بنده هم يه جا رو با وزن 200 كيلو زدم.چيزي كه برام جالب بود اين بود كه ردياب با ولوم وزن اخر هم به حفره واكنش نشان ميداد كه نشون دهنده يه ميدان مغناطيسي قوي در محل بود.فلزات مس روي و كربن هم به محل واكنش نشون ميداد.زده شدن فلز روي و حفره با اون وزن نشون ميداد كه محل خطا هستش و بنده از مكمل هم استفاده كردم كه وزن 200 كيلو به 5 كيلو كاهش پيدا كرد و نشون داد كه محل خطا هستش.فلزياب تي ال رو هم زدم كه واكنش داشت و بعد از بررسي يه ورق الومينيومي كه براي ساندويجي كاربرد داشت خارج شد...
خوب باز میبینم که فقط منم منم میکنی جناب مدیر تو دنیا تنها کسی که ردیاب ساخته شما هستی نه کسی دیگر کسی نتونسته تو سیکل منفی تمام خطاها رو حذف بکنه جز ردیاب شما دوست عزیز من خواستم تو قسمت فانکشن جناب سهیل بگم که میشه فرکانس با دقت بالا و قابل قبول ساخت شما زودی اومدی گفتی نه نمیشه این کپی هست خوب این یعنی چی ...چی رو میخوای ثابت بکنی که مدیری... تو ایران کلی مدیر هست ولی الان وضعیت مملکت رو ببین شما میای محاسبه میکنی درست یا غلط ولی یک مدیر نباید تک قطب باشه باید درایت داشته باشه باید جمع پذیر باشه من اگر بخواستم با نیروهام مثل شما رفتار بکنم که دیگه کسی با من کار نمیکرد ...دوست عزیز ردیاب شما یه چندتا مشکل داره اگر ناراحت نمیشی بهت بگم
اول اینکه طرحت طرح کپی بوده انگار از مهندس قاسمی پس کاری نکردی فقط بهینش کردی
دوم دستگاهتون هر جوری هست نمیتونه ماهیت فرکانسی رو به خروجی بده این که دیگه این همه سر صدا نداره بله با اسکوپ میگیری میشه فرکانس مال من فرکانس تو پیک مثبت هست این چیزی نیست که دیگه کسی که میخواد ردیاب بسازه ندونه من این دستگاه خودم هس تو وزن صفر هست به خوبی ماهیت فرکانس رو حفط میکنه این برای من مهمه نه این شکل موج مربعی شکل موج برای من مهمه که متقارن باشه و دامنه داشته باشه تمام فرکانس اصلی بیاد بیرون .... چیزی که شما نمیدونی این هست نمیتونی ماهیت فرکانسی رو تو خروجی حفظ بکنی پس ناراحت نشو شما تو مد ازاد رو وزن صفر نمیتونی به راحتی فرکانسی که رو صفحه هست رو در خروجی ببینی ولی مال من تو وزن صفر همین فرکانس میاد بیرون و طرف میتونه با خیال راحت تست بزنه
سوم مونتاژ سخت افزاریتون هم بده این هم خودش مشکل ساز شده
چهارم فرکانسهاتون کپی هست فرکانسهاتون خوب نیست
و اینکه دوستان باز با وجود دستگاه مکمل خطا میزنن مشکل به خاطر چند فرکانسی بودن هست که من پیشنهاد میکنم از دو موبایل استفاده بکنن خطای دوستان کمتر میشه
همین یه خورده خونسرد باش دنیا که تموم نشده یه مثال برات میزنم یه استاد از دانش اموزاش میخواد که یک منبع ولتاژ 5 ولت براش طراحی بکنن از هر روشی هم میتونن استفاده بکنن به نظر خودت همه دانش اموزها از یک روش میرن مسلما نه
یکی با دایود زنر میسازه
چندتا با رگولاتور 7805
یه عده با lm2575
یه عده ....
و الی اخر پس میبینی که روشها فرق داره پس من روش شما رو نمیرم و از روش خودم میرم هر دوی ما از یک نمونه سیگنال وزن استفاده میکنیم ولی تفاوت کارمون تو ماهیت فرکانس هست پس نگران نباش همه چیز درست میشه کسی قصد نداره به کسی خودش رو ثابت بکنه شما مسیر خودت رو برو ما هم مسیر خودمون و نه بیام کسی رو متهم به کلاهبرداری بکنیم کمی منصف و منطقی باشیم نیام برای هم خط و نشان بکشیم تازه شما باید افتخار بکنی که یک نفر تو سایت شما همچین کاری کرده من اگر مدیر بودم و همچین کسی تو سایتم رو میدیدم تازه خیلی هم خوشحال میشدم تشویقش میکردم ولی ما شاهد تک قطبی بودن هستیم شما روشت با من فرق میکنه پس اروم باش کسی قرار نیست بره زندان کسی قرار نیست کشته بشه کسی قرار نیست از بقیه فرق بکنه هر کس متد خودش رو داره...موفق باشید