جناب کانی اول این رو عرض کنم که دلیل
شدن شما چیه! قبلا هم گفتی و من چیزی نگفتم! ولی اگر حرفای من چرت و پرت هستن و بار فنی ندارن شما میتونی منو به گزافه گویی بیهوده متهم کنی. ولی وقتی از سر درک نکردن مسائل مطروحه توسط بنده باشه ؛ مشکل از من نیست! خیلی ببخشید نکاتی که دوستان در تک تک جملات من میتونن پیدا کنن (اگر بخوان!) بمراتب بیشتر از پستهایی هست که شما میزنین و در عرض تنها چند ثانیه بنده از ابتدا تا انتها مطالعه میکنم تا بلکه یک نکته بدردبخور در بیارم!!! دوست من اگر به درس اخلاق دادن باشه ؛ بنده از شما بهتر این انشا نویسی ها رو بلدم! شما هم ظاهرا فقط به انشا نویسی های اینجوری علاقه داری و سابقشو هم داری. در صورتیکه از نظر فنی فایده خاصی برای کسی نداره. بنده و شما هم معلم اخلاق نیستیم! اینجا هر کسی در زندگی واقعیش بقدری مسیرهای متفاوت رفته که دیگه با یک نصیحت من و شما در محیط مجازی روال زندگیش عوض نمیشه. اگر این بود لااقل این همه کلاهبردار نباید توی همین محیط باشه! ولی هست و روز به روز هم بیشتر میشه. پس درس اخلاق و این چیزا رو بذاریم کنار و حواسمونو جمع اصل داستان کنیم.
اینکه امواج 35 رو نمیشه با فرکانس متر چک کرد بارها توضیح دادیم! بنده سوال کردم اگر وزن 0 رو کلا نمیذاشتم شما همون فرکانس نزدیک به واقعیت رو چطور میخواستین اندازه بگیرین و بگین کمی فاصله داره؟! همه عملکرد ردیاب 35 بر اساس ترکیب سیستم وزن با سیکل فرکانس اصلی ردیابی هست! شما وزن رو 0 نذار بعد ردیاب رو بزن به فرکانس متر. همه قبول دارین کلا یک عدد خیلی پرت نشون میده که در واقع میشه گفت فرکانس سیستم وزن هست! برای همین شما وقتی وزن رو از صفر بالاتر بذاری ؛ هر چه ولوم فرکانس رو عوض کنی فرکانس متر تقریبا همون عدد قبلی رو نشون میده. ولی وقتی ولوم وزن رو تغییر میدی میبینی عدد روی فرکانس متر داره تغییر میکنه! پس این ساده ترین دلیلی هست که اثبات میکنه عدد فرکانس متر همون عدد فرکانس ردیابی نیست!!! دیگه به چند صورت و مدل باید توضیح بدم نمیدونم. حتما خود شما هم بهتر از هر کسی میدونی که سیستم وزن روی همون فرکانس ال سی دی کار میکنه و واقعا جواب هم میده! پس در این خصوص جای بحثی باقی نیست.
اینکه مناسب ردیابی طراحی شده یا نه دیگه باید گفت نه پس مناسب فرکانس متر طراحی شده!
عزیز من عجب حرفایی شما میزنی! شما بگو پس این سیستم عجیب و غریب رو برای چه کاری درست کردیم؟ خب مخصوص ردیابی خواستیم باشه دیگه! حالا اینکه میتونه سیستم دیگه ای باشه که از این بهتر باشه خب بله قطعا میتونه باشه! بهتر همیشه امکان داره. بشرطی که اول مطمئن باشین بدتر نیست!!! بعدش هم زحمت بکشین مثل ردیاب 35 لااقل 6 ماه ردیاب رو دست بگیرین و کار کنین تا معلوم بشه. ردیابی به حرف و نوشته و روی کاغذ که نیست. بفرض هم بشه در حرف چیزی گفت باید بصورت علمی و فنی صحبت بشه نه ببخشید کیلویی!!!
