milad7 نوشته است:
delta force نوشته است:
این دیگه از اون سوالا بود رفیق
delta force داداش بخدا قسط اذیت کردن ندارم. انقدر با این دستگاهای جیوه ای حفاری کردیم نتیجه نگرفتیم دیگه خسته شدیم. گفتم حداقل سیستمو عوض کنیم. متاسفانه بودجه زیادی ندارم این فانکشن ها هم قیمتشون زیاد نیست میشه خرید ولی اطلاعات کافی ندارم نمیدونم کدوم مدلاشون با چه فرکانسی بهتره از دوستان خواهش میکنم راجع به این فانکشن ها یکمی بیشتر توضیح بدن ممنون
سلام دوست عزیز.بهتره که شما برای شروع اگه یک موبایل انرویدی داشته باشید برنامش رو که( تو انجمن هم هست )بگردید و پیدا کنید.برای شروع بهتره.بعدا اگه احتیاج به فرکانس های دقیقتر داشتید از این فانکشن ها تهیه کنید.این دستگاه ها همه فرکانس های موج سینوسی رو تولید میکنه.البته در حد کیلو هرتز.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستانی که وارد به ساختن این دستگاه باشن میتونن با هزینه حدود 100 تومن این دستگاه رو بسازن.قطعاتش به راحتی پیدا میشه.سورس هاش هم که هست.pcb رو هم میتونید بدید با لیزر و دقیق براتون بزنند.از السی دی های موبایل های خراب هم میتونید استفاده کنید.
از اقای کیورد هم تشکر میکنم.