با سلام خدمت دوستان گرامی و اساتید و مهندس حمید:
دوستان بهترین مخترعان جهان هم مثل شما اساتید به جون هم نمی افتن.لطفا ادب رو مراعات کنین تا القاب مهندسی و علمی بودن سزاور باشه.من تست 35 رو شروع کردم.البته اجازه میخوام تا به نتیجه کلی برسم و بعد اعلام کنم.اطمینان داشته باشین که نتیجه 35 برای من از همه شما دوستان مهمتره چون شماها یک 35 خریدید و من 4 تا
یکی برای خودم و بقیه رو برای دوستانم که دارن من رو اعدام میکنن.پس نتیجه کامل برام حاصل شد در اختیار قرار میدم.
در مورد شما دوست عزیز جناب مارتین:
دوست گلم در فرکانس 47 کیلو لبه پایین رونده شما بسیار ناپایدار هست ولی فرکانس 100 کیلو ثبات داره این نمیدونم چرا اینطوره؟؟بررسی کنین و اعلام کنین.در ثانی تست شما برای اینکه دقت لازم رو داشته باشه باید نیم سیکل مثبت رو کامل باز کنی در حد 1 یا 2 میکرو ثانیه تایم دیویژن رو افزایش بدی.بعد لبه بالا رونده رو نشون بدی که کاملا ثابت هستش .بعد لبه پایین رونده رو نشون بدی که آیا ثبات داره یا نه.لازم به ذکر هست که حتی تغییر لبه به اندازه 0.5 میکرو هم ثبات لازم رو نخواهد داشت.پس نیم سیکل رو کاملا باز کن و بعد ثبات رو نشون بده تا ادعای شما دوست عزیز ثابت بشه.در فیلم حضرت عالی بنده حقیر به عنوان عضو کم سواد در الکترونیک که مدرک ناقابلی هم دارم مردود شد
.تا فیلم بعد ببینیم چی میشه..یا حق