در مورد موفقیت و عدم موفقیت هر وقت شما ردیاب دیگری در دنیا پیدا کردین و ثابت کردین موفقیتش بیشتر از عدم موفقیتش بوده میتونین در مورد 35 هم این رو تقاضا کنین! اگر نمیتونین پس حرفتون بی معنیه! توضیح بیشتر هم نمیدم چون مطلب کاملا منطقی هست.
درصد عدم موفقیت رو هم بذار من به شما بگم 99 درصد هست! خیلی رک و روراست هم میگم! مقدار زیادیش هم مربوط به ردیابی نمیشه! حالا مثلا هر کسی بهترین دستگاه دنیا هم دستش هست حتی شانس 50 درصدی داشته؟ اینجور باشه و شما بدونی 50 درصد واقعا شانس داری ؛ نمیری دستگاه گرونقیمت تری تهیه کنی؟! ولی همه میدونن شانس موفقیت بزرگ در کاوش خیلی کمتر از ایناست. نوع دستگاه تنها یک بخشی از این درصد موفقیت هست. بیشتر مسائل کاوش که دوستان رعایت نمیکنن دیگه در چارچوب بحث دستگاه نیست. با این وجود شما وقتی میتونین با امکانات و شرایط موجود جلو برین و با ترکیب کردن یک نقطه زن مثلا فلزیاب پالسی و سپردن تصمیم حفاری به اون ؛ درصد خطا رو خیلی کمتر کنین ؛ خب وقتی چنین کار ساده ای رو نمیکنین در واقع خودتون شانس خودتون رو پایین تر میارین!!! وگرنه اصرار بر جوابگیری صرفا از طریق ردیاب زیاد کار عاقلانه ای نیست و میتونه به دیوانگی منتهی بشه!
در مورد ردیاب های خارجی هم اگر مبحث مطمئن و قابل استنادی پیدا میکردین که ثابت کنه شانس موفقیتش چقدر هست ؛ مطمئنا شما یا دوستان تا حالا صد مرتبه توی سر بنده کوبیده بودین!!!
این حرفا خریداری نداره. اون هایی هم که شما بهش میگی شنیده ها ؛ من بر اساس تجربه ای که دیدم عرض میکنم بالای 90 درصد شایعه و ادعا و دروغ پردازی هایی هست که حتی جنبه سودجویانه هم داره! شما همین دوست گرامی مدعیتون رو در نظر بگیرین ؛ ایشون همزمان با کوبیدن ردیاب 35 اومد خودش هم یک ردیاب ساخت؟! واقعا عجب تقارن مبارکی! هر کسی یک ذره عقل داشته باشه متوجه میشه اینم همون داستان له کردن دیگری و بالا رفتن از طریقش هست! خیلیا متاسفانه این مسیر رو در پیش میگیرن. وگرنه ایشون مدتهاست ردیاب 35 رو داره. میتونست خیلی زودتر از این انتقاد کنه. حالا هم که میکنه جالبه یکی از ردیاب 35 بد میگه و یکی از فانکشن خودش خوب میگه!!!
اگر همه شنیده های شما همین مدلی هستن که اصلا من بحثی با شما ندارم. واقعا موفق باشین!
بحث اولتیماتوم یک بحث مدیریتی در اختیار شخص بنده هست. بهیچ وجهی نه من به شما اجازه میدم در سیستم مدیریت من دخالتی بکنین و نه خودتون این اجازه رو به خودتون بدین در شرایطی که همگی مهمان در این محیط مجازی به مالکیت بنده هستین برای سیستم کاری من تعیین تکلیف کنین! جناب کانی در این مورد خاص شما هم خواهشا بار اخرتون باشه وگرنه شرمنده حضور شما هم خواهم شد! انتقاد کردین گوش کردیم جواب دادیم و چیزی رو هم سانسور نکردیم. ولی در منزل صاحبخونه برای طرف تعیین تکلیف نکنین! ممنون میشم.
