جواب دادم

به امید سوسوی زرد

سه شنبه 4 تیر1392 - 2:23pm
مدیر کل
مدیر کل

hamed نوشته است:
خواهش میکنم ماروشرمنده نکن دوست عزیز مدیرانی که پستوحذف کردن بایدمعذرت خاهی کنن.
بنده پست زده بودم که این ردیاب ازکجااومده طراحش کیه رفرنسش کجاست؟ومن قصدخرید دارم اماچراگرونه اگه میشه درموردقیمت توضیح بدید چون فک میکنم بیشتراز500تومن باسودش خیلی بی انصافیه.دقیقایادم نمیادپستم چی بودامامنظورهمین بود.

اقای حامد جان چرا بی انصافی میکنین بولا روی قران بنده دست میذارم پست شما رو حذف نکردم و تنها کسی که میتونه حذف کنه فقط من هستم و اقا حمید و مطمئن هستم اقا حمید تو اینکارها دخالت نمیکنه بقیه مدیران فقط میتونن ویرایش کنند . فقط کسی که تازه ثبت نام میکنه از نظر امنیتی البته برای همه اینطوره که باید تایید بشه همین و برای همه یکسانه و قانون انجمنه .
چرا بیخودی جو سازی میکنین این کارها یعنی چی اخه شما تازه چند پست زدین که این حرفها رو میزنین همرا با این اکاساوا که نمیدونم از طرف کی اومده که ما رو خراب کنه مثلا منتظر بهانه بوده و ایشون اصلا خریدی هم انجام نداده و شما .
دقت کن چقدر پست زدین اصلا لزومی داره ما پست شما رو حذف کنین چرا جو سایت رو بیخود خراب میکنین دوست من اکثر دوستان میدونستن که من دو روزی نیستم و میرم دنبال قطعه تهران اومدن جو سایت رو اینطوری دیدم . بنده هم منتظر بودم همچین اتفاقی بیافته چون ما با این قیمتی که دایدم نون خیلی های کلاهبردار رو اجر کردیم و دشمن زیاد داریم .
من موندم شما الان میگین 500 هم زیاده دوست من یعنی چی زیاده شما اولین نفری هستین که مثلا مشتری هستین و اومدین میگین 500 هم زیاده واقعا که . مگه دارین محافظ یخچال میخرین که قانونی باشه دوست من این کار غیر قانونیه چرا متوجه نمیشین بنده هم قبلا گفتم 30 درصد از درامد فروش این به طراح و برنامه نویس هست و 20 درصد هم هزینه قطعه و 10 درصد هم به همکارم میدم که بهم کمک میکنه چون فروش بالاست و باید جوابگو باشم خب تهش بنظرت چند میمونه چرا شما ها بی انصاف هستین مشابه این دستگاه که اصلا هم نیست دارند 8 میلیون میدند که اونها اصلا دو متر جای دیگه میزنه و اصلا دقیق نیست از نظر ردیابی حالا ما اومدین بهتون حال دادیم این چه حرفیه اخه دوست من این حرفها رو بنده چندین بار تکرار کردم و متاسفانه مثل اینکه این فروشندگان کلاهبردار نمیخوان متوجه بشن و البته حق هم دارند از کار و کاسبی افتادند . بابا ما فقط داریم ردیاب میفروشیم نقطه زن باشما چیکار باکار شما داریم اخه خیلی ها اومدن شما ها رو خراب کنند من جلو گیری کردم و بهمدیگه فوحش دادین حذق کردم این چه بازی هست که در اوردین میگم من قسم میخورم حذف نکردم چرا بیخود جو سازی میکنین اخه

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

سه شنبه 4 تیر1392 - 2:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من چون از قبل با این دوستان انجمن اشنا نبودم متاسفانه قاسمی و جریانات قبل رو خبر ندارم، میشه بیشتر خودتونو معرفی کنید؟ این حرفای شما واسه اونایی که تازه می خوان بخرن خوبه که با دقت خرید کنند ولی ما که خریدیم، لطفا اگه تجریه ای دارین تو ردیابی جای این حرفا یا حداقل یک در میون(یکی واسه اونایی که می خوان بخرن یکی واسه ما که خریدیم) از تجربیات ردیابیتون بنویسید که همه استفاده کنن

سه شنبه 4 تیر1392 - 2:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

لطفا این بحث ها رو ببرید تو تاپیک فروشگاه، نه اینجا که بخش آموزشی هست، شاید کسی ردیابی دیگه داشته باشه و بخواد تو این تاپیک چیزی یاد بگیره
دیگه داره زنونه میشه

