خیلی ممنون از لطف همه دوستان.
بینا جان بله حق با شماست خودم هم فکر میکنم در ایران تا بحال کسی چنین طرحی رو کار نکرده! البته تلاش هایی شده ولی به این صورت طراحی خالص و با نرم افزار قوی نبوده! مطمئنا این جوابی در مقابل خیلی حرف و حدیثهایی خواهد بود که دشمنان و رقبا در مورد توانایی من مطرح کرده بودن! البته این رو هم عرض کنم مدار بقدری ساده هست که شاید کسی باور نکنه میتونه چنین امکاناتی داشته باشه!
ولی واقعیت این هست که بالای 90 درصد کاراییش به عهده نرم افزارش خواهد بود. از طرف دیگه واقعا به این نتیجه رسیدم که هر چقدر مدار کوچکتر و قطعات کمتر باشه ؛ هم فیبرش ایده ال تر در میاد و هم مشکلات ساخت کمتر میشه و هم کیفیت قطعات کمتر تاثیر داره! در خصوص ال سی دی هم خب میشد مثلا 4 سطری گذاشت! ولی واقعا نیازی نبود. این ال سی دی 16 در 2 کوچکتر و ارزان تر هست و برای نمایش اطلاعات ضروری کفایت میکنه. تفکیک هم عرض کردم فعلا بهیچ وجه دنبالش نیستم. ولی جوری در نظر میگیرم که بعدا بتونم در نرم افزار اضافش کنم. بنابراین حواسم به شکل موج روی اسکوپ هست که اطلاعات تفکیک حذف نشه!
در خصوص میکرو هم خیر بنده فایل هگز رو منتشر خواهم کرد!!!
ولی فایل هگزی که دارای مراحل زیادی تست امنیتی هست تا کسی امکان سوء استفاده نداشته باشه. تعداد دفعات روشن و خاموش هم لحاظ میکنم تا حدی که مثلا 2 ماه یک بار نیاز به پروگرام مجدد میکرو داشته باشه و مشکلی برای استفاده عادی نداره اما برای فروشندگان عزیز دردسر بزرگی خواهد بود!
اصولا چون ممکنه هر چند روز ورژن نرم افزار آپدیت بشه ؛ باید فایل هگز رو منتشر کرد و دوستان هم حتما نیاز به پروگرامر خواهند داشت. در واقع یک پروگرامر AVR از نوع یو اس بی باید حتما داشته باشین. شماره میکرو رو هم سوال نکنین که فعلا مطرح نمیکنم!
مهدی جان بحث ذرات پیچیده تر از این حرفاست. ولی بیشترش از طریق فرکانس و پهنای پالس و تنظیم دیلی قابل انجام هست که در اختیار خودتون خواهد بود. پس تنوع کاربردش خیلی زیاده و میتونین جوری تنظیم کنین که فقط فلز بزرگ رو بزنه یا هر مدل دیگه ای! این تنظیمات تا حدی به لوپ مورد استفاده هم بستگی داره و در مجموع ترکیبات بی نهایت زیادی خواهید داشت! یک انعطاف پذیری فوق العاده که هر جور بخواین بهتون جواب میده!
دکمه بالانس اتومات و یا همون ZERO که داره و از ملزومات هست! فعلا در روتین بالانس اولیه ابتدا دیلی اتومات پیدا میشه و سپس ترشهولد بر اساس درجه حساسیتی که تنظیم شده ست میشه و تقریبا 0.5 ثانیه هم بیشتر طول نمیکشه! متدهای پیچیده تری هم لازم هست که ایشالا در اینده با مطالعه سیستمهای مطرح فلزیاب بصورت مدلهای بالانس جدید اضافه میکنم.
فعلا با تغییر فاصله لوپ با زمین بوق خواهد زد! چون بالانسش ابتدایی و ثابت هست. ولی با نزدیک شدن به زمین بوق نمیزنه! با دور شدن از زمین بوق میزنه.
بهرحال بستگی به جنس خاک هم داره.
فرکانس رو هم اتفاقا از 50 هرتز گذاشتم تا 400 هرتز. در فرکانسهای پایین مصرف باطری خیلی کمتر میشه. فرکانسهای بالا مصرف رو بالا میبره و فرق مثبتی هم من ندیدم. جز اینکه در فرکانسهای بالا سرعت سنس بیشتره! البته من به فاکتور سرعت سنس که خیلیا براشون مهم هست توجه ویژه داشتم. الان در خود 50 هرتز سرعت سنس در حد تقریبا 1 دهم ثانیه هست که با بالاتر رفتن فرکانس به صدم ثانیه میرسه و بنظرم سرعت سنس مناسبی هست و میشه با سرعت خوبی منطقه رو اسکن کرد.