ببینید دوستان من فکر میکنم این بحث از اونجا شروع شد که جناب مارتین ادعایی در مورد طرح خودشون مطرح کردن. مسائل زیادی رد و بدل شد و بحثهای فنی زیادی از طرف من شکل گرفت که فکر میکنم تا اینجا هر چه گفته بودم همون شد! حالا این دوستان به نوعی تشکیل تیم دادن و شمشیر از رو بستن! هر چقدر هم ما بگیم فایده ای نداره. چون هدف چیز دیگست. وگرنه اگر میتونستن جواب یک حرف بنده رو درست و حسابی بدن داده بودن! اصولا بنظر شما چه دلیلی داره که بعد یک سال و این همه تست و کاوش توسط ردیاب 35 کلیت این دستگاه تا این حد زیر سوال بره؟ در بحث فنی که شکست کامل خوردین! حالا کار رسیده به جایی که ردیاب 35 اصلا کار نمیکنه!!!
جالبه حتی در استفاده از مکمل هم از روز اول گفته شده که در صورت استفاده از اون ؛ ردیاب 35 وزن درست تری رو نشون میده! خب جالبه مثل اینکه زیر اون هم زدن دوستان! انگار خودشون نبودن که همه تستها رو کردن و در انجمن اعلام کردن و به بقیه هم اموزش دادن!!!
جناب کانی این مطلب شما مربوط به 30 خرداد 93 هست. یعنی قبل از 5 ماه گذشته!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
چند روز پیش به اصرار دوستان رفتم منطقه ای که زیاد باهاش آشنا نبودم. اما به منطقه که رسیدم یه مکان رو در نظر گرفتم که به احتمال زیاد اینجا دفینه ای موجود باشه.
اتفاقا شب هم مارو بردن اون مکان که در نظر گرفتم و گفتن اینجا کارتو انجام بده.
منم یه نقطه رو مشخص کردم گفتم که هم طلا هست و هم نقره.
گفتن خودشه پرسیدم چطور؟ گفتن که اینجا نسخه داره و بارش هم یک خمره سکه طلا یک خمره سکه نقره و یک خمره دیگه که متوجه نشدم چی داخلشه و قبلا هم دستگاه زدن ولی توافقی صورت نگرفته برای انجام کار.
حفاری انجام شد و لایه های خاک تقریبا به این صورته که عرض میکنم. بعد از حدودا 70 80 سانت خاک کمی سفت تر شد.
سپس خاک نرم سپس خاک سفت که بزور میشد از اون خاک رو برداشت سپس خاک همراه با سنگریزه سپس خاک الک شده تا رسیدیم به یه محفظه گنبدی مانند که داخل اون محفظه زغال قاطی شده با خاک و رنگ خاک هم تقریبا سیاه شده بود داخل این محفظه به یک تکه استخوان حیوان رسیدیم بهمراه دو تکه استخوان بسیار کوچیکتر.
از اون محفظه هم بطرف پایین حدودا 80 سانت پایین رفتیم تا در عمق 3 متری به خمره ها رسیدیم.
اما
همین که چشمشون به خمره ها رسید از خود بیخود شدن و دعوا شروع شد . جدا از این هم روستاییان با خبر شده بودن و داشتن میومدن طرف ما. هوا هم کم کم داشت روشن میشد.
با هر بدبختی بود تونستم فرار کنم و اونا هم به خیال اینکه من گزارش میدم دنبالم کردن ولی موفق نشدن و بیخیالم شدن و منم برگشتم.
فقط با ردیاب تونستم نقطه دقیق بزنم. نقطه زن هم همرام بود ولی نتونستم ازش استفاده کنم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان میتونن صحت مطلب رو در تاپیک اپراتوری ردیاب 35 در آدرس زیر ببینن و پستهای بعدیش رو هم دنبال کنن!
viewtopic.php?f=13&t=1016&start=4130#p62531حالا سوال من اینه ؛ فکر نمیکنین اگر خود شخص شما فقط همین یک موفقیت بزرگ رو هم بدست میاوردین ؛ برای حقانیت ردیاب 35 کفایت میکرد؟ اونم با توجه به اینکه بنده خودم اعتراف کردم در ردیابی بالای 90 درصد خطاست؟؟؟ آیا خود شما نبودین که مباحث اپراتوری ردیاب 35 رو با جدیت دنبال میکردین و فرکانسهای جدید میذاشتین و به دیگران راهنمایی میدادین؟ این موفقیت شما هم که دیگه خیلیا میدونستن اتفاق افتاده! حالا اگر بدلیل مسائلی خارج از موضوع ردیابی در نهایت دستتون به چیزی نرسید دلیل نمیشه فراموش کنین! پس چطور نمک میخورین و نمکدون میشکنین؟ آدم خوبه هر کاری میکنه گذشته رو یادش نره! خودش خودشو انکار نکنه! من در این زمینه دیگه مطلبی ندارم. دوستان میتونن قضاوت کنن.
اما در مورد اینکه کلا رضایتمندی از ردیاب 35 نباشه ؛ من شخصا مشکلی ندارم. هر کسی ناراضیه به اقا مجتبی پیغام بده و دستگاهش رو پس بده. بنده هم اگر سهمی گرفته باشم به ایشون بر میگردونم تا وجه خریدار رو بطور کامل عودت بدن. پس دیگه فراتر از این نمیتونیم بحثی داشته باشیم!
جناب کانی شما هم فرمودین ظاهرا 5 ماه هست ردیاب جدید و بهتری در اختیار دارین. لطف کنین تاپیک جدیدی بزنین و در ابتدا اون ردیاب رو بطور کامل معرفی کنین و تصاویرش رو هم بذارین. دوستان هم میتونن تقاضای خرید به جناب مارتین بدن. در ادامه هم اپراتوری ردیاب ایشون رو دنبال کنین. از ته دل میگم من هیچ مشکلی با این موضوع ندارم. اگر واقعا چنین دستگاهی در کار هست و بهتر هم جواب میده ؛ به نوبه خودم کاملا علاقه مند به این موضوع هستم. هدف نهایی موفقیت کاوشگرانه! کسی اینجا جلو موفقیت رو نگرفته. بنده هم که مدتهاست اعلام کردم دیگه قصد ندارم پروژه ردیاب رو دنبال کنم. پس دیگه جای بحث و شکایتی باقی نمیمونه. روی این حرف و پیشنهادم هم تا اخر هستم. میتونین تاپیک جدید رو شروع کنین.