کانی جان فیلمها در حال دانلود هستن. متاسفانه حجمشون زیاده و زمان میبره! اگر مطلب جدیدی درش دیدم عرض میکنم. الان هم نمیدونم واقعا جواب کی و چی رو دیگه بدم! میخواستم عکس از اسکوپ تحت شرایط مختلف بذارم ولی ظاهرا باید اول جواب تک تک دوستان رو بدیم!
کانی جان شما درست میگی. ولی مشکل بسادگی مشخصه از کجاست! دستگاه 35 که طبق همین فرمولها داره کار خودش رو میکنه و من شخصا چیز دیگه ای که مثلا خطای خاصی غیر از بحث وزن رو بخواد حذف کنه طراحی نکردم. البته توجه هم داشته باشین که دقت و پایداری موج بخودی خود نقش اساسی در کمتر شدن خطا داره. این چیزی هست که در ردیاب 35 وجود داره ولی شما هنوز قانع نشدین! مشکل اصلی در ماهیت ردیابی هست که توام با خطاهای متنوعیه. و مشکل اصلی شما اینه که با هیچ ردیاب دیگه ای کار نکردین یا لااقل تا این حد کار نکردین! اگر کسی در همین حدی که از ردیاب 35 استفاده کرده از ردیابهای دیگه هم استفاده کنه به مرور متوجه داستان میشه. وگرنه شما بفرمایین کدوم ردیاب رو اینقدر باهاش کار کردین و کمتر خطا داشته؟! این سوال بسیار مهم و اساسی من از همه کاوشگران هست. چند حالت هم بیشتر نداره. یا ردیاب دیگه رو استفاده نکردین یا در حد تست و موارد اندک بوده که در این صورت اصلا بحثتون منصفانه نیست. چون اصولا با هر دستگاهی هر چه بیشتر کاوش بری بیشتر هم خطاهاش رو میبینی!
خیلی ساده تر از اون چیزیه که فکرش رو میکنین. حالت دیگه هم اینه که شما میدونی ردیاب بهتری هست که در کاوش واقعا جواب خودش رو پس داده و شما خودت میتونی شخصا تاییدش کنی. در این صورت باید دستگاه جهت استفاده همه معرفی بشه و در موردش توضیح داده بشه. اما اگر چنین چیزی هم نیست ؛ مقایسه ردیاب 35 با یک ایده ال ذهنی از ردیاب که صرفا در خیالات شماست مساله ای منطقی و واقعی نیست و این دیگه نه مشکل بنده هست و نه ردیاب 35! باز هم نکته ساده ایه.
اگر شما میگین مشکلی وجود داره خب بگین کجاش مشکل داره؟ اصلا میدونین اگر بحث تغییر فرکانسی به اون شکلی که شما از طریق فرکانس متر تست میکنین وجود داشت ؛ ردیاب 35 اصلا هدف رو درست ردیابی نمیکرد؟ دیگه چه برسه که وزنش مشخص بشه! وگرنه خطاها چه ربطی به این مسائل داره؟ واقعیت این هست اون نوسانی که میبینین فقط روی محاسبه وزن میتونه اثر بذاره! اون قسمتی از موج که هدف رو ردیابی میکنه که صد در صد ثابت هست! دیگه چی میخواین؟
حالا شما یا دیگران فرکانس متر میبندین ؛ من سوالم این هست: وقتی شما ولوم وزن رو غیر صفر بذارین چه اتفاقی میفته؟ دیگه همه هم نظر هستیم که اصلا یک عدد پرت روی فرکانس متر نوشته میشه! خب شما که میگین مشکلی وجود داره میشه توضیح بدین چطور ممکنه مثلا فرکانس متر فرکانس رو 10 نشون بده ولی هدف با 1331.5 درست ردیابی بشه و وزنش هم قابل تخمین باشه؟! دقت و تفکر روی همین مسائل ساده برای هر کسی که با ردیاب 35 کمی کار کرده باشه امکانپذیره. دیگه نیاز به این نیست شما که بقول خودتون فنی هم نیستین و اسکوپ هم ندارین وارد یک داستان فنی پیچیده بشین!
این دوست ما هم که فانکشن رو ملاک قرار میدن انگار اصلا توی باغ نیستن! کجای سیستم موج ردیاب 35 شباهتی به یک فانکشن معمولی داره که بخواد خروجیش با فانکشن مقایسه بشه؟ عزیزان چرا توجه نمیکنین که ردیاب 35 یک فانکشن نیست بلکه یک دستگاه فرکانسی کاملا خاص هست که بطور ویژه مخصوص ردیابی طراحی شده؟! فانکشن که همه جا زیاده! اگر قرار بود از فانکشن به همین راحتی بشه در ردیابی جواب خوب گرفت که دیگه نیازی به این مسیر پر پیچ و خم و ترکیبات فرکانسی عجیب و غریب نبود! مشکل اینجاست ظاهرا افکار خرابه و درست کار نمیکنه!
دوست من کانی عزیز! شما اگر سوادش رو نداری لطفا دیگه نظر نده! DDS یک الگوریتم هست! یک روش نرم افزاری! این رو میتونی درک کنی یا نه؟ همین الگوریتم در مدار ایشون بطور قطعی در میکرو پیاده شده. با دستکاری نسبت به مدارات مشابه. شک نکنین. به تمام مقدساتم حاضرم قسم بخورم. همین الگوریتم در نرم افزار موبایل پیاده شده. و همین الگوریتم در آیسی های خاص DDS هم بصورت سخت افزاری پیاده شده که دقیق تر هم جواب میده. چرا با وجود اینکه این مطلب رو بارها گفتم و قابل تحقیق هم هست گوشتون رو سپردین به شخصی که دیگه الان یک درصد هم شک ندارم چه اهدافی رو دنبال میکنه؟!
بفرمایین اگر سرچ بلد نیستین کارتون رو راحت کردم! میتونین مطالعه کنین:
http://en.wikipedia.org/wiki/Direct_digital_synthesizerhttp://www.electricdruid.net/index.php?page=info.ddshttp://www.radio-electronics.com/info/r ... torial.phpدر ضمن کسی که بجای مولتی متر میگه ولتمتر و مکرر تکرار میکنه قطعا سواد کافی نداره! اگر اشتباه موردی بود مساله ای نداشت. ولی بنده در محیط دانشگاهی حتی بین دانشجوها هم چنین چیزی رو ندیدم. چرا امثال بنده از این جور اشتباهات پیش و پا افتاده مرتکب نمیشیم؟! واقعیت افراد گاهی از همین چیزها بسادگی معلوم میشه. عقل سلیم و شنونده و بیننده عاقل میخواد که متاسفانه این روزها خیلی کم شده!