خدایا کمی صبر عنایت کن!بازم شروع شد. بازم پست های
اینجوری کننده. منم یه پست
اینجوری کننده بدم.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازم روشهای قبلی. بازم اولتیماتوم. بازم اخراج. بازم حاشیه.بازم پز دادن با سواد و علم. بازم نیش و کنایه. بازم تحقیر. بازم مزخرف.
شماها واقعا حالتون خوش نیست.دیگه برام ثابت شد که این یه مرضه و علاجی نداره و درست بشو هم نیست.
آقایان عزیز می میرید اگه یه کم آروم باشید؟ جونتون درمیره کمی محترم باشید؟ یا سکته میکنید اگه تحقیر نکنید؟ بس کنید دیگه. اومدیم یه بار با آرامش یه بحث رو به انتها برسونیم. هر کی برای اینکه کم نیاره یا زیر بار نمیره یا دست به تخریب متقابل میزنه. این چه روش نتیجه گرفتنه. این چه روش همکاریه. این چه روش بحث کردنه. هزار تا بحث هست که من میخوام ابتدا بحث دقت و ثبات فرکانسی حل بشه بعد بریم مرحله بعدی. حدود 40 صفحه شد هنوز رو خط اول گیر کردیم. طوری رفتار میکنید انگار ما چلاق و ناقص العقلیم نمیتونیم مثل شما ناسزا بگیم و تحقیر کنیم. دیگه تا کی.
روانی شدم من. من تا کی میتونم جواب اعتراض های کاربران به نحوره رفتار و برخورد شماهارو بدم. همه به من اعتراض میکنند که من نمیدونم چی جواب بدم.
------------------------------------------------
بحث نمایش عدد فرکانسی
من تا حدودی فهمیدم که مهندس حمید رو چی اصرار دارن و رو حرفشون پافشاری میکنن. هر چند من اسکوپ دیجیتال و حرفه ایی ندارم اما فرض رو بر این میزارم که منهدس حمید درست میگن و ایشون با علم و سواد خودشون اومدن برنامه ایی نوشتن و موجی مخصوص برای ردیاب 35 طراحی کردن و
ایشون روی کمترین حد خطا در موج فرکانسی ردیاب 35 اصرار دارن. طبق محاسبات و اونطور هم که من فهمیدم تغییراتی در موج بوجود آوردن که مناسب ردیابی باشد و از حالت فانکشن خارج شود.
من ساده صحبت میکنم و فنی و علمی رو کاری بهش ندارم و عامیانه میگم.
ایشون طبق ادعای خودشون یه موج مخصوص طراحی کردن که این موج بوسیله فرکانس متر نمیشه عدد فرکانسیشو مشخص کرد و به علت همین تغییراتی که در موج ارسالی بوجود آوردن عدد فرکانسی روی فرکانس متر کمتر نشون داده میشه.تغییراتی در عرض پالس ؛ طول پالس ؛ تاخیر ارسال موج ؛ ترکیب موج ؛ تکنیک خاص در تولید پالس یا فرکانس؛ اصل موج که میگن سینوسی در قالب مربعیست و چند موج در حال ارسال و همه و همه این بحثهای تکنیکی و علمی رو یه جا جمع کردن و در نهایت عرضه کردند در قالب ردیاب 35 و الان دست تعداد زیادی از کاربران هست.
حال این بحث پیش میاد دقت کنید:
ایشون میگن کاری کردن که مناسب ردیابی باشد اما آیا واقعا اینگونه ست؟ آیا در عمل این نتیجه که در ذهن شما نقش بسته برای حصول کارایی بیشتر در ردیابی واقعا همینطور است؟
این دیگه از دست شما خارج میشه که بهش جواب بدید. اینو کسانی میتونن جواب بدن که با این ردیاب کار کردند. کسانی که تجربه کردند کاوش کردند و متحمل زحمت شدند.