سه شنبه 4 تیر1392 - 3:01pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
okasava68 نوشته است:
اقا مجتبی بنده شما رو کاملا میشناسم و از شما بعیده اینکه بیاین و بجای پاسخ دادن به سوالات و مطالب بحقی که مامطرح میکنیم ما رو به این و اون وابسته میدونید.
اخه شما چرا فکر میکنید بهترین ردیاب دنیا رو دارین به پایین ترین قیمت در بازار میفروشید؟؟چه منتی میذارید سر بچه ها؟؟؟مگر از هر 2 نفری که ردیاب رو خریداری کرده 1 نفر بار دراورده که شما منت این دستگاه رو از روز اول سر همه میذاربد؟؟اخه با چه پشتوانه ای اینگونه سر بچه ها منت میذارید و بقیه رو کلاهبردار معرفی میکنین؟مگر ردیاب شما چه کاری کرده واسه بجه ها که اینگونه همه رو خطاب قرار میدید؟؟کدوم خراب کردن جو اخه؟
اقا مجتبی احترام شما بجاش اما بالاخره شما باید به عنوان فروشنده پاسخگو باشید به بچه ها؟؟اینکه نمیشه که شما همه تقصیر ها رو میندازین رو سر خریدار ها و میگین تقصیر از ردیابی کردن و روش ردیابی شماست.وقتی شما فیلم گذاشتید مطمئنا همه دارن از همون روشها استفاده میکنن دیگه.اصلا خود شما که سازنده ردیاب هستید تا حالا تونستید چیزی اصلی بدست بیارید؟البته منظورم تست هایی روی زمین با جنس جدید نبود
منتظر پاسخ شما هستم.البته دوست دارم فقط جواب منو بدید نه اینکه جواب همه دوستان رو میدید الا پاسخ سوال بنده رو.
البته بنده هم گفتم که قصدم از روز اول خرید بود اما صبر کردم تا نظرات دوستان رو بدونم.

کاملا مشخصه که شما یکی از فروشندگان دستگاه هستید و این چیزی نیست که بخواد تو این انجمن تازگی داشته باشه و منظورتون از این کار مشخصه!!! چون من کسی از بچه هایی که ردیاب رو گرفتن نمیبینم اومده باشه اعتراض کنه و فقط راهنمایی خواسته! وفقط شما و دوتا دیگه از دوستانتون اومدن از آب گل آلود ماهی بگیرند....

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

سه شنبه 4 تیر1392 - 3:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خواهشا از این به بعد هر کسی دستگاه رو خریده اینجا پست بزنه....اقای حامد و اکساوا شماها که خداروشکر نخریدید..الان چندین صفحه هست همینجوری دارید در مورد ردیاب حرف میزنید که فلان هست چنان هست در صورتی که ردیاب رو هم از نزدیک ندید..دو سه نفر از دوستان به مشکل برخوردن و اومدن اینجا سوال کردن ولی شماها از اونا بدتر هستید و هیمنجوری دارید کش میدید موضوع رو...دوست من هر کسی دستگاهش مشکل داره خودش میتونه بیاد اینجا بگه که دستگاه من مشکل داره.لازم نیست شماها به جای اونا پست بزنید که دستگاه بدرد نمیخوره...راحت هر پستی هم که گذاشتید حذف نکردیم ببینیم تا کجا میخواید پیش برید..؟؟؟؟خوهشا دیگه از زدن پست های بی مورد خودداری کنید..هر کسی خریده و مشکل داره اینجا مطرح کنه
ممنون از همه :ymhug:

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

سه شنبه 4 تیر1392 - 3:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

explorer نوشته است:
من چون از قبل با این دوستان انجمن اشنا نبودم متاسفانه قاسمی و جریانات قبل رو خبر ندارم، میشه بیشتر خودتونو معرفی کنید؟ این حرفای شما واسه اونایی که تازه می خوان بخرن خوبه که با دقت خرید کنند ولی ما که خریدیم، لطفا اگه تجریه ای دارین تو ردیابی جای این حرفا یا حداقل یک در میون(یکی واسه اونایی که می خوان بخرن یکی واسه ما که خریدیم) از تجربیات ردیابیتون بنویسید که همه استفاده کنن

hamed نوشته است:
من معرفی میکنم آقامجتبی وحمیدازکاربران انجمن lrl.mehdiبودن ومورداحترام همه ودرمهارتشون درالکترونیک شکی نیست این دوستان باهمکاری همدیگه سایتی که درش هستیم روزدن وبدون هیچ بحثی وتنشی دیگه خبری ازشون درانجمن مهدی نبودکه فهمیدیم با یک ردیاب جدیدواردبازارشدندوآدرس میدم تا آخرین پستشون درانجمن مهدی که حالا العان بقول خودشون کلاه بردارشده چجوری ازش تعریف وتمجیدمیکردن وقتی مدار ردیاب مهدی روتغیردادن دیگه نمیتونستن اونجابازاری داشته باشن پس مسلمابایدانجمنی به اسم خودشون میزدن که زدنوفروشم داشتن حالا کاری ندارم چراتهمت میزنی رفیق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داداش! ببخشید، من نه از شما خواستم خودتون و نه خواستم کسی دیگه رو معرفی کنید، شما چرا دعوا دارید، این حرفاتون نشون میده که شما بخاطر حذف پست ناراحت نیستید بلکه موردی دیگه هست که ظاهرا نمی تونید بگینش(خدا داند به من یکی هم ربطی نداره) لطفا یه تاپیک جدید بزنید تا دلتون میخواد اونجا دعوا کنید.
از مدیران سایت هم خواهش می کنم این پست ها رو یا حذف کنند یا اگه امکانشو دارن منتقل کنن به یک تاپیک جدید، دیگه داره حالم بهم می خوره

سه شنبه 4 تیر1392 - 3:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 62 , 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 118 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure