نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
mhak عزیز اگر 10 اهم باشه که عالیه! ولی عجیبه که با این مقاومت چطور سنس نمیشه؟ چنین چیزی برای شیلد لوپ میتونه ایده ال باشه! حالا باز هم شما تست کنین اگر همه چی درست بود باید ببینیم این دقیقا چی هست و اسمش چیه که دوستان بتونن تهیه کنن. برای ساخت لوپ هم دقیقا متوجه نشدم چه نیازی به این کار هست؟ لوپ عنکبوتی که خیلی راحت درست میشه!
|
دوشنبه 9 آذر1393 - 2:11am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: mhak عزیز اگر 10 اهم باشه که عالیه! ولی عجیبه که با این مقاومت چطور سنس نمیشه؟ چنین چیزی برای شیلد لوپ میتونه ایده ال باشه! حالا باز هم شما تست کنین اگر همه چی درست بود باید ببینیم این دقیقا چی هست و اسمش چیه که دوستان بتونن تهیه کنن. برای ساخت لوپ هم دقیقا متوجه نشدم چه نیازی به این کار هست؟ لوپ عنکبوتی که خیلی راحت درست میشه! چون اينطوري واسه شيلد کردنش راحت تر ميشه کار کرد فکر کردم به خاطر فاصله چوبي بين سيم ها ظرفيت خازني لوپ کمتر ميشه پس همون عنکبوتي رو ميسازم ديگه .ممنون از شما مهندس گرامي
|
دوشنبه 9 آذر1393 - 2:17am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بین سیمها اگر چوب باشه ایرادی نداره! ولی هوا کمی بهتر از این هست که هر چیز دیگه ای بین سیمها قرار بگیره. در مجموع از نظر ظرفیت خازنی تاثیرش جزئی هست. فقط وقتی لوپ خیلی بزرگ بشه بدلیل افزایش طول سیم و مساله مجاورت بیشتر کمی مساله خازنی بالا میره.
|
دوشنبه 9 آذر1393 - 2:24am |
|
|
kiansk
کاربر فعال
|
سلام به استاد عزیزم ودوستان گرامی امروز هوا یکم بهترین بود دستگاه رو بردم بیرون من سعی کردم بهترین کیفت مونتاژ رو داشته باشم قطعات رو هم دقیقا عین لیست گذاشتم لوپم رو هم دقیقا طبق لیست پیچیدم فقط چون اوسیلیسکوپ نداشتم فقط تونستم اهمش رو اندازه بگیرم حدود یک اهم شد البته اهم مترم هم کیفیتش خیلی پایین بود دقیق نشون نمیداد ولی طبق فایل مهندس عزیز برای لوپ 45سانت عنکبوتی 22دور سیم 1*1معمولی سیم کشی ساختمان استفاده کردم دستگاه رو هم خیلی تمیز با فویل المنیومی عایق کردم سر زمین به اون صورت بوق اضافی ندارم گاردم از 24به پایین بوق ممتد داره ولی بالاتر بوق اضافی ندارم ولی برد دستگاه خیلی کمه یه بیل رو از نیم متر زیر خاک به زور سنس میکنه لطفا راهنماییم کنید مشکلم کجاست هر جور تنظمات گارد رو هم امتحان کردم
|
دوشنبه 10 آذر1393 - 7:27pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. شما گارد رو چند درجه بالاتر ببرین و تست کنین. تنظیم باریر رو هم چک کنین. شاید کابل اتصال لوپتون هم مناسب نباشه. در عین حال شیلد لوپ با فویل میتونه برد رو خیلی کاهش بده!
|
دوشنبه 10 آذر1393 - 8:05pm |
|
|
kiansk
کاربر فعال
|
مهندس عزیز فقط من کابل لوپ که همون کرمان هست رو دو متر گرفتم چون دستگاه رو تو کیف گذاشتم رو شونم اویزون میکنم ایراد داره? چون گفته بودید یک متر بیشتر نباشه واینکه من یه لوپ 1*1با لوله پلیکا دارم میتونم از اون برای این دستگاه استفاده کنم واگه میشه چند دور سیم از چه نوعی استفاده کنم خیلی ممنون از شما بابت کمکتون
|
دوشنبه 10 آذر1393 - 9:02pm |
|
|
kiansk
کاربر فعال
|
ببخشید یادم رفت بگم من لوپ رو شیلد نکردم خود دستگاه رو شیلد کردم
|
دوشنبه 10 آذر1393 - 9:06pm |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
kiansk نوشته است: لوپم رو هم دقیقا طبق لیست پیچیدم فقط چون اوسیلیسکوپ نداشتم فقط تونستم اهمش رو اندازه بگیرم حدود یک اهم شد البته اهم مترم هم کیفیتش خیلی پایین بود دقیق نشون نمیداد ولی طبق فایل مهندس عزیز برای لوپ 45سانت عنکبوتی 22دور سیم 1*1معمولی سیم کشی ساختمان استفاده کردم مقاومت لوپی که شما ساختید حدود 0.3 اهم بیشتر نیست. شاید بهتر باشه سیم نازکتری استفاده کنید
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
دوشنبه 10 آذر1393 - 9:19pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
کابل لوپ هر چه طولانی تر بشه تاثیر منفی داره. هم در افزایش ظرفیت خازنی و بالا رفتن عدد گارد و هم بی ثباتی و هم کاهش حساسیت! لذا باید تا جاییکه ممکن هست کابل اضافی استفاده نشه. با این حال 2 متر هم قابل قبول هست. بشرطی که کیفیت کابل خوب باشه! مقاومت لوپ در حدود 1 اهم جواب خوبی میده. اگر خیلی زیر 1 اهم بیاد باعث بی ثباتی مدار میشه. برای لوپ 1 در 1 هم تقریبا 11 دور سیم مناسب هست. روکشدار باشه و ضخامت مغزی بین 1 تا 1.2 میل بنظر من بهترین نتیجه رو میده.
|
دوشنبه 10 آذر1393 - 10:13pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
kiansk نوشته است: سلام به استاد عزیزم ودوستان گرامی امروز هوا یکم بهترین بود دستگاه رو بردم بیرون من سعی کردم بهترین کیفت مونتاژ رو داشته باشم قطعات رو هم دقیقا عین لیست گذاشتم لوپم رو هم دقیقا طبق لیست پیچیدم فقط چون اوسیلیسکوپ نداشتم فقط تونستم اهمش رو اندازه بگیرم حدود یک اهم شد البته اهم مترم هم کیفیتش خیلی پایین بود دقیق نشون نمیداد ولی طبق فایل مهندس عزیز برای لوپ 45سانت عنکبوتی 22دور سیم 1*1معمولی سیم کشی ساختمان استفاده کردم دستگاه رو هم خیلی تمیز با فویل المنیومی عایق کردم سر زمین به اون صورت بوق اضافی ندارم گاردم از 24به پایین بوق ممتد داره ولی بالاتر بوق اضافی ندارم ولی برد دستگاه خیلی کمه یه بیل رو از نیم متر زیر خاک به زور سنس میکنه لطفا راهنماییم کنید مشکلم کجاست هر جور تنظمات گارد رو هم امتحان کردم دوست من آیا شما آهن رو در مود حذف گذاشتین که بیل رو کم میزنه ؟ آخه بیلها معمولا آهنی هستند .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
سه شنبه 10 آذر1393 - 12:09am |
|
|
|