شما میایید عنوان میکنید که برید ببینید موفقیتها چقد بوده؟ بسیار خوب منم میگم برید ببینید عدم موفقیتها چقد بوده؟ حال این وسط حق با کیست؟
بهتره در این زمینه هم با منطق جلو بریم نه با پز دادن.
از همه تون سوال میکنم مخصوصا جناب گریوانت که گفتن درصد کسانی که موفق میشن فلان درصد و کسانی که خزانه میزنن فلان درصده و پست خودشونو دیگه بخونید.
سوال من اینه که آیا درصد موفقیت در مقابل درصد عدم موفقیت ملاکه |یا اینکه فقط بگیم بله چند نفر موفق شدن و تموم | یا اینکه بگیم همه خطا زدن و تموم؟
من میام درصد موفقیت رو در مقابل درصد عدم موفقیت میزارم. همه شما کم و بیش در جریان اپراتوری ردیاب 35 هستید به جز جناب اهورا که میگن ردیاب 35 رو دارن و بار هم زدن ولی اصلا و به هیچ عنوان افتخار ندادن که تایپک اپراتوری رو بخونن و فقط میان اینجا اظهار نظر و حمایت از 35 میکنند.
همه شما میدونید که کیا اومدن گفتن موفق شدیم و همه تونم میدونید که کیا تا الان هم ناموفق بودن. به نظرتون این درصدها چقد هستن؟
من که نظرم اینه: درصد موفقیت 10 ؛ درصد عدم موفقیت 90. ولی باز هم میگم 10 رو زیاد گفتم. نظر همه شما هم محترم هر کسی که با ما بوده میتونه منصفانه نظر بده. دیگه این چیزی نیست که پزشو داد.
کاری هم به ردیابهای خارجی و قیمت بالاشون و غیره ندارم خوب و بد ردیابهای خارجی واسه خود خارجیا . من و اکثر بچه ها با ردیاب خارجی کار نکردیم و اگه هم بخوایم چیزی بگیم بر حسب شنیده هاست. پس کلا بحث ردیاب خارجی رو بزارید کنار. ما میخوایم خودمون برای خودمون ردیاب خوب داشته باشیم.
حال بحث دیگری هم هست در مورد این 10 درصد موفقیت. من خودم اومدم موفقیت چند نفرو اعلام کردم. حمزه و کرمی هم زیاد اومدن گفتند.
اونایی که من اعلام کردم یکیشون مجید فامالی و یکیشون کرمی بود که خودشون اومدن گفتن و کاری ندارم.
اما دو نفر دیگه که اعلام کردم و درست هم بود من این مدت خیلی بررسی کردم و فهمیدم که چطور بار رو زدن. این دو دوست که اسمشونو نمیبرم هر دو گفتن نقره زدن و طلا نبوده. این خیلی مهمه. اما بررسی من نتیجه ش شد اینکه این دو نفر خمره و سفالی رو زدن که توش نقره بوده و من معتقدم که خود نقره رو نزدن.
پس این میشه اسمشو گذاشت خطای توام با شانس و موفقیت.!!!
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
حال سخنی با ناصر دارم. عزیز من قربون روی ماهت برم. من این بحث رو شروع نکردم که شما بیایی شلوغ کنی و بی احترامی کنی و آخرشم هرج و مرج و نتونیم نتیجه ای بگیریم. اون تایپک هم که ایجاد کردی من قفل کردم تا بحث فقط اینجا ادامه پیدا کنه.
ناصر عزیز نوبت به ردیاب تو هم میرسه. من بیصبرانه منتظرم ردیاب شما رو هم تهیه کنم و بسیار مشتاقم که ردیاب شما رو هم تست کنم.
میخواستم بهت پیشنهاد بدم که اگه موافق بودی بدی تستش کنم اما چیزی نگفتم و خودتم چیزی نگفتی و من در جریان هستم که ردیابتو به کی دادی تست کنه!!!
واقعا از اینکارت خنده م گرفت که به ما اعتماد نکردی و به کسی دیگه اعتماد کردی و بیش از 2 ماه تست خودتم الان نمیدونی نتیجه تستها چیشد و به کجا رسید و نمیتونی در مورد خوب یا بد بودن ردیابت نظر بدی و معلوم هم نیست که چه بلایی بر سر ردیابت آوردن.