ایشون نزدیک یک هفته هست همه رو سر کار گذاشته! فیلم علمی تخیلی از فانکشن خودش ساخته که ظاهرا نقش اول و دوم رو داده به فرکانس مترهای هایوکی و اسکوپ اون پشت شده مدیر تدارکات!
حالا با همین چیزها هم داره امثال شما رو تحمیق میکنه. ازش مدرک بر اساس اسکوپ میخوایم اصلا انگار نه انگار. بالای 10 مورد سوال مطرح کردم هیچکدوم رو جواب نداده و هر دفعه میاد یه حرف جدید به میان میکشه! دیشب رو ملاحظه کردین. اگر قرار باشه ایشون به این روال جلو بره و شما هم دنبالش راه بیفتین خب بنده باید بشینم تا کی تماشا کنم این سیرک رو؟! بحث فنی چارچوب فنی هم داره. نمیشه من یک حرف فنی بزنم ؛ سایرین سکوت ؛ شما هم درس اخلاق بدی ؛ ایشون هم سری بعدی یک فرکانس متر جدید نشون ما بده!!!
ببخشید گوشهای من یعنی تا چه حد مخملیه بنظر شما؟! بایستم نگاه کنم و از کار و زندگی و پروژه های دیگم معطل بمونم که چیه این اقا یک کلاه گشاد میخواد سر شما بذاره؟ خب اگر خیلی هوا سرد شده و کلاه لازم دارین کسی جلوتون رو نگرفته! ولی بیش از این دیگه حق ندارین کل انجمن و بنده رو علاف کنین. عرض و خواسته من ساده بود. تست مورد نظر رو بذارن بحث رو ادامه میدیم. نتونستن بحث رو تا فرداشب میبندیم و ایشون هم تشریف میبرن با فرکانس مترهاشون محشور میشن! شما هم میتونین برید همونجا بادشون بزنین!
حالا شما میفرمایین ایشون دنبال تهیه اسکوپ دیجیتال هستن! خب این هم یک فیلم جدید! شخصی با انبوه فرکانس متر و بدون اسکوپ مناسب!!!
اسکوپ آنالوگشون هم که میفرمایین اونقدر خطا داره!!! خداییش هر عاقلی این داستان رو ببینه به همه ما میخنده. باشه حرفی نیست. ایشون تا فرداشب لااقل یک مدرک اسکوپ با هر اسکوپی بذاره ما ببینیم داره کار رو انجام میده ؛ باز هم صبر خواهیم کرد. اما اگر وسطش بیاد چیز دیگه ای بگه قابل قبول نیست! ایشون اول باید تست خواسته شده با اسکوپ رو بذاره.
در ضمن اینجا لااقل بنده کسی رو بخاطر فیلم اسکوپ تحریم نکردم! شما با اینجور حرفا واقعا به ادم توهین میکنین! اگر بخواد اینجوری باشه بله شما هم دیگه همراه ایشون تشریف نیاری انجمن به نفع همست! چون خیلی وقته که جز انرژی منفی هیچی به انجمن نمیدی! این رو فکر کنم همه دارن میبینن. بحث فنی باشه علمی باشه با صداقت باشه من مخلص همه عزیزان هم هستم. ولی با شعبده بازی و دروغ و ادعای کذب و این چیزا خیلی مشکل دارم. مدرک گذاشتن در مباحث فنی هم خیلی سادست. ولی جالبه که خیلی مدته افراد مدعی تشریف میارن بزرگان غیر فنی انجمن رو انتخاب میکنن و افساری به گردنشون میبندن و به هر سو خواستن میکشن! ببخشید ولی چرا اینجور مدعیان سراغ حتی یک ادم وارد و فنی نمیرن که ادعاشون رو مطرح کنن؟ دقیقا شماهایی که دانش کار رو ندارین رو باید انتخاب کنن؟ ماشالا نه عقلتون و نه دانشتون هم که اصلا قد نمیده اینا دارن چکار میکنن! حرصشو باید ما بخوریم و حرف و حدیثش رو هم ما بشنویم!