پس خواهشا دست از توهین و تمسخر بردار و بعنوان برادر کوچکترت ازت خواهش میکنم جو رو بهم نریز و بسیار خوشحال میشم بیایی و در بحث فنی شرکت کنی و به کمک شما هم نتیجه ایی بگیریم برای اولین بار. ازت خواهش میکنم ممنونت میشم.
----------------------------------
میرسیم به مبحث بعدی
جناب مهندس حمید گرامی بازم که اومدی و نسازی. بازم که اومدی اولتیماتوم دادی. بازم که صحبت از اخراج کردی. بازم که اومدی سریع برچسب کلاهبردار استفاده کردی!
باید خدمت شما هم عرض کنم که کلاه بردار به کسی میگن که دستگاه آشغال رو با تعریف و تمجید فراوان به دست مردم بیچاره میده با قیمت نجومی و از معایبش طرف رو باخبر نمیکنه و پول رو که گرفت میره به امان خدا و جواب احدی رو هم نمیده . نمونه شو خیلیها اومدن اعلام کردن که فلانی فلان دستگاه رو با فلان قیمت بالا فروخته و فرار کرده. فلانی دستگاه دست ساز رو در قالب دستگاه شرکتی با قیمت نجومی فروخته و ناپدید شده. و خیلیهای دیگه که اسم نمیبرم همه تون باهاشون آشنا هستید.
ایشون که هنوز چیزی نفروخته که سریع بهش برچسب کلاه بردار دادی. هروقت مصداق کلاه بردار رو در ایشون دیدید تا دلتون میخواد بهش بگید کلاه بردار.
اما من قبل از اینکه شما این اولتیماتوم رو بدید دیروز بهش گفتم با اسکوپ دیجیتال بیان. گفتن که دنبال اینن که از دوستشون اسکوپ دیجیتال رو بگیرن و بیان جواب بدن. حال اومدیم کمی دیر شد اونوقت اولتیماتوم شما اجرا میشه و بحث به خوبی و خوشی تموم میشه و ایشون اخراج میشن و همه هم خوشحال از اینکه بالاخره نتیجه ای گرفتیم و مشخص شد که خوب و بد چیه!!!!
همینو میخواید؟ من خیلی خوشبین بودم که به خاطر من هم شده بزارید این بحث به جایی برسه ولی متاسفانه بازم دارید به نحوی برخورد میکنید که قبلا با کاربران دیگه کردید و منجر به فحش و ناسزا گفتن و اخراج شد. خوب اون بحثا به کجا رسید و چی معلوم شد؟
مثال بارزش یه کاربر به نام majidrt27 که واقعا من فیلم اسکوپ ایشون رو دیدم که اون دقتی رو که ادعا میکرد تولید کرده و داره تو اسکوپ نشون میده. اما چیشد ؟ اخراج شد ؟ خوب این چه کاریه همیشه اینطور بوده و آخرش این بحثا به جایی نرسید جز فحش و ناسزا.
در مورد محسبات شما با اسکوپ آنالوگ خودشون من سوال کردم که گفتن این اسکوپ رو تو فیلم فقط برای نشون دادن شکل موج آوردن نه محاسبه عدد فرکانس. این اسکوپ آنالوگ ایشون چیزی حدود 500 هزار قیمت داره و خطاش در فرکانسهای بالا بیش از 3کیلو هرتزه.
پس محاسبه فرکانس از روی اون اسکوپ اصلا صحیح نیست و فقط برای نشون دادن شکل موج ازش استفاده کرده.
حال منتظر اسکوپ دیجیتال خودشون و همچنین اسکوپ دیجیتال آقای Taak هستیم.
من همینجا میگم چه ایشون زودتر فیلمو بیارن چه دیرتر و آخرشم منجر به اخراج بشه ؛ لطف کنید منو هم اخراج کنید.